Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

16 αρνητικά δείγματα στο Μεσολόγγι! Και κλάμα οι υπεύθυνοι του Χάους






Ήρθαν αρνητικά τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα των δειγμάτων για τον Κορωνϊό, από τον κύκλο του γιατρού.

Ούτε η γιαγιά είναι άρρωστη, ούτε οι καθαρίστριες, ούτε κάποιος από το άμεσο περιβάλλον του γιατρού και αυτό έγινε, γιατί απλά ο γιατρός ουδέποτε υπήρξε άρρωστος.

Το νοσοκομείο του Ρίου συνεχίζει να έχει μηδαμινές εισαγωγές νέων περιστατικών και από ότι φαίνεται, θα περάσουμε την Κυριακή του Πάσχα χωρίς το άγχος ή το φόβο μήπως το αρνάκι, μας μεταδώσει τον ιό, μιας και το αγοράσαμε από τη ντόπια αγορά.

Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ ακόμη και σήμερα συνεχίζουν την παρωδία τους και μάλιστα δημοσιεύουν επίσημους τυπωμένους χάρτες παίζοντας με τα χρώματα και την άρνηση τους να παραδεχθούν το αυταπόδεικτο.

Για παράδειγμα, όταν κάποιος νομός, έχει από 0-5 επιβεβαιωμένα περιστατικά, έχει χρώμα ελαφρά γκρίζο.
 Οι υπεύθυνοι της τρομολαγνίας, χρησιμοποιούν αυτό το χρώμα, μεταφράζοντάς το ως  επιβεβαίωση,  ότι ο νομός μας έχει τουλάχιστον 5 περιστατικά.

Συνεχίζουν μάλιστα την ανάλυση λέγοντας ότι, το ένα είναι ο γιατρός, το δεύτερο η μάνα του γιατρού το τρίτο η γιαγιά που του το μετέδωσε και τα υπόλοιπα δύο, οι καθαρίστριες που καθάριζαν το ιατρείο του.

Όμως ο διαδραστικός χάρτης που δείχνει on line τα επίσημα περιστατικά, συνεχίζει να δείχνει την Αιτωλοακαρνανία στο μηδέν.
Ο Τσιόδρας, συνεχίζει να μην αναφέρει κάτι σχετικό για γιατρό στην Αιτωλοακαρνανία και για έκτακτα μέτρα στη περιοχή μας.
Το Ρίο συνεχίζει να μην έχει στη πτέρυγα του κορωνοϊού, τον γιατρό από τον νομό μας.

Το καλό είναι ότι η Αιχμή σοβάρεψε, μετά τις γελοιότητες που έγραψε, μάλλον για να αυξήσει την κυκλοφορία της
και κάποιος γιατρός από το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, απ' ότι διαβάζουμε αναφέρθηκε στο ερώτημα, τι πίνει η γιαγιά και δεν μας το δίνει, μιας και την κόλλησε ο κορωνοϊός, αλλά ούτε ως πονοκέφαλος δεν την άγγιξε.

Συστήνει μάλιστα την προσοχή μας, διότι όπως λέει, το φάρμακο αυτό δεν μπορεί να το λάβει ο οποιοσδήποτε μιας και είναι φάρμακο για πολύ συγκεκριμένη ασθένεια (χωρίς βέβαια να αναφερθεί στο όνομα αυτού).

Δηλαδή κάποιος μπορεί να πεθαίνει από τον θανατηφόρο ιό, αλλά δεν λέει, ποιο είναι το φάρμακο, γιατί μπορεί να έχει παρενέργειες π.χ στο συκώτι του .


Καλούμε τους υπεύθυνους του Χάους και του Ερέβους, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν σήμερα κιόλας, τις εγκληματικές τους συμπεριφορές, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να διοχετεύσουμε, στις αρχές αυτής της χώρας, τα  έγγραφα και τα  στοιχεία που έχουμε.

Δεν λέμε σε καμιά περίπτωση ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει και ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και αύριο στη περιοχή μας, ή ότι έχουμε λήξη συναγερμού, ή ότι δεν πρέπει να τηρούμε τα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί... αρνούμαστε όμως κάποιοι να παίζουν πίσω από τη πλάτη μας και να εμπορεύονται το φόβο και το χάος για το δικό τους, θεμιτό ή αθέμιτο σκοπό.

Πολλώ μάλλον,  όταν αυτά τα πρόσωπα είναι θεσμικά.


Έναν από τους διαδραστικούς χάρτες, μπορείτε να τον βρείτε κάνοντας κλικ   


                                                        ΕΔΩ 




Μη Ενεργοί Πολίτες Αιτωλικού


Δεν υπάρχουν σχόλια: