Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ξηλώστε τον υπόκοσμο του καραπάνου τώρα ...





Το πρώτο βήμα έγινε και έχει τη σημασία του, μιας και η μέχρι σήμερα πρακτική των δημοτικών αρχών ήταν να καλύπτει η μιά την άλλη, μιας και στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπήρχε πάντα το ενδεχόμενο να κάνουν και αυτοί τα ίδια ... όπως και έκαναν.


Αυτή τη φορά ο αντικαταστάτης στην επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο Σωτηρακόπουλος, απέδειξε ότι έχει το τσαγανό να καθαρίσει τους κόπρους του καραπάνου, κόβοντας και τα όνειρα ή το ενδεχόμενο κάποιων δικών μας παιδιών, να γίνουν βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη.

Είναι πράγματι αξιέπαινο και παράδειγμα προς μίμηση η πράξη αυτή του Σωτηρακόπουλου και ελπίζουμε να βρει μιμητές και σε άλλους τομείς ευθύνης, όπως του Λιμενικού Ταμείου, της Κοινωφελούς κλπ.

Εμείς βέβαια δεν ευχόμαστε σε καμιά περίπτωση να δούμε τον σκαρμούτσο πίσω από τα κάγκελα.
Απαιτούμε όμως από τον σκαρμούτσο και όλους αυτούς που θα ακολουθήσουν, να ανοίξουν τα στόματα και να βοηθήσουν στην αποκάλυψη  του παρακράτους που είχε στήσει ο καραπάνος.

Είναι θέμα επιβίωσης της κοινωνίας μας, ως προς την υλική αλλά και ηθική υπόστασή της.

Ο σκαρμούτσος δεν ενήργησε μόνος, υπήρχε ένα ολόκληρο σύμπλεγμα από υπηρεσίες που τις στελέχωναν επίορκοι υπάλληλοι, υπήρχε μια δημοτική αρχή που του παρείχε κάλυψη σε όλες του τις κινήσεις.
Ο ηθικός αυτουργός δεν είναι άλλος από τον πολιτικό του προϊστάμενο και αυτός δεν είναι άλλος από τον ν. καραπάνο, ο οποίος αφού εξευτέλισε το κόμμα του της Ν.Δ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ μέσα από τα πρώην βαρβάτα στελέχη του, κατάφερε να κάνει συμμέτοχο στην δημιουργία του γνωστού παρακράτους του και οργανώσεις ή οργανισμούς ή ακόμη και εταιρείες ιδιωτικού δικαίου.

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι τόσο απλά, όπως ενδεχομένως φαντάζεται ακόμη και αυτή τη στιγμή ο σκαρμούτσος.

Η υπόθεση της υπεξαίρεσης για την οποία κατηγορείτε, είναι η αρχή, ακολουθούν νέες αποκαλύψεις πολύ ποιο άσχημες και βρόμικες.

Καλό θα ήταν να μην συμπαρασύρει και τον σκαρμούτσο.
Πιστεύουμε όμως,  ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσει και να δει την πραγματικότητα κατάματα.

Το γεγονός ότι είναι εκπαιδευτικός ίσως επιβαρύνει ακόμη ποιο πολύ τη θέση του.
Τέτοιοι άνθρωποι σίγουρα δεν έχουν θέση στη παιδεία, ούτε βέβαια στη διοίκηση της κοινωνίας μας.

Καλούμε τη δημοτική αρχή του Λύρου, να προχωρήσει, χωρίς καθυστερήσεις στο ξήλωμα των πλοκαμιών της εγκληματικής οργάνωσης του καραπάνου.

Η όποια καθυστέρηση θα δώσει χρόνο και χώρο ανασύστασης και επίθεσης στον υπόκοσμο της ομάδας του καραπάνου.

Τσακίστε το κεφάλι του φιδιού τώρα.

Ο ΔΡΑΚΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: