Μέσα σε μια εταιρεία που… ειδικεύεται στην παραγωγή πουλερικών ένας υπάλληλος καταγράφηκε από την κάμερα κατά τη διαδικασία που «φούσκωνε» τα κοτόπουλα με ένα μυστηριώδες υγρό.
Οπλισμένος με έναν σωλήνα που στην άκρη του είχε μια βελόνα ο εργαζόμενος εγχέει το υγρό σε διάφορα μέρη του σώματος με σκοπό να διπλασιαστεί ο όγκος του κοτόπουλου.
Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή τροφίμων. Σύμφωνα με τους ειδικούς το υγρό που εγχέεται μέσα στα κοτόπουλα συγκεκριμένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά...
νερό. Με αυτή τη διαδικασία η βιομηχανική καταφέρνει να διπλασιάσει το βάρος των κοτόπουλων και των ψαριών που πουλιούνται με το κιλό.
http://periergaa.blogspot.gr/2015/02/blog-post_902.html
ΟΗΕ: Aυξήθηκαν παγκοσμίως οι τιμές των τροφίμων – Τι συμβαίνει με το κρέας
-
Τον Απρίλιο, η τιμή του κρέατος ήταν αυτή που κατέγραψε τη μεγαλύτερη
αύξηση (+1,6%) παγκοσμίως Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα οι τιμές των τροφίμων
αυξήθηκ...
Πριν από 43 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου