Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ : Κάπου έσπασε ο αγωγός αποχέτευσης και εκπέμπει δυσοσμία ...




Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα, ότι το Γραφείο Τύπου του Δήμου της ιεράς πόλης, με τις ανακοινώσεις που βγάζει, θυμίζει περισσότερο καφενείο ή αποχετευτικό αγωγό στεγανού βόθρου, παρά ένα σοβαρό όργανο της διοίκησης του δήμου.

 Το λεξιλόγιο, το ύφος και η βλαχομαγκιά του εκπροσώπου του, κάθε άλλο παρά βιτρίνα και σημείο αναφοράς στην ενημέρωση του δημότη, μπορεί να χαρακτηριστεί.

 Ο αποτυχημένος δημοσιογραφίσκος της αρπαχτής, που το στελεχώνει, θεωρεί ότι το γραφείο τύπου του δήμου, είναι η συνέχεια της εθελόδουλης δημοσιογραφίας που ασκούσε επί σειρά ετών στην φυλλάδα του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ.

 Θεωρεί μάλλον ότι η μεταπήδηση του από την φυλλάδα που εξυπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια την εκάστοτε δημοτική αρχή, με το αζημίωτο, στο Γραφείο Τύπου του δήμου, είναι η δικαίωση της οσφυοκαμπτικής  του προσπάθειας.

 Εμείς προειδοποιούμε το δήμαρχο Μεσολογγίου, ότι αυτός ο άνθρωπος και  το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί, είναι η καλύτερη συνταγή για να εκμηδενιστεί το όποιο έργο και προσπάθεια του δήμου.

 Εάν ο δήμαρχος πιστεύει ότι ο όποιος τυχάρπαστος καιροσκόπος, μπορεί να απευθύνετε στους δημοτικούς συμβούλους, με φράσεις και ειρωνείες πεζοδρομίου του τύπου : Ο μηχανικός… ο “αμελέτητος” και τα μαθηματικά του δημοτικού σχολείου… μάλλον θα ξαφνιαστεί από το αποτέλεσμα και θα τον αιφνιδιάσουν οι εξελίξεις  .

 Δήμαρχε, έχοντας ένα άτομο δίπλα σου, σαν τον κύριο της αρπαχτής που στελεχώνει το γραφείο τύπου, χάνεις και θα χάνεις καθημερινά σε αξιοπρέπεια και ηθική υπόσταση.

 Διώξτε τώρα τον άσχετο μπουρτζόβλαχο , βρομίζει το δημαρχείο και την παράταξή σου.

Ο ΔΡΑΚΟΣ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ δεν κατανοησει ο Δήμαρχος τη ζημία που του κανει ο Αιχμής θα πάει απατα....

Ανώνυμος είπε...

einai ki aftos alla eisai kai su par ton ena kai vara ton allo.
skata ki aposkata