Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ποιος είναι τελικά ο ρόλος των τοπικών ΜΜΕ και του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στην παράνοια που δημιουργήθηκε γύρω από τα δήθεν περιστατικά με Κορωνοϊό ;






Πολύ ποιο σοβαρή στάση σήμερα, κράτησε η Αιχμή, μετά το σάλο και τον πανικό που δημιούργησε τις προηγούμενες μέρες με τα υποτιθέμενα κρούσματα από κάποιον γιατρό από το Αιτωλικό ο οποίος κατάγεται από το Νιχώρι, αλλά μετέδωσε τον ιό μόνο σε Νιχωρίτες και Κατοχιανούς, οι οποίοι με τη σειρά τους, το μετέδωσαν σε άγνωστο αριθμό ατόμων.

Τα νούμερα όπως είδατε ή ακούσατε μεταβάλλονταν από ώρα σε ώρα και τα   συντριπτικά ευρήματα, έθεταν σε αμφισβήτηση το υπάρχον καθεστώς πρόληψης που μας έχουν επιβάλει οι κυβερνώντες.

Ο δε γιατρός, στην αρχή της ημέρας η υγεία του παρουσίαζε χειροτέρευση και μπήκε στην εντατική διασωληνωμένος, αλλά μετά κάπου το απόγευμα ανακάλυψαν ότι όλα βαίνουν καλός και δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά παίρνει το οξυγόνο του για λίγο και για κάποια λεπτά της ημέρας.

Με τούτα και με τα άλλα, όλοι μας αισθανθήκαμε εξαπατημένοι από τη θεά τύχη και τα βάζαμε με όποιον είχε έστω και αντίθετη άποψη.

Εκείνο που θα πρέπει να ξέρουμε και να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι όχι μόνο ο Κορωνοϊός υπάρχει, αλλά υπάρχουν και όλα τα μικρόβια, από απαρχής της έμβιας ζωής πάνω στο πλανήτη μας και ο οργανισμός μας, χωρίς εμείς να το αντιλαμβανόμαστε, δίνει τη μάχη της επιβίωσης, κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου που περνά.

Τώρα εάν κάποιοι θέλουν να το παίξουν μικροί θεοί, ανασκευάζοντας τέτοιους μικροοργανισμούς ή θέλουν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα μιας γενικευμένης επίθεσης ή κατάρρευσης στο αμυντικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση και αγγίζει τις επιλογές μας ως προς τα πρόσωπα που βάλαμε να μας  διοικούν ή το μοντέλο ανάπτυξης, που οικειοθελώς προσαράξαμε.


Όσο για τα νεότερα της υγείας του γιατρού, εμείς δεν ξέρουμε εάν το μετέδωσε ή δεν το μετέδωσε σε κάποιους, αλλά ανατρέξαμε στις Πατρινές ιστοσελίδες και εκεί τουλάχιστον βρήκαμε μια άλλη εικόνα από αυτή του πανικού που θέλουν να μας επιβάλουν οι τοπικοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Διαβάζουμε λοιπόν για την κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου ότι : 

Η Κλινική ΩΡΛ στην οποία φιλοξενούνται ύποπτα περιστατικά παραμένει άδεια για την ώρα.

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας παραμένει ο 52χρονος πατρινός σε σταθερά βελτιούμενη κατάσταση που δινει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την υγεία του.

Άρα καμιά σχέση με τη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ή τη χολέρα του Κορωνοϊού, που δήθεν έχει κατακλύσει τη περιοχή μας.

Όσο για το γιατρό διαβάζουμε ότι : 

Σε ο,τι αφορά την εικόνα στα νοσοκομεία της Πάτρας, ένας γιατρός που νοσηλευόταν στο Ρίο πήρε τη Μεγάλη Τρίτη εξιτήριο, ενώ παραμένουν στο νοσοκομείο ο Αιτωλοακαρνάνας γιατρός στην οφθαλμολογική κλινική και ένας ακόμη ασθενής στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.      (εδώ) 

Άρα ο γιατρός μας δεν διασωληνώθηκε ποτέ, και η υγεία του μόνο φόβο δεν προκαλεί.

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο μόνος διαπιστευμένος να βγάζει ανακοινώσεις για τους ασθενείς του Κορωνοϊού, είναι μόνο το Νοσοκομείο του Ρίου και όχι του Μεσολογγίου και  κάπου εδώ μας μπήκε ο πρώτος ψήλος στο αυτί.

Πρέπει επίσης να προσθέσουμε ότι, η οφθαλμολογική κλινική στο Ρίο, έχει επιταχθεί, , για τις έκτακτες περιπτώσεις νοσούντων με Κορωνοϊό, μιας και το Ρίο  είναι Νοσοκομείο αναφοράς.
Άρα ναι μεν ο γιατρός είναι καλά, αλλά μιας και νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική, τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με περιστατικό του ιού.

Θελήσαμε να το διασταυρώσουμε, γιατί ο δεύτερος ψήλος ήταν προ των θυρών και ανακαλύψαμε ότι ουδέποτε έχει γίνει εισαγωγή στην οφθαλμολογική κλινική, γιατρού από την Αιτωλοακαρνανία και ουδέποτε το όνομά του υπήρξε στα περιστατικά του Κορωνοϊού, αλλά ούτε καν και ως ύποπτο στα εξωτερικά ιατρεία του Ρίου.

Σήμερα μάλιστα, διαβάσαμε ότι άλλος ένας παρθένος νομός, αυτός της Καρδίτσας, έπεσε στη γοητεία του Κορωνοϊού, μιας και διαπιστώθηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο περιστατικό και μάλιστα από αλλοδαπό.
Αντιγράφουμε λοιπόν τη διαδικασία που απαιτείτε σε αυτά τα περιστατικά : 

 Ο 48χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στη Λάρισα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.        (εδώ) 

Είδατε εσείς τέτοια διαδικασία, να εφαρμόζεται στο γιατρό μας ;
Από ότι μάθαμε, οικειοθελώς κλείστηκε στο σπίτι του, οικειοθελώς πήγε στο Ρίο και δεν ξέρουμε τι άλλο οικειοθελώς έκανε.

Εκείνο που απομένει είναι να μάθουμε ποιος είναι ο σκοπός της Αιχμής και του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου, γιατί η κατάσταση πάει να ξεφύγει από τον πανικό και την παραπληροφόρηση που προκάλεσαν.

Είναι σωστό αυτό που λέει η πρόεδρος της κοινότητας Μεσολογγίου ...  μιας και συμβαίνουν αυτά τα τραγικά περιστατικά, θα πρέπει να τεθούν σε απόλυτη καραντίνα το Νιχώρι και το Αιτωλικό.

Και εμείς το ίδιο λέμε. Εάν το λέει η περδικούλα σας κάντε το, αλλιώς σταματήστε τα παπαγαλάκια της καταστροφής και του ολέθρου.

Δώστε στη δημοσιότητα το φάρμακο της τουρμπογιαγιάς, που ναι μεν νόσησε, αλλά σε ήπια μορφή γιατί χαπακώνονταν με το συγκεκριμένο φάρμακο.

Καλέστε τώρα την αστυνομία να συλλάβει τον γιατρό, γιατί οι κινήσεις του, εάν έχει Κορωνοϊό, μόνο ως εγκληματικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ειδάλλως, πέστε μας γιατί δημιουργήσατε αυτό το πανικό στη κοινωνία μας.




Μη Ενεργοί Πολίτες Αιτωλικού



Δεν υπάρχουν σχόλια: