Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ή ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Θα μου πείτε και με το δίκιο σας, ρε φίλε Πασχαλιάτικα και με το αρνί στο στόμα, αχώνευτο ακόμα τι τα θες τα ψυχοπλακωτικά
Πιστέψτε με, ΔΕΝ τα θέλω, αυτά μου έρχονται χωρίς να τα καλώ, λες και έχω τον ψυχοπλακωτραβηχτή.
Θα δείτε παρακάτω ένα videακι.
Μιλάει για την κρίση στην Ελλάδα.
Έρχεται από το γνωστό aljazeera.net
Καλεσμένοι του παρουσιαστή δύο Ελληναράδες, φανερό ότι ό ένας τουλάχιστον είναι ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΌΓΙΟ, (ασχέτως αν διορίστηκε επί ΝΔ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ) ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ. Ονομάζεται ... Γιώργος Υφαντής, και είναι λέει αντιπρόεδρος του αστείου και άγνωστου στην Ελληνική πραγματικότητα Ε.Κ.Ε.Μ. (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ) - λέει.
Θα σας κουράσω λίγο, αλλά θέλω να σας εκνευρίσω, γιατί εκνευρίστηκα κι εγώ και δεν μου αρέσει να το περνάω μόνος μου.
Πάμε λοιπόν στο ΕΚΕΜ.
Ας δούμε κατ΄αρχήν από ποιους διοικείται.
Πρόεδρος: Παναγιώτης Κουτσουμπέλης
Αν βαριέστε να κάνετε click και να δείτε το βιογραφικό του, σας τα γράφω εγώ. Είναι πτυχιούχος από το 1992 της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων του ΤΕΙ Λάρισας. Τι λες ρε φιλαράκι, εσύ είσαι πολύ σπουδαίος και τα έπαιρνες τα γράμματα, να μην σε χάσουμε.
Ξαφνικά το 2000 επί Σημίτη δηλαδή, αποκτάει πτυχίο Διεθνών σχέσεων από το Πάντειο. (προφανώς το παλικάρι μας, είχε τις ανάλογες γνωριμίες ΑΛΛΑ δεν είχε τα τυπικά προσόντα, και τον έβαλαν να πάρει πτυχίο, και ξέρουμε όλοι μας στην Ελλάδα, αν και εφόσον έχεις τις ανάλογες γνωριμίες πόσο εύκολο είναι να πάρεις πτυχίο).
Γύρευε λοιπόν τότε, που τον "χρησιμοποίησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το 2009, λίγο πριν μας αφήσει χρόνους η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, διορίζεται πρόεδρος του ΕΚΕΜ. (click εδώ για το ΦΕΚ διορισμού του) Όμως και πριν το παλικάρι μας, δεν ήταν άνεργο, ήταν λέει σύμβουλος της Ντορίτσας της Μητσοτάκαινας ντε, άντε γεια σου. (click εδώ, για το ΦΕΚ διορισμού του).
Σήμερα, είναι εκτός από πρόεδρος και υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δεν κατάφερε ακόμα και με τόσο κόπο και γνωριμίες να γίνει καθηγητής, ακόμα υποψήφιος. Από το Τ.Ε.Ι. της Λάρισας και ξενοδοχοϋπάλληλος, μεγαλοσχήμων της Ελληνικής οικονομίας. THE AMERICAN DREAM.
Πάμε στον δεύτερο, στον αντιπρόεδρο, του ΕΚΕΜ, αυτόν που θα δείτε στο video.
Εδώ είναι το βιογραφικό του. Εκτός μιας περιόδου 1991-1995 και ένα καλοκαίρι του 2002, όπως ό ίδιος λέει, είναι κρατικοδίαιτος είτε του Ελληνικού δημοσίου, είτε του Γαλλικού. Βέβαια και αυτό το παιδί έχει χρησιμοποιηθεί δεόντως από τη Ν.Δ. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του (διαβάστε βαρύ όνομα) Ινστιτούτο Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, (εδώ) λες και η δημοκρατία χρειάζεται ινστιτούτα για να διαμορφωθεί και να εφαρμοστεί.
Ο προϋπολογισμός τώρα του ΕΚΕΜ.
Στάθηκε αδύνατον να τον βρω, λες και είναι επτασφράγιστο μυστικό.
Όμως, ανατρέχοντας στην αρχική σελίδα του πάλι, εκεί που γράφει ΕΚΕΜ, εάν ακουμπήστε τον cursor ανοίγει ένα παράθυρο με τίτλο ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΕΚΕΜ, που μεταξύ άλλων γράφει "Το έργο του ΕΚΕΜ υλοποιείται πρωτίστως χάρη στη στήριξη του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών" και λίγο μετά "Διαρθρωτική ενίσχυση. (σημ. του Τειρεσία - διαρθρωτική σημαίνει, ότι μου δίνεις λεφτά, αλλά αν δεν μου φτάσουν μου δίνεις κι άλλα, άρα δεν έχω συγκεκριμένο προϋπολογισμό). Η συγκεκριμένη μορφή οικονομικής στήριξης κρίνεται σημαντική, προκειμένου το ΕΚΕΜ να δύναται να προχωρά στον μακροχρόνιο προγραμματισμό που απαιτείται, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών και τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου κέντρου σκέψης". Καταλάβατε τώρα τι είναι το ΕΚΕΜ, κέντρο σκέψης αλλά όμως σύγχρονο, με καφετέρια, μοντέρνα μπάνια κλπ. Ρε δε πάτε στο διάολο.
Ολοκληρώνω γιατί ξέρω βαρεθήκατε, κάντε click εδώ και θα δείτε τώρα ότι, οι χορηγοί τους είναι:
Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία - πολεμική βιομηχανία
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - αυτό & το από πάνω, είναι αυτό που λέμε, λεφτά της Ευρωπαικής ένωσης
Μπουτάρη Οινοποιητική Α.Ε. - καλά, αυτός έχει ξεφύγει, προκειμένου να πούνε κανένα καλό λόγο και να γίνει δήμαρχος και ταινία με την Τζούλια θα κάνει
Περιφέρεια Αττικής - κρατικό χρήμα δηλαδή, άρα δικό μας χρήμα
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών - το ίδιο με το από πάνω
Craft Food Hellas S.A. - πολυεθνική Αμερικάνικη εταιρεία
Eurobank - Τράπεζα, Λάτσης (ζητήστε στην τράπεζα αυτή, έναν υπολογιστή για ένα σχολείο, να δείτε τι θα πάρετε)
HSBC Bank - Άλλη τράπεζα, από τις ένοχες για την διεθνή οικονομική κρίση
Intracom Holdings S.A. - Κόκκαλης
ΝΑΤΟ Public Diplomacy Division - το γνωστό ΝΑΤΟ

καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα γιατί μιλάμε, για κάτι τύπους που σκέφτονται λέει σύγχρονα και όταν σκεφτούν βγαίνουν και λένε αυτά που τους είπανε να πούνε τα αφεντικά τους.

Αυτός λοιπόν ο Υφαντής, ο κ αντιπρόεδρος σκέψης σύγχρονης με λουτροκαμπινέ, εμφανίζεται στο video. θέλω να προσέξετε το απαξιωτικό ύφος που έχει όταν μιλάει για εμάς για τους κακούς, τους φοροκλέφτες, το λαμόγιο που σκέφτεται. Τον κράζει ο δημοσιογράφος, αυτός όμως εκεί, σταθερός στο ύφος, στην απαξίωση, στη σύγχρονη σκέψη.
Ο δεύτερος που εμφανίζεται, είναι ένας άχρωμος τραπεζίτης, ο οποίος αρκείται να μας ανακοινώσει ότι συμφωνεί μαζί του, στο ότι είμαστε εντελώς μαλάκες.
Και στην συνέχεια έρχεται ο καταιγισμός, ο λόγος που για μια ακόμα φορά θύμωσα, ο λόγος που εξοργίστηκα (πάλι)
Γιατί δυστυχώς ο γάλλος αναλυτής έχει δίκιο, διαφωνώντας με τους δύο καλοπληρωμένους ελληναράδες, συμφωνεί από άλλη σκοπιά, ότι είμαστε εντελώς από το προηγούμενο. Θέλω να σας παρακαλέσω να μου κάνετε τη χάρη να το δείτε πολύ προσεκτικά, να διαβάσετε και να ακούσετε με όλες τις αισθήσεις σας.
Η κυβέρνηση στην οποία αναφέρεται, είναι η Πασοκική κυβέρνηση σημίτη, ο οποίος διατυμπάνιζε, όταν πλαστογραφούσε τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας για να υλοποιήσει την μεγαλομανία του και να ενταχθεί στο ευρώ, ¨η Ελλάδα στους ισχυρούς της Ευρώπης" ο ψεύτης και ο κλέφτης. Εκείνη η κυβέρνηση είχε τα ίδια στελέχη με τα σημερινά, τον giorgakis, τον pahidermos, το Ρέππα και άλλα τέτοια κολόπαιδα. Απόρροια των διαδικασιών αυτών, ήταν εκτροφή και ανάδειξη νεολαμογιών του Πασοκ που εξελίχθηκαν σε δημάρχους νομάρχες και γενικώς στελέχη, μη χέσω.
Οι επόμενοι, εννοώ η κυβέρνηση του χαζοκληρονόμου κωστάκη, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ το παραμικρό, γιατί βρήκαν αλλού πόρτες να χτυπήσουν για να μασουλήσουν ότι είχε απομείνει. ΔΙΑΛΟΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ.

πάρτε και το video τώρα
στο 4,50 λεπτό φωνάζει στην πασοκολαμογιοκυβέρνηση, ο γάλλος οικονομικός αναλυτής max keizer
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ
ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ;




Τειρεσίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εψαχνα κατι ασχετο και επεσα πανω στα παραπανω σχολια...Το ενα απο τα 2 ατομα που περιγραφετε ειναι γνωστος μου και σιγουρα οι θεωριες για την εξελιξη του ειναι μπαρουφες.Μακαρι να ειχατε το 1/10 απο τις ικανοτητες του...ποσο ευκολα θαβετε ανθρωπους???
...αν βαλεις κατω τον πισινο σου...αποκτας μεχρι και διδακτορικο...χωρις σπρωξιμο!!!!Ελεος πια!!!!!

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Δεν θάβουμε κανέναν. Διαβάζουμε και αναλύοθμε το βιογραφικό του, όπως είναι αναρτημένο από τους ίδιους στο διαδύκτιο.
ΜΕΠ