Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Δεν πήρε μίζα, είναι επικίνδυνος...

O Tσίπρας μπορεί να ανατινάξει τη χώρα ή να πάρει παράταση ως το τέλος του χρόνου.

Οι δανειστές ποντάρουν στο σενάριο της παράτασης για ένα και μόνο λόγο: Nα υποστεί όσο μεγαλύτερη φθορά γίνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως το τέλος του χρόνου.

Οταν οι πολίτες θα αρχίσουν να πληρώνουν τον φόρο αίματος του ΕΝΦΙΑ, της έκτακτης εισφοράς, της αλληλεγγύης στον Φωτόπουλο και στον Καλφαγιάννη, τις αυξήσεις της ΔΕΗ, του ΦΠΑ, των ξενοδοχείων. Σ΄αυτόν το φόρο αίματος ποντάρουν οι δανειστές με την ελπίδα να φθαρεί ο Τσίπρας.

Κι αυτό γιατί όσο και αν αναζήτησαν εντός και εκτός της Ελλάδας στοιχεία για μίζες, στον ίδιο ή στο περιβάλλον του, δεν βρήκαν τίποτα.

Ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Δεν τον κρατάνε στο χέρι όπως εκείνο τον υπουργό προηγούμενης κυβέρνησης που εντοπίστηκε με ιλιγγιώδη μίζα από τις αμερικάνικες αρχές και τους τελευταίους μήνες έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τύπος εξαφανίστηκε ξαφνικά από τα ΜΜΕ καθώς τα ίχνη από τα εκατομμύρια της μίζας είχαν απασχολήσει για πολλές εβδομάδες τα στελέχη του ΔΝΤ. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι για τα εκατομμύρια της μίζας που πήρε ο ... πρώην υπουργός. Αλλά φυσικά δεν είναι ο μόνος. Στα κεντρικά γραφεία τόσο της Λαγκάρντ όσο και στο Βερολίνο έχουν φθάσει τα ντοκουμέντα από τις πρόσφατες μίζες στην Ελλάδα. Το πρόσωπο της Μέρκελ και του Σόιμπλε είναι πιο σκυθρωπά από ποτέ-σωστά το παρατήρησε η BILD-γιατί δεν κρατάνε στα χέρια τους τον Τσίπρα και γιατί οι δικοί τους στην Ελλάδα είναι βουτηγμένοι στη μίζα.

Αν ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουν έναν αντίπαλο αυτός μπορεί να ξεπηδήσει από συγκεντρώσεις σαν την χθεσινή στο Σύνταγμα υπέρ της Ευρώπης και του Ευρώ. Ενας "πολίτης" που κάτω από ορισμένες συνθήκες θα μπορούσε να γίνει σημείο αναφοράς για όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα μια ευρωπαική χώρα στην οποία να λειτουργεί η Δικαιοσύνη.

Ο Τσίπρας όχι μόνο δεν έχει αντίπαλο την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές αλλά έχει και στην διαθεσή τα ντοκουμέντα της μίζας που καθιστούν ανύπαρκτες σκιές τους αντιπάλους του.

Οταν ο Σόιμπλε έλεγε ότι λυπάται τους Ελληνες γνώριζε πολύ καλά το γιατί διατύπωνε με αυτό το τρόπο την σκέψη του. Μας λυπάται για το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό στο οποίο αναθέσαμε τις τύχες μας μια και ο ελληνάρας συνηθίζει κάθε που γίνονται εκλογές να αναθέτει στον εκάστοτε λαικιστή την σωτηρία ώστε να σωριάζεται ανενόχλητος στον καναπέ του. Καλά ξεμπερδέματα...


Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: