Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

η δήλωση

Προβλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ θα χάσει στο Μεσολόγγι και σημειώνει ότι ο Π. Κατσούλης είναι... ενδιαφέρον παιδί, αλλά έχει αλλάξει 3 κόμματα σε 10 χρόνια!

Αυτό που διαβάσατε είναι μια δήλωση του μπασαγιάννη, που είχε πει εκείνο το πολιτικό ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ για το χρίσμα που θα του έδινε το πασοκ, αλλά τελικά το έδωσε, όχι δεν το έδωσε, θα το δώσει όμως, αλλά μπορεί και όχι, καληνύχτα σας.
Όλη η δήλωση - συνέντευξη είναι εδώ, αν θέλετε διαβάστε τη, δεν λέει και τίποτε σπουδαίο, προσπαθεί απλώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
Θέλω μόνο να σταθώ, στην κορυφή της συνέντευξης που λέει για τον Κατσούλη ότι "έχει αλλάξει τρία κόμματα σε δέκα χρόνια"
Κατ΄αρχήν μην πάει ο νους σας στο κακό, δεν θα σας πω να ψηφίσετε κατσούλη κι αυτό το ξέρετε ότι ΔΕΝ θα σας το πούμε, ή ότι θα διαβάσετε εδώ στους Μη Ενεργούς Πολίτες για κανένα συνδυασμό, οπότε ότι διαβάσετε παρακάτω, δεν έχει να κάνει με στήριξη αυτού του υποψήφιου, αλλά με την δική μου πολιτική θέση.
Ναι, πράγματι έχει αλλάξει ο Κατσούλης 3 κόμματα, από την άκρα αριστερά έφτασε στο πασοκ
Η ερώτηση μου είναι ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;
Τι πάει να πει, είμαι... πασοκ, είμαι ν.δ, είμαι κκε; Είσαι δηλαδή ένα είδος αιχμαλώτου; έχεις υπογράψει κάποιο είδος συμβολαίου;
Σημαίνει ότι δεν έχεις γνώμη και άποψη; σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαφωνήσεις; σημαίνει πως όταν το κόμμα σου παύει για οποιοδήποτε λόγο να σε εκφράζει, ή πάψει να ανταποκρίνεται στις αρχές για τις οποίες εντάχθηκες στο κόμμα αυτό, θα μείνεις εκεί εγκλωβισμένος, απαθής, άλαλος και θα σκύψεις τι κεφάλι γιατί είσαι πασοκ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο σκατά είσαι;
Ας είχαν όλοι το πολιτικό θάρρος και ανάστημα να το κάνουν αυτό, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, και κανένα ξεπούλημα της ελλάδας.
Τώρα ψηφίστηκε, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ, ανήκαν δηλαδή στο κόμμα, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ.
όχι ρε χαμένα κορμιά, δεν ανήκετε σε ΚΑΝΕΝΑ κόμμα, ανήκετε στους εαυτούς σας και υποχρεούστε να έχετε και άποψη και γνώμη.
Και να σώνει και καλά θέλετε να ανήκετε κάπου, τότε ανήκετε στους ψηφοφόρους σας, γιατί με την ψήφο αυτών, ΑΝΗΚΕΤΕ στο κόμμα σας.
Και αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να προστατεύσετε τα δικά τους συμφέροντα, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
Αλλά όταν ένας πολιτικός, είναι ή αισθάνεται δέσμιος του κόμματος, παύει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και εξυπηρετεί μόνο του κόμματος.
Ο μπασαγιάννης και ο κάθε μπασαγιάννης, θα έπρεπε να ντρέπεται, που δηλώνει ακόμα πασοκ.
Για ποιο λόγο το κάνει; Δεν βλέπει που έχει οδηγήσει το πασοκ τη χώρα; βλέπει πολύ καλά, αλλα δεν τον ενδιαφέρει.
Είναι σαφές, εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα, κάτι προσδοκά από το κόμμα.
Γι αυτό συνεχίζει να είνα,ι και αυτός και κάτι άλλοι όμοιοι με αυτόν.
Ο πολιτικός που αλλάζει κόμματα, όταν αυτά δεν αντανακλούν στις αρχές τους, και συνεχίζει να κινείται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, θα έπρεπε να είναι παραδείγματα ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ.
Και δεν μιλάω βεβαίως για κάτι τυπάκια επιπέδου ανδριανόπουλου και μάνου, που πέρασαν από τη ν.δ. στο πασοκ, από τον φιλελευθερισμό που τον υπηρέτησαν για πολλά - πολλά - πολλα χρόνια και μετά έγιναν ξάφνου σοσιαλιστές και πέρασαν στον (ας πούμε) σοσιαλισμό τύπου πασοκ. ( μόλις ανακάλυψα νέο πολιτικό όρο, είναι ο πασοκισμός και είναι ο σοσιαλισμός τύπου πασοκ)
όχι ρε φίλε, εσύ τα έχεις μπερδέψει τελείως, η από εδώ θα είσαι ή από κει
Δεν σου κάνει η νδ; τράβα στο λάος, ούτε στο λάος σ΄αρέσει; τράβα στο βιετνάμ, στις Φιλιππίνες, αλλά στο πασοκ, τι δουλειά έχεις; πως τα κόλλησες;
ΟΧΙ δεν με χαλάει το ότι άλλαξε κόμματα, δεν με χαλάει που τώρα ξωπέταξε και το πασοκ και πηγαίνει εκεί που τον πάει η γκλάβα του, με χαλάνε αυτοί που συνεχίζουν να είναι πασοκ, να είναι νδ. να είναι κκε.
Με χαλάνε αυτοί που εύκολα ξεχνανε, ποιος κυβερνούσε την ακριβώς προηγούμενη τετραετία και τρέχουν και τον ξαναψηφίζουν




ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ
Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: