Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Βόμβα σε εξέλιξη : Παραίτηση Λύρου από το αξίωμα του δημάρχου. Πυρετώδεις προσπάθειες για ανάκληση της απόφασής του.





Αξιόπιστες πηγές από το ιερό δημαρχείο του Μεσολογγίου, αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή ένταση επικρατεί, αν όχι χάος στο δημοτικό κατάστημα, εξαιτίας της απόφασης του δημάρχου, να υποβάλει την παραίτησή του.

Οι λόγοι αυτής του της απόφασης είναι πολυποίκιλοι, αλλά κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι μετά την αποπομπή Διαμαντόπουλου, ο δήμαρχος δεν είχε κάπου αλλού να εκτονώσει την ενέργεια της Δημιουργικής του Ανατροπής και μπροστά στο ενδεχόμενο να επικρατήσει στασιμότητα και εσωστρέφεια, προτίμησε να αυτοθυσιαστεί.


Κάποιοι άλλοι βέβαια μιλούν, ότι το κάνει επίτηδες, ώστε να  στρέψει τη προσοχή των δημοτών στο άτομό του, όπως κάνουν τα παιδιά όπου μετά την αταξία τους, βάζουν και τα κλάματα.

Οι κακεντρεχείς δεν έχασαν την ευκαιρία να διαδώσουν ότι ο δήμαρχος μετά το μισό και κάτι, μισθό του που έδωσε για την καταπολέμηση του κορονοιού, έθεσε και εαυτό εξ' ολοκλήρου στον άνισο αυτό αγώνα, για το καλό των δημοτών, της παράταξης και του θεσμού.

Από την άλλη πλευρά, ο καραπάνος περιχαρής, αφουγκράζεται τις εξελίξεις και απ΄ότι μαθαίνουμε, έχει αναθέσει σε συνεργάτη του, ο οποίος είναι ένα βήμα έξω από την στενή, να του γράψει το κείμενο που θα αποδέχεται τη θέση του δημάρχου, μιας και εφόσον παραιτηθεί ο Λύρος.

Οι ώρες είναι κρίσιμες, τα γεγονότα τρέχουν και η ενημέρωση, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, με το σταγονόμετρο.

Καλούμε τους δημότες σε επαγρύπνηση, γιατί πέραν του γνωστού ιού, υπάρχει και ο ιός της πολιτικής ο οποίος στοχεύει στη κατάλυση της δημοκρατίας και των θεσμών της.

Άντε και καλό μήνα να έχουμε 


Υ.Γ

Όσο για τον άλλο ιό των αναθέσεων, θα τα πούμε οσονούπω.








                                                          Ο   ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: