Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Το δεξί χέρι του καραπάνου, ο σκαρμούτσος ή τασούλης ο μπιρμπιλωτός, οδηγεί την κούρσα του συνδυασμού Δήμος για τα Παιδιά μας, στην είσοδο του Κορυδαλλού






Κανείς δεν πιστεύει ότι ο σκαρμούτσος, ενήργησε αυτόβουλα και χωρίς να δίνει το μέρισμα που αναλογούσε  στην ομάδα του καραπάνου, ώστε να έχει τις πλάτες της δημοτικής εξουσίας και του κόμματος της ΝΔ.

Ο καπετάνιος είναι άλλος και ο μούτσος σκαρμούτσος, απλά προσπαθούσε να κορέσει τη δίψα του για χρήμα, ώστε να παίζει Κίνο και Ξυστό, αλλά και για να αποδείξει στους αμφισβητίες του ότι, όταν το χρήμα συνυπάρχει με την πολιτική εξουσία, η γοητεία του γίνετε ακατανίκητη.

Ελπίζουμε για δικό του καλό, να ανοίξει το στόμα του και να βγάλει στο φως,  όλο εκείνο το παρακράτος που είχε δημιουργήσει ο καραπάνος με τον ίδιο και τους υπόλοιπους.

Είναι μάταιο να ελπίζει ότι θα εκμεταλλευτεί το νόμο του Σύριζα για να μην πάει φυλακή.

Τα κακουργήματα που διέπραξε είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα και όπως ο ίδιος το ξέρει πολύ καλά, αυτά που έρχονται  είναι ακόμη ποιο βαριά.

Ο καραπάνος δεν είναι απλά ένας γραφικός ευτραφής δικτατορίσκος και επαγγελματίας καιροσκόπος.

Είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε το παρακράτος ως επίσημη εξουσία, μιας και είναι δικτυωμένος πολυεπίπεδα σ' αυτό.


Ξέρουμε ότι όλους τους εμπλεκόμενους τους κρατά στο χέρι, για το σκαρμούτσο όμως η κατάθεση της αλήθειας, δείχνει μονόδρομος.



Μ.Ε.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια: