Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Επιστρέψαμε - ΔΕΝ ενδείκνυται για Μεσολογγίτες 3.

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό ότι οι αναρτήσεις (το μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον) στέλνεται και αναρτάται σε άλλη χώρα, έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων. Ένα τεχνικό πρόβλημα του blogger στη χώρα αυτή, μας έκοψε τη ροή των αναρτήσεων, και γι αυτό το λόγο υπήρξαν αυτές τις ημέρες αυτές οι λίγες πολιτικές αναρτήσεις, οι οποίες ήταν κυρίως αναδημοσιεύσεις από άλλα ιστολόγια με μερικά δικά μας σχολιάκια. Τώρα το πρόβλημα δείχνει να έχει λυθεί και επιστρέφουμε δημήτριοι συγγνώμη δριμύτεροι ήθελα να πω.
Να μαστέ λοιπόν πάλι μπροστά στο πληκτρολόγιο για να ασχοληθούμε με την ευχάριστη δραστηριότητά μας, παρουσιάζοντάς σας για αρχή ένα σχόλιο (πιθανότατα κάποιου φίλου αναγνώστη από το Μεσολόγγι) που υπάρχει στην ανάρτησή μας ΔΕΝ ενδείκνυται για Μεσολογγίτες 2. και το οποίο λέει με χαρακτηριστική ευγλωττία, δείγμα της υψηλής μόρφωσης του σχολιαστή, αλλά και με βαθιά αίσθηση του απαλλαγμένου από κόμπλεξ χιούμορ, σε συνδυασμό με μια... πρωτοφανώς στοιχειοθετημένη άποψη, η οποία λίγο πολύ πρεσβεύει το γνωστό επιχείρημα, "χιούμορ με την παιδεία μας, κουλτούρα μας, ιερότητά μας, την γεωκεντρική μας θέση και υπόσταση στον παγκόσμιο χάρτη, τη νοημοσύνη μας και την πύλη μας" δεν επιτρέπεται και όποιος το ασκεί είναι το λιγότερο βλαχοκομπλεξικός.
Διαβάστε λοιπόν το σχόλιο, την απάντησή μου, και στη συνέχεια μια ακόμα ανάρτηση από το μυστικό μας ιστολόγιο.
το σχόλιο στις παρενθέσεις και με έντονα γράμματα, η απάντηση
"αυτο που μπορω να πω ει ναι οτι το εχετε χαμενο. (καλέ μας φίλε, κατ΄αρχήν σε ευχαριστούμε για τις υποδείξεις, ΑΛΛΑ νομίζουμε ότι εσύ το έχεις χαμένο (εννοώ το χιούμορ).
αφειστε (το αφείστε, γράφεται με η, αφήστε - ντροπή τέτοιο λάθος για κοτζάμ Ιεροπολίτη) τα συμπλεγματα (δεν έχουμε συμπλέγματα διότι δεν έχουμε ούτε κουλτούρα, ούτε παιδεία, ούτε γεωκεντρική θέση στο παγκόσμιο κοινωνικό γίγνεσθαι, ούτε καν πύλη (δυο παλιογεφύρια μόνο έχουμε) και έτσι δεν είμαστε Ιερά πόλις ώστε να μας μισούν οι άλλοι και να θέλουν το κακό μας). και δειτε την συνυπαρξη.(την συνύπαρξη εμείς την βλέπουμε και με πολύ προβληματισμό, εσείς είστε σίγουροι ότι την έχετε δει; ότι έχετε δει μια συνύπαρξη ισότιμων πόλεων και δημοτών; Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω, εμείς τώρα θα λεγόμαστε Ιερό χωριό Αιτωλικού και οι Οινιάδες Ιερό χωριό Νιχωριού; ή θα κρατήσετε εσείς όλη την ιερότητα και εμείς δεν θα γλύψουμε ούτε κοκαλάκι; γιατί εάν είναι έτσι να το ξανασκεφτούμε, ταυτοχρόνως θα αποκτήσουμε και κουλτούρα και παιδεία που ΔΕΝ έχουμε μέχρι σήμερα; θα μας δώσετε λίγη; ή θα την κρατείστε όλη για πάρτη σας και εμείς θα ψάχνουμε να κάνουμε εισαγωγή από το Αγρίνιο;) Ανακαλυψατε αργα μια ιστοσελιδα (ότι την ανακαλύψαμε αργά είναι αλήθεια και αυτό μας στεναχωρεί κάπως, σε ευχαριστούμε για την κατανόηση) που δημιουργηθηκε απο καποιους κομπλεξικους (νάτοι και οι κομπλεξικοί, γιατί κομπλεξικοί καλό μου παιδί; το εφετείο ήθελαν αυτοί, το εφετείο θέλατε και εσείς, γιατί δηλαδή αυτοί είναι κομπλεξικοί και εσύ ΔΕΝ είσαι κομπλεξικός; και μην ακούσω τίποτα τρίχες πάλι ότι εσείς το δικαιούστε γιατί είστε η πρωτεύουσα, αυτά τα έχουμε αναλύσει και δεν είναι με το μέρος σας το συμπέρασμα της ανάλυσης) την περιοδο που κρινοταν το εφετειο και λειτουργει με δοσεις φθηνου και ηλιθιου βλαχοχιουμορ.(αααα, σε παρακαλώ πολύ, εμένα μου αρέσει το χιούμορ τους, είναι έξυπνο και δεικτικό) Αν νομιζετε οτι πρεπει να το κανετε σημαια (δεν τα κάναμε καμία σημαία, η δική μας σημαία απεικονίζει τα γεφύρια και έχει από πάνω δυο τσιπούρες) διοτι επειδη εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας (εμείς μεγάλη ιδέα, ποτέ, είπαμε, εμείς δεν έχουμε καν πύλη, ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ και τα δικαιούστε) σας τσουζει (εμάς να τσούζει; εσάς θα τσούξει όταν δείτε την μαύρη τρύπα που έχουν τα οικονομικά του δήμου μας και λυσσάξατε να την κληρονομήσετε) που ενωθηκατε με το Μεσολογγι (όταν λες ενωθήκαμε; τι εννοείς; πότε ενωθήκαμε; όχι αγαπητέ μου, ΔΕΝ ενωθήκαμε και ΔΕΝ θα ενωθούμε ποτέ, γιατί δυστυχώς για όλους μας, εμείς δεν θέλαμε αυτή την ένωση ή τουλάχιστον με τις συνθήκες που έγινε και εσείς είχατε και έχετε ως μόνο μέλημα να είστε μεγάλος δήμος και τα δημοτικά διαμερίσματα κάτι σαν προτεκτοράτα σας, ΑΛΛΑ ο μεγάλος δήμος, δεν είναι στο χάρτη και στα στρέμματα, είναι στην ψυχή) δεν τρεχει τιποτε καθειστε (έχεις ένα πρόβλημα με τα ι γενικώς, να το κοιτάξεις, το καθείστε γράφεται καθίστε με ι) και αναπαραγαγετε παπαριες οκλης"(φαντάζομαι εννοείς παπαριές ολκής- μα τώρα συγγνώμη δηλαδή, είναι αυτό λεξιλόγιο από ένα Ιεροπολίτη; μήπως είσαι από το Αγρίνιο και μας δουλεύεις;)

Τειρεσίας

Πάμε τώρα και σε καινούρια ανάρτηση από το μυστικό μας ιστολόγιο

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009
Το Μεσολόγγι όπως του αξίζει!
Αγαπητοί φίλοι, αποφασίσαμε να σας δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Ιερής μας πόλης, έτσι όπως της αρμόζει και αξίζει να είναι. Δυστυχώς, πολλοί αδαείς και ιερόσυλοι άνθρωποι τολμούν να αμφισβητούν το ότι η πόλη μας είναι το σημαντικότερο μέρος του κόσμου και έχουν κατά καιρούς προωθήσει αλλού έργα που μόνο εδώ θα άξιζαν να υπάρχουν. Οι ψεύτικες μητροπόλεις όμως όπως Παρίσι, Νέα Υόρκη κλπ δεν είναι δυνατόν να έχουν πιο πολλά από το Μεσολόγγι! Αγανακτούμε όταν αποκαλούν οι Άραβες "Ιερά Πόλη" τη Μέκκα, όπως οργιζόμαστε όταν βλέπουμε το άγαλμα της ελευθερίας να βρίσκεται αλλού!
Εμείς θα αγωνιστούμε για να αποκτήσει η Ιερά Πόλη την όψη που της αξίζει. ΙΔΟΥ!!!



υπάρχουν και 4 σχόλια
Ανώνυμος είπε... ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΒΑΛΕΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....................
Albus Genius είπε... ΄Εξυπνο είναι αλλά θα μπορούσες να βρείς τόσες πανέμορφες φωτογραφίες του τόπου σου. Η σάτιρα καμμιά φορά δείχνει και απαξίωση.Η φωτογραφία πάντως πολλή ωραία.
21 Ιουνίου 2009 1:31 μ.μ.
ΜΙΣΟ-ΛΟΓΓΙΤΗΣ είπε...τη γεφυρα... ριου αντιριου, μηπως επρεπε να τη φκιαξουν στο μισο-λογγι ?????
27 Σεπτεμβρίου 2009 1:26 π.μ.
Albus Genius είπε... Στο Μσολόγγ στο Μσολόγγ τη γέφυρα





για την αντιγραφή και την ανάρτηση
ο Γραμματοσυλλέκτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι προσφέρουν τίποτε αυτά που κάνετε. Ίσα - ίσα που θα δημιουργήσουν κόντρα μεταξύ δύο αδελφών κοινωνιών.

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε παιδιά θα δημιουργήσουν κόντρα; το χιούμορ που είναι; ή μήπως υπάρχουν πράγματα που ΔΕΝ σηκώνουν χιούμορ; αν είναι έτσι ασ δηλωθεί καθαρά; μην κάνετε χιούμορ με την πόλη μας και με την πύλη μας που λένε και οι ΜΕΠ. Το χιούμορ με ανοιχτό μυαλό και αυτοσαρκασμό, δεν δημιούργησε ποτέ κόντρες, αντίθετα ο αυσαρκασμός πάντα βελτίωνε και τις καταστάσεις και τους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεταο ότι γίναμε όλοι ΜΙΣΩ-λογγίτες