Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ε όχι και ο προϋπολογισμός λάθος κ. ΠιΚατσου....



Στο δήμο Μεσολογγίου αυτές τις μέρες διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους. Αιτία εήταν η επιστροφή του προϋπολογισμού από την περιφέρεια όπου δεν μπορεί να εγκριθεί γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στα επιτελεία ΠιΚΑτσου και άρχισαν οι ιδέες να πέφτουν ώστε να αποφύγουν τον κάζο που τους περιμένει. Επικράτησε η ιδέα να γίνει η λέγόμενη επανάληψη στο ορθόν. Αν είναι δυνατόν να διορθωθεί στο πόδι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Σαφώς και είναι μη σύνομη ενέργεια. Μπροστά στην άρνηση Αντωνόπουλου να συναινέσει σε κάτι τέτοιο άρχισαν τα τηλέφωνα του Μπάρμπα απο την κορώνη. Μια προσφιλής τακτική του...ΠιΚατσου. Ο αντιπεριφερειάρχης πάντως κρατάει χαρακτήρα οπότε λογικά μέχρι τη Μ. Δευτέρα επιστρέφεται ο προϋπολογισμός ως απαράδεκτος.


Δεν μπορώ να καταλάβω πως εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Ηρθε αυτή η δημοτική αρχή ΠιΚατσου και πήρε τις εκλογές με φλάμπουρο την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την ικανότητα, τη γνώση, το υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό, την εντιμότητα.. και πιθανός κάτι που μας έκρυψαν επιμελώς. τις πονηρές γνωριμίες. Υπάρχει έστω και ένας πλέον δημότης που να βρίσκει κάποια από τις παραπάνω αρετές (εκτός της τελευταίας) σε αυτό το θίασο.

Απο διαφάνεια μηδέν αφού απο την αρχή είχαν προβλημα με κίνδυνο ακόμη να βρεθούν
έκπτωτοι σαν τον Πανίκα, παρόλο που προσπαθούν με νύχια και με δόντια οι μακρυπιδομωραΐτηδες να τους κρατήσουν όρθιους!!! Δεν μπορούν να σχεδιάσουν ούτε μια απόφαση σωστή στο ΔΣ (πως είπατε κ. Μπαλαφούτη;). Το τεχνικό πρόγραμμα λάθος (κ. Κοταντάκη) ο προυπολογισμός επιστρέφεται (οικονομολόγε κ. Νούλα). Για να μην πώ για τα πολιτιστικά και τις γιορτές εξόδου γιατί εκεί πονάει όλο το Μεσολόγγι. Και το επιστέγασμα είναι ότι τους φταίνε μόνιμα οι άλλοι εκτός φυσικά από τους εαυτούς τους.
Αλλά το πρώτο που κάνατε είναι να μαζέψτε κοντά σας όλα τα πουναρορεπασοσκορδοειδή για να σας βοηθούν στο μεγάλο έργο σας. Τουλάχιστον δείξτε έργο. Εγώ τώρα κινδυνεύω να πληρωθώ μετά το καλοκαίρι και ας μου χρωστάει ο δήμος της μιχαλούς. Και δεν είμαι ο μόνος είναι πολλοί τέοιοι στην πόλη. Αλλα αυτό δεν σας νιοιάζει έχετε έτοιμη την κασέτα. Τράβα πάρτα απο εκείνων που σου χρωστάει. Δεν πειράζει δείτε την τύχη των προηγούμενων και επιλέξτε πορεία.
Επαγγελαματίας απλήρωτος...



http://antidimos.blogspot.com/2011/04/blog-post_5239.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: