Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΤΩΛΙΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Μαθαίνουμε ότι ο Δήμαρχος Αιτωλικού μπροστά στο φόβο των μελλοντικών εξελίξεων προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος σε προσωπικό επίπεδο. Εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις του και επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά το ρητό που λέει ότι, στο καράβι που πάει για ναυάγιο, τα ποντίκια είναι τα πρώτα που το εγκαταλείπουν. Ο Νικολάκης μας λοιπόν «το καλό» και ευλογημένο παιδί «της εκκλησίας», εκτός του ότι ως εκ θαύματος πρόσθεσε μηδενικό στο τιμολόγιο για το φαγητό του Χριστόδουλου, κάνοντας πράξη το θαύμα της Κανά στο Αιτωλικό, προσπαθεί πλέον να ξαναγίνει Αιτωλικιώτης. Στην αναμονή της αποπομπής του από το δημαρχιακό θώκο και στο φόβο του ότι δεν θα έχει τα μούτρα μετά να πει καλημέρα ούτε και στις κάλτσες που φοράει, στήνει γέφυρες φιλίας, καταρχάς με τους επαγγελματίες του Αιτωλικού και κατόπιν με τους πολίτες του Δήμου μας, τους οποίους είχε καταδικάσει σε αφάνεια, όλα αυτά τα χρόνια. Στις συζητήσεις που γίνονται και οι επαγγελματίες του λένε για τα λάθη του, αυτός σαν ηγεμών καταδικάζει τους συνεργάτες του και όλους αυτούς που δεν τον βοήθησαν. Νικολάκη αγόρι μου, μην ξεχνάς αυτό ήταν δική σου απόφαση, γιατί αν ζητούσες βοήθεια και συμμετοχή από τους πολίτες του Δήμου μας, πως θα μπορούσες να φας τον αγλέορα; Δεν σου πέρασε ούτε για μια στιγμή η ιδέα ότι αν αναπτυσσόταν το Αιτωλικό, εσύ θα ήσουν ο πρώτος ωφελημένος, οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Μπορεί να ήταν μια διαδικασία αργή αλλά θα είχε σίγουρο αποτέλεσμα. Προτίμησες τον άλλο δρόμο του εύκολου κέρδους και της εσωστρέφειας, χάρισμά σου, μην κατηγορείς όμως τους Αιτωλικιώτες για αυτό.
Όσο για τους κυρίους που επισκέπτεται ο κατάδικος Δήμαρχος Αιτωλικού κ. Γαλάνης τους έχουμε μια πληροφορία, ενόψει και της αρχής της καλοκαιρινής περιόδου. Ο Δήμαρχος Αιτωλικού έχει στείλει έγγραφο με την ένδειξη «άκρως εμπιστευτικό» στην αστυνομική διεύθυνση, με την οποία ζητά, την με κάθε θυσία, απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων της Δυτικής παραλίας, εκτός βέβαια του κ. Κατσούλη, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο μόνος νόμιμος και καλός επαγγελματίας του Αιτωλικού. Μάλιστα δείχνει και την μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθηθεί, μιας και υπάρχει πρόβλημα στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του κατάδικου Δημάρχου, επειδή η αστυνομία είναι υπεύθυνη μόνο για παραβάσεις υγειονομικού χαρακτήρα. Μάλλον λοιπόν, θα πρέπει να ανησυχούν όσοι δέχονται την επίσκεψη του Νικολάκη μας, στο μαγαζί τους.
Οπότε αγαπητοί συμπολίτες, μην τον πιστεύετε, ότι και να σας πει, την ίδια ώρα σκάβει το λάκκο σας. Είναι η κουτοπονηριά που λέει, ότι αν σε πιάσω φίλο, δεν θα πιστέψεις ποτέ ότι εγώ στην έφερα. Για αυτό άλλωστε υπάρχει ο έτερος Νίκος, ο Σαμαντάς, στο πρόσωπο του οποίου έχει ταυτιστεί, η αγανάκτηση όλων των καταστηματαρχών του Αιτωλικού. Είναι το πρόσωπο το οποίο νομίζει ότι πράττει το σωστό και το δίκαιο, μη ξέροντας και ούτε καν φαντάζεται, τι λάκκο του σκάβει και του ίδιου, ο κατάδικος Δήμαρχος. Προκαλούμε τους καταστηματάρχες του Αιτωλικού να βγουν δημόσια και να πουν τα λόγια που χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος για τον Σαμαντά στις ιδιαίτερες συζητήσεις που έχουν. Αν αυτό λέγετε πολιτική και ο Δήμαρχος πολιτικός, τύφλα να έχουν τα ποντίκια, που εγκαταλείπουν το σκάφος.
Προκαλούμε επίσης όλους τους καταστηματάρχες του Αιτωλικού να κάνουν αίτηση στην αστυνομική διεύθυνση και να επιβεβαιώσουν το γεγονός, το οποίο καταγγέλλουμε αυτή τη στιγμή.

Όσο για τον αρχιερέα της διαπλοκής κ. Κατσούλη, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε απολύτως τίποτα εμείς. Είναι γνωστός ο ρόλος του από παλιά. Πάντα πίστευε ότι αν κλείσουν όλα τα μαγαζιά του Αιτωλικού, όλοι οι πελάτες θα πάνε στο μαγαζί του.
Αυτοί είναι που μας διοικούν και αυτούς ψηφίσαμε, να τους χαιρόμαστε….
Η ΓΛΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: