Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Όχι άλλη υποβάθμιση της νοημοσύνης μας





Μάθανε ότι ερωτοτροπούμε, ήρθανε και μαχαραγιάδες των ΜΚΟ, να μας τεκνοποιήσουν.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και έτσι συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει παρανόηση της λέξης Φιλοξενία ή Ασυλία.

Βέβαια για αυτή τη παρανόηση, σε καμιά περίπτωση δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους γιατί κάποιος Σόρος ή ντόπιος παγκοσμιοποιητής, αποφάσισε να αλώσει τοπικές κοινωνίες και κράτη, ώστε να γεμίσει τις τσέπες του με αεριτζίδικο χρήμα, από το υπό κατάρρευση Ελληνικό κράτος.

Αυτές οι βδέλλες της νέας τάξης πραγμάτων, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να εφαρμόσουν οποιοδήποτε σχέδιο, εάν δεν υπήρχαν και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, κομματάρχες, μπουρδολόγοι διεθνιστές της ισοπέδωσης και παραπαίουσες επιχειρήσεις, σε μια περιοχή ανύπαρκτης επιχειρηματικότητας.

Όλα αυτά τα αδιέξοδα, μαζί με την πληροφορία ότι και το δεύτερο ξενοδοχείο του Μεσολογγίου, θα καταληφθεί από λαθρομετανάστες των ΜΚΟ, οδήγησε τη δημοτική αρχή του Λύρου, σε μια όχι και τόσο ευφυή αντίδραση.

Ιθύνων νους αυτή τη φορά, ο αντιδήμαρχος Καραπάνος, ο οποίος ενορχήστρωσε τη παράσταση στη Πύλη της ιεράς πόλης.
Αστυνομικός στο επάγγελμα, ο Καραπάνος έκανε ότι ήξερε και όσο μπορούσε ο άνθρωπος, για να έχει και το σκύλο χορτάτο και τη πίτα γεμάτη, δηλαδή και την νομιμοποίηση των αντιδράσεων, απέναντι στη δικαιοσύνη και την συμπάθεια του δημάρχου, ότι τα κατάφερε.




Το αποτέλεσμα όμως, αδικεί όλους εμάς τους δημότες, που ας πούμε, θέλουμε άλλη ποιότητα σε αυτό το δήμο και στην αποτελεσματικότητά του απέναντι στα προβλήματα.

Ανάξιο λόγου κάθε συζήτηση, για το ταρατατζούμ στη Πύλη και απλά αντιγράφουμε από το σάιντ Ελεύθερη Φωνή την άποψή τους. ...

Κλειστή η πύλη του Μεσολογγίου - Η «Φανταστική» χθεσινοβραδινή έντονη βροχόπτωση, προκαλεί υλικές ζημιές

Με την παρακάτω επιστολή ο Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου ζητά προσωρινή διακοπή διέλευσης από την πύλη της πόλεως με δικαιολογία την έντονη χθεσινοβραδινή βροχόπτωση.

Θεωρούμε ότι όλοι κατοικούμε στην ίδια πόλη και εχθές εκτός από τα φορτηγά του Δήμου τα οποία είχαν μεταφερθεί εντός, εκτός και ακριβώς από κάτω από την πύλη δεν παρατηρήθηκε κανένα φαινόμενο έντονης βροχόπτωσης, παρά μόνο αέρας και ψιλόβροχο.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία για παρακώλυση κυκλοφορίας και ότι στην πύλη αναμένεται να μεταβεί η αρχαιολογική, η οποία θα κρίνει την αναγκαιότητα της διακοπής κυκλοφορίας από την πύλη.

Απορίας άξιον είναι αν τελικά τίθεται θέμα νοημοσύνης κατοίκων ή αιρετών;



https://www.eleftherifoni.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: