Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΣΠ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ... ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ




Ο κ. Δήμαρχος μου ανέθεσε τη δύσκολη αποστολή της διεύθυνσης των τεχνικών υπηρεσιών και των έργων που αφορούν το Δήμο μας.

Σε αυτό το στόχο είμαι προσηλωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος προκειμένου να παραχθεί μετρήσιμο έργο, έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας ξεκινώντας και επιλύοντας τα απλά και καθημερινά αυτονόητα προβλήματά τους.

Παρέλαβα μια υποστελεχωμένη τεχνική υπηρεσία για την οποία η προηγούμενη δημοτική αρχή ενώ είχε την ευχέρεια να προσλάβει νέο μόνιμο προσωπικό δεν το έπραξε, κάτι που δρομολογήθηκε άμεσα από τη σημερινή δημοτική αρχή. Τους επόμενους μήνες θα «τρέξει» προκήρυξη ΑΣΕΠ για πρόσληψη νέου προσωπικού.

Παρέλαβα το τμήμα ηλεκτρολόγων με έναν!! μόνο ηλεκτρολόγο, ο δεύτερος συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγες ημέρες, δύο βοηθούς που δεν είναι όμως ηλεκτρολόγοι και ένα γερανό (καλαθοφόρο μηχάνημα) δίχως άδεια κυκλοφορίας!!! Αλλά οι ήρωες εναπομείναντες υπάλληλοι, οφείλουν και πρέπει να αλλάζουν τις λάμπες σε 19 ενότητες, να στολίσουν τα Χριστούγεννα όλο το Δήμο, να επιληφθούν των καθημερινών βλαβών σε ένα απαρχαιωμένο και ασυντήρητο δίκτυο.

Η συνέντευξη του απερχόμενου Δημάρχου χαρακτηρίζεται από θρασύτητα, εμπαιγμό, ασύστολα ψεύδη και φυσικά αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Μετρ σε αυτό και σε άλλα πολλά, που για όσους τον γνωρίζουν καλά κατανοούν, γιατί ... ξέρουν.

κ. Καραπάνο, σας είχα υποσχεθεί και τήρησα την υπόσχεσή μου να διορθώσω το λάθος του 2014, στο βαθμό που μου αναλογούσε, στέλνοντά σε πίσω, από εκεί που ήρθες.

Υπάρχουν όμως εκκρεμότητες. Εκκρεμότητες τόσο προεκλογικές που δεν δίστασες από την πλατεία να «ξεράσεις» ακόμη και θρησκευτικό φανατισμό όσο και μετεκλογικές.

Γιατί τώρα σειρά έχει ο έλεγχος… όλα στο φως.

ΥΓ. Η δημιουργική λογιστική που χρησιμοποίησες για το οφειλόμενο ΙΚΑ στην κοινωφελή (κακούργημα οι 400.000!!! έλλειμμα και σύνολο χρέους 695.000€ – τα εισπράξατε κ. Καραπάνο). Κρατήστε τους πολλαπλασιασμούς για την προανακριτική διαδικασία. Αν και είστε τυχερός, άλλους πήρατε στο λαιμό σας..

ΥΓ1. Αλήθεια κ. Καραπάνο δεν γνωρίζετε ότι στο Δήμο μας λειτουργούν δύο ιδιωτικά ΚΔΑΠ (ο ένας ήταν και υποστηρικτής σας χωρίς αυτό να είναι κακό) που προσφέρουν τις ίδιες ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας; Είστε εναντίον της ιδιωτικής πρωτοβουλίας; Αλήθεια εσείς έμπορος ειδών υγιεινής δεν είστε;

ΥΓ.2 Τροφεία; Εσείς δεν εισπράττατε τροφεία 30€ για όσα παιδιά ήταν εκτός ΕΣΠΑ; Είστε άσχετος ή μήπως το παίζετε;

ΥΓ.3 Όσο για το σχεδιασμό που λες ότι είναι ανύπαρκτος έχεις δίκιο. Δεν χρειάζεται. Εκτελούμε το θεάρεστο έργο σου. Ειδικά τη σύνδεση με τα Ιόνια Νησιά.

ΥΓ 4. Θα σου δώσω μια ακόμα υπόσχεση. Να μην ξαναασχοληθώ μαζί σου. Ποτέ ξανά. Είσαι παρελθόν.

Διαμαντόπουλος Σπύρος
Αντιδήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: