Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Επεισόδια με τον Αλογοσκούφη στο αεροδρόμιο Χίθροου‏...

Άρχισαν τα όργανα.
Η είδηση τρέχει από χθες στο διαδύκτιο, σε ελληνικά και ξένα μέσα.
Φυσικά τα κανάλια το αποσιώπησαν, ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ.
Η οργή αρχίζει να ξεχειλίζει.
Αυτή την τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε. Αρκετά πια τους φοβηθήκαμε, τώρα πρέεπει να αρχίσουν να μας φοβούνται αυτοί. Θα πρέπει πριν βγουν από το σπίτι τους να το σκέφτονται.

Τι τους κοιτάτε ρε, βαράτε τους.

Εμείς εδώ στο Αιτωλικό, επειδή είμαστε μακριά και από την Ρηγίλλης και από την Ιπποκράτους, μπορούμε να αρχίσουμε με ότι ντόπιο διαθέτουμε.

Διαβάστε την είδηση
Επεισόδια εξελίχθησαν στο αεροδρόμιο Χίθροου της Μεγάλης Βρετανίας μεταξύ ομάδας Eλλήνων φοιτητών και του πρώην Υπουργού Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη. Οι νεαροί, μαινόμενοι, καταφέρθηκαν λεκτικά κατά του κ. Αλογοσκούφη προτρέποντάς τον να... παραιτηθεί από τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις αφού τον θεωρούσαν κύριο υπεύθυνο για το παγκόσμιο διασυρμό που βιώνει η χώρα το τελευταίο διάστημα.
Προ στιγμήν η κατάσταση εκτραχύνθηκε με την ανταλλαγή ύβρεων (κάτι που προξένησε εντύπωση αφού ο πρώην υπουργός ήταν παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ιδιαιτέρως ψύχραιμος).
Η κατάσταση εξομαλύνθηκε με τη παρέμβαση 2-3 συνοδών ασφαλείας με τους φοιτητές να φωνάζουν συνθήματα περί ελληνικών καταχραστών και λαμογιών.
Έκπληκτοι οι τουρίστες και άλλοι, που περίμεναν να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους, αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς έχει γίνει.
Φοιτητής LSE
Δημήτρης


ο Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: