Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

πάμε καλά

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια η ΔυΝαΤη κυβέρνηση του εφιαλτικού πασοκ να μας πείσει ότι λένε οι ξένοι ότι ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, και να βραβεία στον giorgakis και να επίσημες δηλώσεις και ποιο το αποτέλεσμα;
Να το αποτέλεσμα
«Γυμνά» από ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και... υγειονομικό υλικό κινδυνεύουν να μείνουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου οι προμηθευτές σταματούν τις παραδόσεις εφόσον- όπως δηλώνουν- δεν πληρώνονται. Όπως ανέφεραν χθες εκπρόσωποί τους, ύστερα από περίπου έξι χρόνια συσσωρευμένων χρεών (2004- 2010), οι οφειλές των νοσοκομείων- μόνο προς τα 193 μέλη του Συνδέσμου Επιστημών και Υγείας (ΣΕΥ)- ξεπερνούν τα 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι από την αρχή του έτους τα νοσοκομεία έχουν εξοφλήσει τους προμηθευτές μόλις για το 4,6% των υλικών που έχουν παραλάβει".
Το μόνο που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα, μετά από έναν χρόνο σοσιαλισμού, είναι να μειώσουν τις αποδοχές μας με αποτέλεσμα να βουλιάξει η αγορά, να μας επιβάλλουν την εργασία μέχρι τα 70 διαλύοντας το ασφαλιστικό σύστημα, να πάρουν απρόσκοπτα, τους παχουλούς μισθούς τους, να αυξήσουν το προσωπικό της βουλής και να προσλάβουν καμιά εικοσαριά συμβούλους στο γραφείο του διευθύνοντος (γιατί και πρωθυπουργό ΔΕΝ τον λες) που αμείβονται με ακόμα πιο παχουλούς μισθούς.
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ λοιπόν, όταν σε λίγο τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας θα κηρύξουν πτώχευση.
Ωραία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



ΠΑΣΟΚ
Προδίδω Ασύστολα Σύντροφοι Οτι Κατακτήσατε



Καρακάξα
στην ωραία φωτό μας, είναι η πρόταση των Μη Ενεργών Πολιτών, σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν για να βοηθήσουν ουσιαστικά την Ελλάδα, που γνωρίζουμε όλοι μας, πόσο πολύ την αγαπούν.
πηγή της είδησης "το Βήμα" (που είναι και κυβερνητικό ε; μην ξεχνιόμαστε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: