Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Η έκθεση βόμβα των Αμερικανών μιλάει για πτώχευση και συγκρούσεις στην Ελλάδα μέσα σε τρία χρόνια



Η έκθεση των Αμερικανών τα λέει ξεκάθαρα τα πράγματα. Μέσα σε 3 χρόνια θα πτωχεύσουμε και μετά θα βγούμε από την ευρωζώνη ενώ θα αρχίσουμε να διαπραγματευόμαστε και το Αιγαίο επειδή θα είμαστε αδύναμοι πλέον.
Δεν είναι μικρό το θέμα αλλά τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα για την έκθεση stratfor που κάνει προβλέψεις όπως παλιότερα είχε ειπωθεί ότι θα μπούμε στο ΔΝΤ και όλοι το διέψευδαν. Θα έχουμε και άλλες...εικόνες σαν το Καστελόριζο με τον Παπανδρέου να δηλώνει πολλά πράγματα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό αφού η έκθεση λέει ότι η Ελλάδα θα ζήσει αναταραχές μεγαλύτερες απ'ότι είχε ζήσει στην χούντα.
Μιλάνε για μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις που θα προκαλέσουν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν. Τίποτα δεν γράφουν στην τύχη οι Αμερικάνοι, πόσο μάλλον σε εκθέσεις.

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9559.html

Τα αμερικανάκια έχουν έτοιμη την διάδοχη κατάσταση. Ο αχυράνθρωπος και ελλειμματικός giorgakis, που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός, κάποια στιγμή θα τον ανατρέψουν και μάλιστα όπως λένε οι εγκέφαλοι και προγραμματιστές των αμερικανών θα έρθει μέσα από συγκρούσεις και γιατί όχι μέσα από εμφύλιο σπαραγμό.
Προσοχή στους επερχόμενους σωτήρες, καταδικάστε όλους τους κομματικούς εκπροσώπους του κοινοβουλίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Δεν μιλάμε πλέον για ένα καλύτερο αύριο, μιλάμε για το ενδεχόμενο να φτάσουμε στο σημείο να σκοτώνουμε τον αδελφό μας, μην τους επιτρέψουμε να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους.
ΓΛΥΝΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια: