Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ξεχάστε τις υποσχέσεις για νερό από Τσαγκρινέικα ή από αλλού, ο καραπάνος δηλώνει ότι το Αιτωλικό θα πιει από το Κεφαλόβρυσο

Ξάφνιασε ακόμη και τους εναπομείναντες πιστούς οπαδούς του, ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου με την νέα - παλιά του θέση για την ύδρευση του Αιτωλικού.
Η πηγή του Κεφαλοβρύσου είναι η λύση που προωθεί το επιτελείο του Καραπάνου προς υλοποίηση και ως μόνιμη λύση για την ύδρευση της πόλης μας.

Αυτές τις κουβέντες μετέφεραν οι μπιστικοί του, στη συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου πήραν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.
Ακόμη και ο ίδιος ο Υπουργός απόρησε με την αλλαγή θέσης που μεταφέρθηκε ως η μοναδική και επίσημη πρόταση του δημάρχου Μεσολογγίου.
Αναγκάστηκε μάλιστα να πει ότι, παρόλο που το έργο είναι δημοτικό και το Υπουργείο μπορεί να παίξει περιορισμένο ρόλο στην εξέλιξη του θέματος, είναι αναγκασμένο (το Υπουργείο) να θέση υπό στενή παρακολούθηση τη δημοτική αρχή, όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης, " Ύδρευση Αιτωλικού."

Οι μόνοι που δεν ξαφνιάστηκαν με αυτή την εξέλιξη ήταν τα μέλη της επιτροπής, οι οποίοι ήταν συνηθισμένοι από τέτοιες συμπεριφορές και αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις του καραπάνου.
Υπενθύμισαν στους μπιστικούς του καραπάνου, ενημερώνοντας παράλληλα και τον Υπουργό ότι, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η απόφαση ήταν άλλη και οι υποσχέσεις που δόθηκαν από τον ίδιο το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης τους "ναι ναι δήμαρχε για τα παιδιά μας" ήταν ότι, η λύση για την ύδρευση του Αιτωλικού, δεν περιλαμβάνει σε καμιά περίπτωση την πηγή του Κεφαλοβρύσου.

Το κλου της υπόθεσης ήταν βέβαια τα καραπανάκια του Αιτωλικού, όταν ρωτήθηκαν από τους συνδημότες τους για τα καραγκιοζιλίκια του καραπάνου και για τη θέση που γνωστοποίησαν οι μπιστικοί του στη συνάντηση που έλαβε μέρος στο Υπουργείο και μιλούσε για επαναφορά της πηγής του Κεφαλοβρύσου, ως μόνιμη λύση για την ύδρευση του Αιτωλικού.
Η απάντησή τους ήταν καταφατική, αν και εκφράστηκε μέσο ερωτήματος.
Ποια συνάντηση και ποιο Υπουργείο, δεν ξέρουμε τίποτα περί συναντήσεων, μάλλον θα είναι παραπληροφόρηση.

Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, τα καραπανάκια κοίταζαν το δάχτυλο και μάλιστα αυτό το δάχτυλο που θα βολέψει σε θέσεις τους ίδιους αλλά και μέλη των οικογενειών τους, με αντάλλαγμα την σιωπή τους στα εγκλήματα της ανύπαρκτης και υποτιθέμενης δημοτικής αρχής Μεσολογγίου.

Ακόμη και η φυλλάδα του Μεσολογγίου ζαλίστηκε από τις αντιφάσεις καραπάνου και ως γνήσια φυλλάδα, προτίμησε να σιωπήσει.
Η τελευταία ανάρτηση της ήταν με πηχυαία γράμματα και προπαγάνδιζε την τότε νέα θέση του υποτιθέμενου δημάρχου: Ν. Καραπάνος: «Πάμε στα Τσαγκρινέϊκα να δοκιμάσουμε την τύχη μας» (βίντεο)
Έκτοτε αγνοείτε η τύχη της και η γραφίδα της.
Κάτι ψέλλισε, σε νεότερο άρθρο για συνάντηση στο Υπουργείο, αλλά τσιμουδιά για την πραγματικότητα.

Ακόμη μια φορά το Αιτωλικό βιώνει την προδοσία, ακόμη μια φορά οι ίδιοι οι εκπρόσωποί του παραδίδουν αμαχητί το Αιτωλικό στο νέο Τούρκο, όπως ο Γαλάνης Μεγαπάνος μετά τη μάχη του Ντολμά.

Δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους του Αιτωλικού να παραιτηθούν τώρα.

Αν δεν σέβονται το όνομά τους, ας σεβαστούν τουλάχιστον όλους αυτούς που τους εμπιστεύθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: