Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

πολιτικό ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ

Δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ανέκδοτο, ΑΛΛΑ είναι τόσο αστείο, που είναι καλύτερο.
Διαβάζω και σχολιάζω την παρακάτω είδηση - ανέκδοτο

Παραιτήθηκε του ενδιαφέροντος για το Δήμο, ο Ν. Μπασαγιάννης και καταγγέλει Μακρυπίδη, Γιαννακά, Κουρουμπλή.
«Μπέρδεψαν το Μεσολόγγι με την Άνω Ραχούλα», λέει ο μεσολογγίτης πολιτευτής

Η επικεφαλίδα της είδησης σε προκαλεί από μόνη της να γελάσεις.
Πότε ρε παιδιά εκδήλωσε ενδιαφέρον ο "πολιτευτής" που λέει η είδηση για το Δήμο, σε μας γιατί δεν το είπε; Έτσι να το ξέρουμε δηλαδή!!!
Την Κυριακή 3-10-2010 αποδέχτηκα (για να καταλάβω ρε φιλαράκι, όταν λες αποδέχτηκα τι εννοείς; Σε ποιόν την αποδέχτηκες; Σε πήρε ο jeffrey τηλέφωνο και σου είπε:, αποδέχεσαι μπασαγιάννη να είσαι υποψήφιος δήμαρχος; ή μήπως είχατε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω και σου έκαναν πλάκα τίποτα τέγες κλπ. να πας για δήμαρχος και εσύ το ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ;;;) να είμαι... υποψήφιος Δήμαρχος της Ιερής Πόλης με την ρητή και σαφή υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ , (μια ερώτηση ακόμα και συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός, κυριακάτικα μεσημέρι, ποιόν διάολο βρήκες στο πα.σο.κ και σου έδωσε ρητή και σαφή υποστήριξη; Γιατί αν πήρες τηλέφωνο στο κόμμα και το σήκωσαν, εκείνη την ώρα ήταν εκεί ΜΟΝΟ ο ΘΥΡΩΡΟΣ. Φοβάμαι λοιπόν, ότι η ρητή και σαφής υποστήριξη, δεν ήρθε και από πολύ επίσημα χείλη) η οποία θα ανακοινώνονταν επίσημα εντός των αμέσως προσεχών ωρών, (όταν λέμε αμέσως προσεχείς ώρες εννοούμε τις επόμενες δυο-τρεις άντε πέντε-έξι. Έχουμε λοιπόν και λέμε, ήταν περίπου η ώρα που αποδέχτηκες, 4 το μεσημέρι,- ξέρω εκ πείρας, ότι αυτή την ώρα περίπου αποθεώνεται το μεσημεριανό αλκοόλ και παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις- έπρεπε, γύρω στις 7-8 το απόγευμα, άντε 10-11 τη νύχτα, να βγει καβλωμένος ο γιωργάκης στη tv και να βγάλει διάγγελμα, στηρίζω μπασαγιάννη και έβαλα την γάτα μου να κλάνει. Τι λες ρε φίλε, τα σκέφτεστε καθόλου αυτά που αμολάτε από το στόμα σας, έλεος δηλαδή, λυπηθείτε μας, εάν δεν λυπάστε εαυτούς και αξιοπρέπειά ), ώστε να είμαι χρήσιμος (αααα, κατάλαβα, για να είσαι χρήσιμος, έπρεπε να έχεις τη στήριξη του πα.σο.κ Μώρε λέτε γι αυτό να μας βγήκε άχρηστος ο άχριστος) για το Δήμο μας και την Δημοκρατική Παράταξη. (όταν λες δημοκρατική παράταξη εννοείς το ΔΝΤ;)
Με συγκίνησε η πολυπληθής αποδοχή της είδησης από το Λαό του Μεσολογγίου (καλά παιδιά, σ' αυτό έχει δίκιο και το ξέρω, γιατί την προηγούμενη Κυριακή ήμουν κι εγώ στο Μεσολόγγι σε παρακείμενο ουζερί. Μόλις μαθαίνεται η υποψηφιότητα από στόμα σε στόμα, πετάνε τα ποτήρια, τα πιάτα ΚΑΙ τα μαχαιροπίρουνα ο κόσμος, αρχίζουν να αλαλάζουν, μπά-σα-γιά-ννης, μπά-σα-γιά-ννης, μπά-σα-γιά-ννης, μπά-σα-γιά-ννης, τι αγκαλιές, τι χαρούμενες κραυγές στα όρια της αλλοφροσύνης, επιτέλους σωθήκαμε, επιτέλους σωθήκαμε, μερικοί άρχισαν να ψέλνουν το αλληλούια, οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα και οι παπάδες πίασαν πόστο και έψελναν "τη υπερμάχω", κάποιοι είχαν αγκαλιαστεί και κλαίγανε με λυγμούς δεν ξέραμε πως να τους κάνουμε καλά, ένας με εγκεφαλικό από τη χαρά του, της πουτάνας έγινε) και μάλιστα ατόμων που υποστηρίζουν τα άλλα εκτός του ΠΑΣΟΚ κόμματα. (και αυτό είναι αλήθεια, είδα ανθρώπους με φωτό του μουρκούση και του πτέραρχου να τις ξεσκίζουν και να τις πατάνε με μανία, -ένας πιο τολμηρός, έκανε το ίδιο με μια φωτογραφία που απεικόνιζε ΜΑΖΙ τον σαμαρά και τη ντόρα, ενώ ένας άλλος έκαψε μια σημαία του ΚΚΕ, δηλώνοντας τυφλή υποταγή στον ηγέτη, ήταν και ένας του συνασπισμού και φώναζε κι εγώ, κι εγώ, αλλά δεν του έδινε κανείς σημασία, κι έτσι σηκώθηκε κι έφυγε). Τότε άρχισαν οι ίντριγκες , τα ψέματα και οι διαβουλεύσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας με τους κεντρικά υπεύθυνους του κόμματος, (γίνονται τέτοια πράγματα στο πα.σο.κ. ;; Έπεσα από τα σύννεφα, δεν ρωτάς και τον Ψαράκη για μια δεύτερη γνώνη;) στην προσπάθεια τους να μη δοθεί το χρίσμα σε μένα, τον πρώτο σε σταυρούς (πόσους σταυρούς είπαμε ότι πήρες;) υποψήφιο Βουλευτή του καποδιστριακού Δήμου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, με στόχο ο κάθε βουλευτής να έχει το δικό του υποψήφιο!!! και το ΠΑΣΟΚ κανέναν!!!
(αυτή η παρέα αλητήριων είναι το κόμμα σου φίλε, ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;;;)
Στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση των πελατειακών σχέσεων και της προσωπικής αυλής των, αποθέωσαν την φαυλότητα και την απολίτικη σκέψη. «Τα περί αξιών της Δημοκρατικής παράταξης (!)» είναι, ως φαίνεται, έννοιες άγνωστες. (φυσικά και είναι έννοιες άγνωστες στην άθλια παράταξη στην οποία ανήκεις, που κρύβεται πίσω από τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, μονοπωλώντας για τον εαυτό της την Δημοκρατία, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΑΓΕ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ)
Το χειρότερο όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω έτυχαν της αποδοχής του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συμφώνησε με τους βουλευτές, (με ποιόν από όλους;;;) αντί να τους στείλει αμέσως στην Επιτροπή Δεοντολογίας (Πειθαρχικό). (άσε μας ρε μπασαγιάννη, εκεί στέλνετε ΜΟΝΟ όσους έχουν αντίθετη άποψη με τον αρχηγό και το ΔΝΤ)
Προφανώς έχουν μπερδέψει το ΠΑΣΟΚ με κομματίδιο της πλάκας (οοοοόχι ΔΕΝ το έχουν μπερδέψει, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ κομματίδιο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ της πλάκας) και την Ιερή πρωτεύουσα (μου άρεσε αυτό το "ΙΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ", τέλος πια η Ιερή Πόλη, τώρα θα λέμε ΙΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ) με την άνω ραχούλα!!! Κατόπιν τούτων, αποσύρω την υποψηφιότητα μου. (ακολουθούν κλάματα, τρεις αυτοκτονίες, δυο εγκεφαλικά, 539 αναπηρικές συντάξεις, ένας παραπληγικός και πολλά πολλά γέλια)
Μετά τις εκλογές θα πούμε περισσότερα, (καλά εντάξει, πιες ένα σκέτο πρώτα να συνέρθεις) και όταν θα πρέπει - ως δημόσιοι άνδρες και γυναίκες - να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Με τιμή προς τον Λαό (ουάου, προς τον ΛΑΟ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, προς τον ΛΑΟ, τον ΛΑΟ ΤΟΥ. Ο ΗΓΕΤΗΣ, Ο γιγαντοΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, Ο ΕΝΑΣ, Ο μπασαγιάννης).
Νάσος Μπασαγιάννης
(Νά 'σαι καλά κύριε νάσο μας, μας έκανες και γελάσαμε)

η πρωτότυπη είδηση, είναι εδώ




Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: