Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

IN.GR - Η εξέλιξη του κοροναϊού μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Πόσα κρούσματα έχει τελικά η Αιτωλοακαρνανία ;


Ανησυχία για συνωστισμό και εισαγόμενα κρούσματα – Η εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα από 1η Ιουλίου

Θέλετε να δείτε στο διαδραστικό χάρτη τα κρούσματα και τους θανάτους σε κάθε νομό της χώρας και οποιαδήποτε ημερομηνία ;

Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ, πάνω στη διεύθυνση του  διαδραστικού χάρτη (παρακάτω), ο οποίος όπως μας ενημερώνει το σάιντ in.gr, συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες για τον νέο ιό, από τη πρώτη στιγμή από τα κέντρα ή τους υπεύθυνους, που είναι διαπιστευμένοι για να μας ενημερώνουν.

Στο δήμο μας βέβαια έχουμε και την Αιχμή, η οποία αποτέλεσε αντίβαρο όλο αυτό το διάστημα στην πληροφόρηση, με το μοναδικό όπλο που έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να χρησιμοποιεί, την  παραπληροφόρηση.

Το καλό είναι ότι αυτή η φυλλάδα του Μεσολογγίου, πληρώθηκε για να επιτελέσει το σκοπό της από το επίσημο Ελληνικό κράτος. 

Και αν το επίσημο Ελληνικό κράτος, της έδωσε χρήματα ως μπόνους , η δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά, παραμένει τυφλή μπροστά στις αθλιότητες της συγκεκριμένης φυλλάδας. 

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι, ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, όπως λέει και ο διαδραστικός χάρτης, έχει ακόμη μηδενικά κρούσματα και θανάτους, από κορωνοϊό, ακόμη και σήμερα.

Εμείς καλοπροαίρετα, όπως πάντα, καλούμε τη δικαιοσύνη, να ζητήσει εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του διαδραστικού χάρτη ή να ζητήσει ευθύνες από την τραγική φυλλάδα του Μεσολογγίου, η οποία  πιθανότατα να παραπληροφόρησε τους δημότες, με σαφέστατο δόλο, μιας και έτρεξε ζεστό χρήμα για αυτή την υπόθεση. 



Μ.Ε.Π 

==================================================================================================================

Την εξέλιξη της νόσου στη χώρα μας και παγκοσμίως αποτυπώνει η διαδικτυακή εφαρμογή του iMEdD Lab, η οποία αρχικά δημοσιεύθηκε στα μέσα Μαρτίου και έκτοτε παραμένει διαρκώς ενημερωμένη, 24 ώρες το 24ωρο, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών. 

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα, το iMEdD Lab συγκεντρώνει στοιχεία από κάθε διαθέσιμη επίσημη πηγή πληροφόρησης (γραπτές ανακοινώσεις, δελτία Τύπου, ημερήσια έκθεση ΕΟΔΥ σε αρχείο PDF, πλατφόρμα covid19.gov.gr, δημιουργώντας δομημένα σύνολα δεδομένων (datasets), τα οποία ανανεώνονται συνεχώς, δημοσιεύονται και διατίθενται ελεύθερα, ενώ η εφαρμογή παραμένει διαρκώς ενημερωμένη, με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία κάθε φορά. 


Όλο το άρθρο, μπορείτε να το διαβάσετε στο in.gr  ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: