Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ακόμη δύο κρούσματα ανακάλυψε η Αιχμή ... πιστεύουμε ότι τουλάχιστον τα παιδιά πρέπει να προστατευθούν.






Δυο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ανακάλυψε η τοπική ποντικομαμή - Αιχμή και μάλιστα μικρά - ανήλικα παιδιά, από το κύκλο του κορωνογιατρού, ο οποίος συνεχίζει να είναι αναποφάσιστος, εάν ακόμη και σήμερα είναι ακόμη διασωληνωμένος ή όχι στο νοσοκομείο του Ρίου, λόγω του κορωνοϊού.

Αυτή η αθλιότητα της Αιχμής, βγήκε στον αέρα το πρωί της Κυριακής, μάλλον για να προλάβει τις αναμεταδόσεις από τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Αιτωλοακαρνανίας, οπότε και της Ελλάδας.

Περιττό βέβαια να πούμε ότι, ούτε ο Τσίοδρας, δεν  ανάφερε κάτι στην καθημερινή του ενημέρωση, ούτε βέβαια και κάποιος χάρτης (διαδραστικός ή αποτυπωμένος) .

Πολύ περισσότερο η ημερησία έκθεση του ΕΟΔΥ εδώ

Παρακαλούμε να ανοίξετε όποιες ημερομηνίες θέλετε από την σελίδα της ημερήσιας έκθεσης του ΕΟΔΥ και να προσέξετε αν υπάρχει αλλαγή χρώματος στη Αιτωλοακαρνανία, από την αρχή της κρίσης με τον κορωνοϊό.

Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της τοπικής φυλλάδας του Μεσολογγίου, τα κρούσματα στη περιοχή μας, είναι 7.
Ανατρέξτε σε νομούς της χώρας που έχουν είτε 7, είτε λιγότερα ή λίγο περισσότερα κρούσματα από την Αιτωλοακαρνανία και θα δείτε με τι χρώμα είναι καλυμμένοι.

Η Αιτωλοακαρνανία ήταν και είναι στο ΜΗΔΕΝ, μηδέν κρούσματα, μηδέν θανάτους από τον ιό.

Η ειδοποιός διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι, η φυλλάδα του Μεσολογγίου εμπλέκει μικρά παιδιά, τα οποία και κατονομάζει λέγοντας ότι είναι από τον κύκλο του γνωστού γιατρού " Δύο κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά, από τη γνωστή πηγή της Αιτωλοακαρνανίας, διαγνώστηκαν χθες ενώ ένα τρίτο ύποπτο επανεξετάζεται" .

Αυτό υπερβαίνει τα όρια της ανοχής κάθε δημότη της περιοχής μας και ανεβάζει την ανηθικότητα της παραπληροφόρησης στο μέγιστο βαθμό, ώστε να έχει, το μέγιστο όφελος, σε αναγνωρισιμότητα (άρα χρηματικό όφελος), από την κυκλοφορία, του εντύπου.

Καλούμε τις αρχές να ζητήσουν αποδείξεις, από την τοπική εφημερίδα του Μεσολογγίου, για τα γραφόμενά της και ελπίζουμε απλοί πολίτες, μιας και υπάρχει το έννομο συμφέρον, να ζητήσουν τη δίωξή της.

Σήμερα η συγκεκριμένη φυλλάδα, έκθεσε δυο παιδιά, στιγματίζοντας την οικογένειά τους και θέτοντας σε κίνδυνο την παρουσία τους σε δημόσιο χώρο στο μέλλον.

Εάν δεν την σταματήσουμε σήμερα, Αύριο θα έρθει η σειρά του κάθε παιδιού, μιας και η τοπική φυλλάδα του Μεσολογγίου, πέραν του γλειψίματος της εκάστοτε εξουσίας, δεν ξέρει άλλο τρόπο άσκησης του έργου της δημοσιογραφίας.


Η ΓΕΚΙΑ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o ekdotis tis aixmis afoy ta tsimpise proeklogikos zitise na ta pairnei kai os eidikos synergatis..etsi o lyros ton evale dipla toy,ton akoyei vlakodos xoris na exei syneiditopoiisei oti aytos o typos tha ton katastrepsei ..toy exei stisei ilithies kontres me livano,me mitropoli klp

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Θα παρακαλούσαμε αν είναι δυνατό, να μην γράφετε με γκρίκλις τα σχόλιά σας, είναι κρίμα να μην μπορεί κάποιος να τα διαβάσει, όταν μάλιστα είναι κριτική για ένα τόσο σοβαρό θέμα .

Μεταφράζουμε το σχόλιο : Ο εκδότης της Αχμής αφού τα τσέπωσε προεκλογικά, ζήτησε να τα παίρνει και ως ειδικός συνεργάτης. Έτσι ο Λύρος τον έβαλε δίπλα του, τον ακούει βλακωδώς χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτός ο τύπος θα τον καταστρέψει... του έχει στήσει ηλίθιες κόντρες με Λιβανό, με Μητρόπολη κλπ