Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέτωπο Ελευθέρων Δημοτών

Συμπολίτες – σες

Το Μέτωπο Ελευθέρων Δημοτών, έγκαιρα είχε επισημάνει ότι ψηφίζοντας τους εκπροσώπους της δικομματικής δουλοφροσύνης ουσιαστικά συμβάλλεις με την ψήφο σου, στο να εισέλθει η Ελλάδα και το Μεσολόγγι, σε μια διαρκή οικονομική και ανεργιακή, εβδομάδα παθών.

Προεκλογικά είχαμε επίσης τονίσει ότι το «καθεστώς» του Αγρινίου με τους ντόπιους κολλητούς και τους βουλευτές του νομού, θα λειτουργήσουν ως ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ, των συμφερόντων της πόλης των Ελευθέρων Πολιορκημένων.

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει χάνεται το Εφετείο, το ηρωικό 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, το Μουσείο οδεύει προς Αγρίνιο, το Μουσικό Γυμνάσιο έκανεφτερά, κινδυνεύουν το Νοσοκομείο, Τ.Ε.Ι., Πανεπιστημιακές Σχολές, η Αλιευτική Ανάπτυξη, μόνο στα λόγια, μερικές διαπιστώσεις μας. Επισημαίνουμε – προειδοποιούμε και μακάρι να διαψευστούμε ότι σε λίγο θα λέμε το νερό – νεράκι, θα αυξηθούν τα τέλη Ύδρευσης– Αποχέτευσης, καθαριότητος, φωτισμού, ακίνητης περιουσίας, κοιμητηρίου, ηλεκτρ/νων χώρων, θα μπει τέλος υπέρ ΧΥΤΑ κ.λ.π.

Το Μέτωπο Ελευθέρων Δημοτών, για να βγει ο Διευρυμένος Δήμος από την τεράστια οικονομική του κρίση, προτείνει προς διαβούλευση, τις κυρίαρχες ιδέες του.

1. Να περιέλθουν κατά πλήρη κυριότητας στο Διευρυμένο Δήμο ΟΛΕΣ ή ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ του ΠΗΓΕΣ και οι εδαφικές εκτάσεις που είναι εντός των διοικητικών του ορίων.
2. Επιστημονική Αλιευτική Ανάπτυξη
3. Προστασία του Λιμνοθαλασσίου και ορεινού περιβάλλοντος, ΟΧΙ στις καταπατήσεις ΔΗΜΟσιας παραθαλάσσιας και ορεινής γης.
4. ΝΑΙ στο θαλάσσιο και ορεινό οικοτουρισμό.
5. Ανιδιοτελή προσφορά στην πόλη της ΘΥΣΙΑΣ, από τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέχρι που ο διευρυμένος Δήμος ξεχρεωθεί, από τη θηλιά των δανείων και της κακοδιαχείρισης, των ένοχων προηγούμενων Δημαρχιακών εκπροσώπων.

Κλείσε μέσα σου την ιδέα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ του Μεσολογγίου για να αισθανθείς κάθε είδους αγωνιστικού ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ το διαχρονικό δίδαγμα των προγόνων μας που διαλαλεί ότι με ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: