Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Απαγορεύστε την έξοδο από τη χώρα του giorgakis, πριν να είναι αργά.

Εμείς προτείνουμε σε όσους δεν έχουν κατεβάσει τουλάχιστον τα αυτιά τους (για όλα τα υπόλοιπα δεν αμφιβάλουμε) να απαγορεύσουν επιτέλους την άδεια εξόδου από τη χώρα του giorgakis. Κύριοι του πασοκ ο συγκεκριμένος κύριος κάποτε θα είναι παρελθόν από αυτή τη χώρα, έτσι και αλλιώς ως επισκέπτη τον γνωρίσαμε και μάλλον για αυτό τον τιμήσαμε. Όλοι εμείς όμως θα μείνουμε εδώ και θα προσπαθούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από πολέμους και επιδρομές που προκάλεσε η πολιτική αυτού του ανθρώπου. Θα είστε συνυπεύθυνοι αν τον αφήσετε να μας σύρει σε τέτοιες περιπέτειες. Για το καλό όλων μας απαγορεύστε του τουλάχιστον την έξοδο και την εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό.

Γιατί τα λέμε αυτά; Διαβάστε παρακάτω τις 2 ειδήσεις

Ερευνούν για "κάτι περισσότερο" από εγκληματική ενέργεια στην Αμφιλοχία


Η ΕΥΠ ήδη ασχολείται με το θέμα.

"Ανησυχία στις αρχές για "κτύπημα πέρα από το κοινό ποινικό δίκαιο", πιο απλά μήπως έχουμε κίνηση παραστρατιωτικής ομάδας στο "τυφλό" κτύπημα της Αμφιλοχίας με δραστηριοποίηση πυρήνα του UCC ("Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς") εκφράζεται από το μακελειό που στοίχισε τον τραυματισμό τριών ατόμων σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων το βράδυ του Σαββάτου.

Το είδος του κτυπήματος (μπήκαν αιφνιδιαστικά και άρχισαν να πολυβολούν το πλήθος), ...

η εμφάνισή τους (μαύρες στολές) και τα κίνητρα που δεν είναι ευκρινή έχουν οδηγήσει τις αρχές να πρχωρούν σε έρευνες πέρα απο το κοινό έγκλημα.

Γύρω στα 200 άτομα –όλοι επιβάτες τριών υπεραστικών λεωφορείων από την Αλβανία- βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξαφνικά εισέβαλαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος τέσσερις μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι και άρχισαν να πυροβολούν κτυπάνε "τυφλά" με αυτόματα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ! Από τα πυρά τους τραυματίσθηκε στο λαιμό μια 66χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας 28χρονος και ένα παιδί
μόλις 15 χρόνων τραυματίσθηκαν ελαφρά στα πόδια.

Οι ένοπλοι διέφυγαν και από την πίσω πόρτα χωρίς να ζητήσουν χρήματα ή κάτι άλλο και εξαφανίστηκαν μέσα στον πανικό που επικράτησε, τρέχοντας στα σκοτεινά χωράφια γύρω από το κατάστημα που είναι γεμάτα δέντρα! Η ΕΥΠ ήδη ασχολείται με το θέμα."

Τμήμα ειδήσεων http://www.defencenet.gr/

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8769.html

Μεταφέρουν μια ολόκληρη τεθωρακισμένη ταξιαρχία στον Έβρο οι Τούρκοι!

Αμέσως μετά την ακύρωση τ
ης προμήθειας από την Ελλάδα των 400 αμφίβιων ρωσικών τεθωρακισμένων, που προορίζονταν για τον Έβρο, οι Τούρκοι δείχνουν τις καλές τους προθέσεις μεταφέροντας μια ολόκληρη τεθωρακισμένη ταξιαρχία στα ελληνοτουρκικά σύνορα! Πρόκειται για μία σαφέστατα επιθετική ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας, που δίνει μία ακόμη απάντηση στους μειοδότες της ελληνοτουρκικής «φιλίας» από δεξιά....

μέχρι αριστερά, οι οποίοι συνεχώς υποχωρούν και δεν βλέπουν την ολοκάθαρη απειλή! Σημειώνεται ότι για την ακύρωση (γιατί περί ακυρώσεως πρόκειται και μη ακούτε τίποτε άλλο) της παραγγελίας των ρωσικών
αρμάτων έγινε δήθεν για λόγους λιτότητας! Οι Ρώσοι αφαίρεσαν κάθε πρόσχημα από την αμερικανόδουλη κυβέρνηση Τζωρτζ, ζητώντας μας να πληρώσουμε τα τεθωρακισμένα με αγροτικά προϊόντα και η ελληνική κυβέρνηση δεν απήντησε! Επιπλέον, ακύρωσε και την παραγγελία πυρομαχικών για τα Leopard. Όλα αυτά ενώ οι Τούρκοι μεταφέρουν μια επίλεκτη ταξιαρχία και μάλιστα τεθωρακισμένη στον Έβρο: Τμήμα ειδήσεων elliniki stratigiki: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defence-point.gr η διοίκηση της 1ης Στρατιάς αποφάσισε την μεταφορά της 1ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας από το Χαντίμκιοϊ της Κων/πολης στον Έβρο. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο τουρκικό σχέδιο ενίσχυσης των δυνάμεων που σταθμεύουν στην Ανατολική Θράκη, οι οποίες ήδη συγκροτούν μια ετοιμοπόλεμη επιθετική δύναμη κρούσης. Η τουρκική στρατιωτική ηγεσία αποφάσισε την μεταφορά της συγκεκριμένης επίλεκτης μονάδας, λίγες εβδομάδες πριν από την αναμενόμενη τοποθέτηση του στρατηγού-καταδρομέα Ισίκ Κοτσανέρ στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά από την αποστράτευση του σημερινού αρχηγού στρατηγού Ιλκέρ Μπασμπούγ. Έλληνες αναλυτές εκτιμούν ότι πρόκειται για μια ακόμη απροκάλυπτη κίνηση επίδειξης επιθετικότητας εκ μέρους της τουρκικής ηγεσίας, η οποία συνδέεται ευθέως με το σχέδιο «Βαριά», για το οποίο δημοσιεύουμε εκτενή ανάλυση στο τρέχον τεύχος του περιοδικού «Στρατιωτική Ισορροπία και Γεωπολιτική».»


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_9743.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: