Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Το πρόβλημα του νερού στο Αιτωλικό, συζήτησε ο Σκουρλέτης με την επιτροπή αγώνα του Αιτωλικού. Στο εθιμοτυπικό με τον καραπάνο.




Για το νερό του Αιτωλικού – Σύσκεψη με όλους τους εμπλεκομένους


Ο Υπ. Εσωτερικών για το θέμα του νερού του Αιτωλικού είχε και ξεχωριστή συνάντηση με την Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων σημειώνοντας ότι σύντομα θα υπάρξει σύσκεψη με το δήμο, τους κατοίκους, το ΙΓΜΕ και τη Γενική Γραμματεία Υδάτων, ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή και οριστική λύση που θα δώσει πόσιμο νερό στου κατοίκους.

http://www.agrinioculture.gr/2017/02/03/ola-sto-trapezi-skourleti-ke-aftodiikitikon-tis-etoloakarnanias/

Ο δε υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, έθεσε τα κάτωθι ζητήματα.
Αν δείτε λέξη για το Αιτωλικό γράψτε μας, όμως για να μην είμαστε άδικοι παρακολουθήσαμε το βίντεο της ομιλίας του και βρήκαμε κάποιες αναφορές στο Αιτωλικό, αυτές όμως έγιναν στο πλαίσιο των φυσικών καταστροφών, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλαδή την πλημμύρα στο Μεσολόγγι και το φυσικοχημικό φαινόμενο στην πηγή του Κεφαλοβρύσου (έτσι το ονομάζει για να αποφύγει τις ευθύνες του).
Όλα αυτά βέβαια με το αίτημα της απελευθέρωσης κονδυλίων και όχι γιατί νοιάζεται για την καθημερινή κρίση στην υγεία και την αξιοπρέπεια των Αιτωλικωτών.
Ζήτησε επίσης να του δοθούν όλες οι εκτάσεις γύρω από τη Λιμνοθάλασσα για να τις αξιοποιήσει.

Κάποιος ας ειδοποιήσει το υπουργείο, τι εννοεί ο υποτιθέμενος δήμαρχος με τη λέξη αξιοποίηση, πριν θρηνήσουμε, απώλεια εδαφών από κάποια καραπανέικη φυσική καταστροφή.

Δείτε το βίντεο του όλα τα ματσαλάω και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας ...



Δεν υπάρχουν σχόλια: