Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Θα σε γράψει η ιστορία του Αιτωλικού, σαν το Δήμαρχο που παρέλαβε δρόμο και παρέδωσε χωράφι

Ο ανίκανος δήμαρχος, αρχιερέας της καταστροφής και μέγας δουξ του ψέματος και της βλακείας, το έκανε πάλι το θαύμα του.
Ποιο θαύμα; Αμέσως θα σας εξηγήσω
Όταν ακόμα πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει δήμο με τον αλετρά, μέχρι που ΚΑΙ αυτός τον έφτυσε, ή νόμιζε οτι θα βρει ψηφοδέλτιο να μπει, εξήγγειλε ένα προεκλογικό έργο, κατά την προσφιλή συνήθεια των κυβερνώντων σε οποιοδήποτε επίπεδο (και αυτό πιστεύουν ότι μας κάνει αίφνης να ξεχνάμε οοοοόλες τις μαλακίες που έχουν κάνει τα προηγούμενα χρόνια και θα πάμε σαν τα ζώα να τους ξαναψηφίσουμε)
Το έργο που εμπνεύσθηκε ο πρωτομάστορας της καταστροφής το ξέρετε.
Είναι η... υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ.
Η συμφωνία έλεγε το εξής ως προς το κόστος, 50% θα έβαζε η εταιρεία και 50% ο δήμος Αιτωλικού. (θυμάμαι μάλιστα τότε, είχε κάνει ένα πολύ καλό άρθρο ο μεγαλοεκδότης σπύρος, σε μια σπάνια στιγμή ευφυίας και κατήγγειλε την συμφωνία αυτή με το επιχείρημα ότι αφού η ΔΕΗ χρησιμοποίησε τόσα χρόνια το νησί σαν γέφυρα για τους σκοπούς και τις ανάγκες της, όφειλε απέναντι στο Δήμο να αναλάβει εξ' ολοκλήρου το κόστος και ΌΧΙ ΜΟΝΟ το 50% και φυσικά αυτό απολύτως σωστό).
Τότε βέβαια ο κυρ σπύρος δεν είχε υπολογίσει δύο πράγματα
1ον ότι ο ιδρυτής της ψευδολογίας στην Ελλάδα ανικανοδήμαρχος νίκος-νίκος και η χαρούμενη παρέα του, βλέπε φραγκούλης - αντιδήμαρχος έργων - οσμίστηκαν αίμα και έπεσαν σαν τα κοράκια (όπου αίμα=πολύ χρήμα) και
20ν ότι ο αποτυχημένος νίκος-νίκος, είχε την αστεία φιλοδοξία να έχει ρόλο στα δημοτικά την καλλικρατική εποχή.
Και αυτοί ο τάχα μου κύριοι, ήταν ικανοί για τους δυο παραπάνω λόγους ,όχι μόνο το 50% του κόστους να αναλάβουν αλλά και το 100% χωρίς καμία διαπραγμάτευση με την ΔΕΗ.
Φευ όμως, οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν, χρήμα στοπ, είπε η κυβέρνηση στους χρεωμένους δήμους - και ο δικός μας με εξαίρεση τους πολύ μεγάλους, φιγουράρει ψηλά στη λίστα - όσο για τα σχέδια περί ρόλου τους στα δημοτικά, κατέληξε σε φιάσκο.
Η ΔΕΗ τελείωσε το δικό της μερίδιο τα μάζεψε και έφυγε
Και τώρα;
Τι κάνουμε τώρα;
Πως το τελειώνουμε το έργο;
ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
Παρατάμε το έργο όπως είναι, τον κεντρικό να μας θυμίζει εποχή προπολεμική, τις τρύπες να χάσκουν, κάτι φρεάτια μεσ' τη μέση του δρόμου 30 και 40 πόντους ύψος να σπάμε τα αυτοκίνητά μας ή να σκοτωθεί κανένα παιδάκι με το ποδήλατο ή το μηχανάκι του και πάμε στο σπιτάκι μας.
"Θα με γράψει η ιστορία του Αιτωλικού, σαν το δήμαρχο που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπογειοποίησε το δίκτυο της ΔΕΗ", καυχιόταν όταν άρχισε το έργο.
Θα σε γράψει η ιστορία του Αιτωλικού, σαν το Δήμαρχο που παρέλαβε δρόμο και παρέδωσε χωράφι, απαντάμε εμείς.
Η ιστορία του Αιτωλικού, θα σε γράψει με πολλές μαύρες σελίδες,
Σου ετοιμάζουμε ειδικό αφιέρωμα με τα προσφερθέντα επί της ηγεμονίας σου στο στο τόπο..
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ - ΑΝΙΚΑΝΕ - ΧΑΜΕΝΕ







Καρακάξα
στηω ωραία φωτό μας - κοιτάξτε παιδί που ψηφίσαμε για δήμαρχο - και η Καρακάξα μεσα σε αυτούς. Ου να μου χαθούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: