Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Επίθεση αγάπης από τον καραπάνο, στους Αιτωλικιώτες. Εξασφαλίσαμε βίντεο ντοκουμέντο και σας το αφιερώνουμε...

Επίθεση αγάπης από τον καραπάνο ζει το Αιτωλικό τις τελευταίες μέρες.

Ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου, δεν χάνει ευκαιρία το τελευταίο διάστημα (3 μέχρι τώρα ) να βρίσκετε στο Αιτωλικό, αλλά και να πλησιάζει δημότες (όσους μπορεί) , για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχει αφήσει με το θέμα του νερού ύδρευσης αλλά και με τη λιμνοθάλασσα.

Ο εορτασμός της Αγ. Αγάθης, αλλά και η πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία στον αθεόφοβο, να δηλώσει παρών σε μια πόλη που έχει καταδικάσει, από τη πρώτη μέρα της εκλογής του.

Η μεθόδευση που ακολουθεί είναι κοινότυπη για κάθε πολιτικάντη και ξοφλημένο ηγετίσκο.
Ξαμολάει πρώτα ή συνοδεύετε πάντα από τα τοπικά του κομματόσκυλα, τα οποία προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, εκμεταλλευόμενα τις προσωπικές επαφές και φιλίες που έχουν στη τοπική κοινωνία, μετά ακολουθεί η προσέγγιση του ηγετίσκου, με άτομα που είναι σίγουρο ότι δεν θα αντιδράσουν, λόγω επαγγελματικής θέσης ή άτομα που ανήκουν στον ευρύτερο κομματικό του χώρο και στο τέλος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πουλήσει αυτές τις εικόνες, στον εναπομείναν στενό του κύκλο, συνεργατών και συνοδοιπόρων.

Το Αιτωλικό βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει ζήσει τέτοιες στιγμές ασύλληπτης ιλαροτραγωδίας άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια και από τοπικούς ηγέτες όπου ο καραπάνος φαντάζει ως κακέκτυπη φωτοτυπία της Μάγια στη ζούγκλα με τον Ταρζάν.

Του υπενθυμίζουμε μόνο το εξής: Δεν έχει σημασία αν κατάφερες να έρθεις στο Αιτωλικό και να δηλώσεις παρών, το ζήτημα είναι πως θα φύγεις.
Καλό θα ήταν κάποιος από τα καραπανάκια του Αιτωλικού να τον ενημερώσει για την τύχη του τελευταίου δωσίλογου δημάρχου του Αιτωλικού.
Νύχτα έρχεται, νύχτα φεύγει από το Αιτωλικό και ένα είναι το πρόβλημά του.... μη συναντήσει Αιτωλικιώτη στο δρόμο του.

Το Αιτωλικό και οι Αιτωλικιώτες ξέρουν να το διασκεδάζουν ακόμη και σε τέτοιες καταστάσεις.
Τέτοιο παράδειγμα είναι και το βίντεο που ακολουθεί



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Afou eisai kavliaris esi giati den pas na ton dioksis esi otan erxetai? Perimenoume meletoula i fovomastw ki alli agogoula?
Polloi mages mazeutikan sto nisi kai mi vouliaksi
Proxora dimarxee

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Απ ότι μάλλον καταλάβαμε από το πάνω σχόλιο, ο δήμαρχος έχει κάποιον αλλοδαπό σύμμαχο και οπαδό.
Τον καλωσορίζουμε και αυτόν στη παρέα μας για να μην αισθάνεται ξένος στο τόπο μας.