Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΟΧΙ άλλο ΠΑΣΟΚ

το ΜΕΓΑΛΟ κόλπο
η παρακάτω ανάρτηση είναι αντιγραφή από σχόλιο που υπάρχει στην ανάρτησή μας,
4 OKTΩΒΡΙΟΥ 2009 - 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010...ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ....ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ !!!.
Επειδή 1ον έχω καταλάβει τι τεμπελόσκυλα είστε και ΔΕΝ διαβάζετε τα σχόλια, που τις περισσότερες φορές είναι καλύτερα από τις αηδίες που γράφουμε και 2ον επειδή ήθελα να το σχολιάσω, το έκανα ανάρτηση.
Διαβάστε, όχι αν γουστάρετε, διαβάστε!! υπάρχει λόγος
Γράφει λοιπόν ο φίλος που έστειλε το παρακάτω σχόλιο
"Σε όλη την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στις εκλογές και επίσημα και ανεπίσημα, υποψήφιοι με χρίσμα και χωρίς χρίσμα οι λεγόμενοι αντάρτες, γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει απλά γιατί εξυπηρετούνται προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα;
Ή είναι ένα παιχνίδι που η αρχή του βρίσκεται στην... κορυφή του παγόβουνου και διαχέεται προς τα κάτω, δηλαδή το καλό ΠΑΣΟΚ το κακό ΠΑΣΟΚ Προεδρικό Βενιζελικό Σημιτικό Παπανδρεϊκό και διάφορα που ακούμε κατά καιρούς. (εδώ είναι το μυστικό, εδώ είναι το κόλπο, εδώ αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι των ανταρτών, των άχριστων, των χρισμένων, των διαφωνούντων κλπ "πασοκογενών συνδυασμών" ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ)

Έτσι απλά γράφω αυτές τις γραμμές για να μην μας περνάνε για κουτούς τουλάχιστον, όσοι λοιπόν φίλοι μου δεν θέλετε να ψηφίσετε κάτι άλλο αφού τόσα χρόνια ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ, έχετε επιλογές είτε με χρίσμα είτε χωρίς. ΠΑΣΟΚ να είναι και όλα μια χαρά. (δηλαδή, ΔΕΝ σας αρέσει ο Ψαράκης επειδή είστε Μεσολογγίτες και δεν θέλετε να ψηφίσετε Δήμαρχο από τις Οινιάδες; Πάρτε αντάρτη γιάννη άχριστο!! Δεν σας αρέσει ούτε αυτός γιατί κατέστρεψε την πόλη; Ορίστε, ψωνίστε Τέγα, ούτε κι αυτός, μα είστε δύσκολοι πελάτες, πάρτε από το καλάθι μπασαγιάννη, πάρτε Κοτσόριο, πάντως κάτι θα πάρετε, έχουμε για όλα τα γούστα στο πα.σο.κ., μας αρκεί να είναι "πράσινος" στα τέτοια μας πόσο ανίκανος είναι, αυτό ΔΕΝ είναι δικό μας πρόβλημα, αυτό ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) Το ΠΑΣΟΚ φροντίζει για όλους μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας του (όπως εξηγεί και παρεξηγεί το πα.σο.κ. την έννοια της Δημοκρατίας, με την οποία, ΔΕΝ έχει και την καλύτερη των σχέσεων) ότι υπάρχει έξω από αυτά τα δημοκρατικά πλαίσια απλά το τσακίζει, (αυτό δεν προσπάθησε να κάνει ο γαλάνης με εμάς; να μας κάνει να σωπάσουμε, ασχέτως που είναι εντελώς ηλίθιος και ούτε αυτό του βγήκε) έχουν του μηχανισμούς, (για αυτούς τους μηχανισμούς επισκέφθηκε την βουλευτίνα του νομού μας και της ζήτησε βοήθεια για να μας επιβάλλει την σιωπή και αυτή απλόχερα του την πρόσφερε, ενώ ήταν ήδη ενημερωμένη από εμάς με ηλεκτρονικά μηνύματα που της στέλναμε, για τα τεκταινόμενα Απαξίωσε όλα όσα της φωνάζαμε για να προσφέρει βοήθεια στον μικρούλη νικολάκη. Αυτή η κυρία θα έλθει πάλι στις εκλογές, να σας πει πόσο σας αγαπάει, πόσο την ενδιαφέρει ο τόπος και από την πολλή αγάπη και το ενδιαφέρον, πολέμησε τον Ψαράκη για να επιβάλλει τον εκλεκτό της, τον καταστροφικό, άχριστο γιάννη) είναι λίγο τρομακτικό αυτό αλλά πραγματικό, και πολύ δημοκρατικό!!!

Και έτσι σε αυτή την φάση....

Μόνο ΛΟΙΠΟΝ που σε αυτή την φάση δεν υπάρχει δεν ήξερα, δεν υπάρχουν οι δικαιολογίες πως μας γέλασαν άλλα έλεγαν και τέτοια, πράγματα που ακούστηκαν μετεκλογικά. Ένας χρόνος ΠΑΣΟΚ φτάνει να διαπιστώσεις και τι θα γίνει μετά τις εκλογές μέσα από τις περιφέρειες που θα βαφτούν πράσινες και του δήμους επίσης, απλά τώρα είναι ήρεμα τα πράγματα σε κυβερνητικό επίπεδο διότι πως θα γίνουν οι εκλογές;;
ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, μέσα σε κλίμα συντροφικότητας.
Άλλωστε το είπαν, όλοι μαζί τα φάγαμε.





Όλα αυτά τα χρόνια όποιο ΠΑΣΟΚ και να υπηρέτησες η μόνο απλά ψήφισες ο λαός το πλήρωσε και το πληρώνει πολύ ακριβά, γιαυτό σκέψου αυτό το "δευτερόλεπτο της κάλπης".
ΝΑΙ ΣΚΕΨΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ" Ο ΧΑΡΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ

για την αντιγραφή και τον σχολιασμό
ο Γραμματοσυλλέκτης
αυτά για την κυρά βουλευτίνα, δεν τα ξέρατε, τώρα σας τα λέμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: