Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

...πριν 118 χρόνια! Ήταν το 1897!

Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος
Η Ελλάδα όπως πάντα "Αποικία Χρέους". Αμερικάνικη αποκαλυπτική γελοιογραφία. Το αιώνιο ανυπότακτο ελληνόπουλο οδηγείται σιδεροδέσμιο από Γερμανούς - Αυστριακούς - Άγγλους - Γάλλους και Ρώσους, ύστερα από την υπαγωγή της το 1897 σε "Τρόικα-Πιστωτών" με παράλληλο "Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο" ( Δ.Ο.Ε ) και την επιβολή της υποχρέωσης να καταβάλουμε στην Τουρκία/Οθωμανική Αυτοκρατορία "ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ" (!!!) μετά από το ... . αποτυχημένο ελληνικό "αλυτρωτικό εγχείρημα" στην Θεσσαλία / Βοιωτία από την "Εθνική Εταιρεία".

Έτσι είναι , η Ελλάδα με την πίεση της Καϊζερικής "΅Ενωμένης Γερμανίας" ( η οποία την ίδια περίοδο έκανε τα πάντα για να μην ενωθεί η Κρήτη με την Ελλάδα , παίζοντας από το τότε τον "Ευρωπαίο Χωροφύλακα") πλήρωσε "Πολεμικές Επανορθώσεις" στην Τουρκία , σύμφωνα με το "διεθνές-δημόσιο - δίκαιο". Λίγα χρόνια αργότερα η Γερμανία της Βαϊμάρης , του Χίτλερ και της "δημοκρατίας" αρνήθηκε να καταβάλει Πολεμικές Επανορθώσεις - Αποζημιώσεις για τους δύο παγκόσμιους -"ευρωπαϊκούς" πολέμους που εξαπέλυσε, εκβιάζοντας αρχικά μ΄ένα "2ο " και στην συνέχεια μ΄ ένα "3ο Παγκόσμιο Πόλεμο".
Παίζοντας μεταπολεμικά με το εκβιαστικό δίλημμα ... :

"Θέλετε στο μέλλον μια Ευρωπαϊκή Γερμανία η μια Γερμανική Ευρώπη" , εάν δεν θέλετε το δεύτερο τότε "μη μας κολλάτε" ούτε για τα χρέη , ούτε για το "ελεύθερο" εμπόριο μας ! , εάν υποχρεωθεί να πληρώσει - να υλοποιήσει το Διεθνές Δίκαιο. Τ΄ οποίο - εν μέρει - αποτελεί κατάκτηση της ανθρωπότητας στο βαθμό που καταδικάζει από το 1898 - 1907 ( περί διεξαγωγής πολέμου "Συνθήκες της Χάγης") τους απρόκλητους επιθετικούς - κατακτητικούς πολέμους και υποχρεώνει σε Αποζημίωση - Αποκατάσταση για κάθε σχετική αδικοπραξία.

Έγινε - γίνεται δηλαδή "διεθνές δίκαιο" η μεταφορά του Εσωτερικού "ενοχικού & ποινικού δικαίου" που ισχύει σε κάθε πολιτισμένη χώρα ( όποιος αυθαίρετα εγκλιματίσει , δολοφονήσει και ληστέψει τιμωρείται και αποζημιώνει).

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/02/118-1897.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: