Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΛΥΡΟΣ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ




Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και Δικαιοσύνη τα επόμενα βήματα


Μετά την ενδελεχή ενημέρωση για την εικόνα του δήμου είναι ειλημμένη η απόφαση να ζητηθεί με κάθε μέσο η συνδρομή των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για να αποτυπωθεί και αρμοδίως η κατάσταση και εφόσον κριθεί σκόπιμο να προχωρήσουν οι παραπέρα διαδικασίες.

Παράλληλα η δημοτική αρχή θα στέλνει προς διερεύνηση και στην Δικαιοσύνη υποθέσεις που θεωρεί ότι άπτονται κακοδιαχείρισης. «Ο δήμος μας δεν θα προχωρήσει εφόσον δεν εκλείψουν συνήθειες του παρελθόντος. Και προς τούτο θα είμαι αμείλικτος προς κάθε κατεύθυνση. Έχουμε εντολή από τους δημότες να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα και φυσικά να παράξουμε έργο και γι’ αυτό οι συνεργάτες μου θα λάβουν άμεσα συγκεκριμένες οδηγίες», έλεγε σε συνομιλητή του ο δήμαρχος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και χτεσινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την συνέντευξη που παρέθεσε την Τετάρτη.

Ο Κώστας Λύρος έγραψε αναλυτικά:

Χρέος μας ήταν να ενημερώσουμε τον δημότη αναλυτικά για το τι παραλάβαμε.

Πλέον θα ζητήσουμε την συνδρομή κάθε ελεγκτικού μηχανισμού για να «ξεσκονίσουν» όσα έγιναν την προηγούμενη πενταετία, μια καταστροφική πενταετία σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο πολιτικής ηθικής.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό θα το δείτε με πράξεις.

Προσπαθούμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε να κρατήσουμε στα πόδια του τον δήμο και να ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμά μας.

Κριτές μας εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: