Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Κάποιος ενοχλήθηκε πάλι.

Μας στέλενει σχόλιο, στην προηγούμενη ανάρτηση, για το οποίο μας μας προκαλεί μάλιστα γράφει, ότι δεν θα έχουμε το θάρρος να το δημοσιεύσουμε και ότι τάχα αν δεν το δημοσιεύσουμε θα το δούμε αλλού δημοσιευμένο και άλλες τέτοιες τρίχες.. Εμείς λοιπόν, ΌΧΙ μόνο το δημοσιεύουμε αλλά το κάνουμε και κανονική ανάρτηση, όχι απλώς σχόλιο που ίσως δεν διαβαστεί.
Διαβάστε το. (η ορθογραφία και η σύνταξη είναι δική τους)
Στη κατοχή οι κουκουλοφόροι καταδότες έδειναν στους γερμανους οποιον δεν γουσταραν. Σήμερα οι συγχρονοι καταδοτες φοράνε τη κουκούλα της ανωνυμία και δίνουν στο κράτος οποιον δεν γουστάρουν. Επιλεκτικά όμως. γιατι βλέπουν οτι αυτοι θέλουν.Αντε ρε μάγκες δώστε στο τροκτικό τον πρόεδρο σας του Πολιτιστικού που τα εισπράτει μαύρα απο τον σύλλογο και την ίδια καταγγελία στείλτε την και στην υπεδα. ή μήπως να το στείλω εγω στο τροκτικό και την υπεδά;
και να δω ρε ψευτοεπαναστατες του γλυκου νερού αν θα δημοσιεύσετε αυτό το σχόλιο. αν οχι θα το διαβάσετε αλλού.

απαντάμε
1ον ΔΕΝ έχουμε καμία σχέση με την ανάρτηση του τροκτικού.
Αγαπητέ φίλε ανώνυμε, η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε από το troktiko στις 10:30 μμ και η δική μας ανάρτηση μια μέρα μετά. Αν παρακολουθήσεις τη ροή των αναρτήσεων του συγκεκριμένου blog, φιλοξενεί αρκετές τέτοιες πληροφορίες όταν οι Αθηναίοι βρίσκουν την ευκαιρία να εκδράμουν προς την επαρχεία. Αν θέλεις να ανακαλύψεις ποιος έκανε αυτή τη καταγγελία είναι πολύ απλό. Το πελατολόγιο του ξενοδοχείου είναι επώνυμο και η περιγραφή του σκηνικού που εκτυλίχθητε πολλή συγκεκριμένη.
ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΣΟΥΞΕΙ.
Η αγωνία σου όμως να κατηγορήσεις το δικό μας blog δεν σε άφησε ούτε καν να διαβάσεις τα δικά μας σχόλια. Εμείς το μόνο που καταδικάζουμε και ζητάμε εξηγήσεις είναι όσων αφορά την καταπάτηση δημοσίου χώρου από το ξενοδοχείο, την ταλαιπωρία που υφίστανται τα παραλιακά μαγαζιά του Αιτωλικού από την δημοτική αρχή, τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν οι καταστηματάρχες, εκτός ενός, του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου.
2ον. Μάλλον το αντίθετο έγινε. Ο κύριος αυτός κατέθεσε μήνυση εναντίον μας γιατί απλά του θέσαμε το ερώτημα για τις ελιές που φύτεψε σε μια νύχτα, σε χώρο που παράνομα μπαζώθηκε από την δημοτική αρχή, παρόλο που ήταν σε προστατευόμενη ζώνη.
Μέλημά μας δεν είναι να υπάρξει καταδίκη από καμιά κατασταλτική εξουσία, (εισαγγελέας, ΥΠΕΔΑ κτλπ) μέλημά μας είναι αυτή η δημοτική αρχή να καταδικαστεί από τους πολίτες του Αιτωλικού, ώστε ο επόμενος Δήμαρχος να σεβαστεί και να αναπτύξει αυτό το τόπο που τον τίμησε.
Κάποτε πρέπει να τελειώσουμε με τα κόμματα και τους κομματικούς υποψηφίους. Κάποτε αυτός ο τόπος πρέπει να αναδείξει και να αναδειχθεί.
Όταν θα έρθει η ώρα του ελέγχου νομικού και οικονομικού, μη φοβάσαι θα το καταλάβεις και εσύ και όλοι αυτοί που καταδίκασαν αυτό το τόπο. Όλα θα είναι επώνυμα και με ατράνταχτα στοιχεία.
3ον. Για τις κουκούλες και τους κουκουλοφόρους τώρα.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΊ.
Η δική σας σοσιαλιστική πασοκοκυβέρνηση, για της οποίας την εκλογή χοροπηδάγατε το βράδυ των εκλογών, θέσπισε την κουκούλα και το κάρφωμα έναντι αμοιβής,
Εσείς τους φέρατε ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.
Όταν εμείς γράφαμε και καταγγέλλαμε αυτές τις κινήσεις της κυβέρνησηςhttp://etolikomep.blogspot.com/2010/02/1513-1517 .html και καταδικάζαμε την κατασκευή ειδικής ρουφιανογραμμής στο 1513 και 1517 εσύ και οι φίλοι σου βάζατε ν στο παραθυράκι, αστείο; Σας προκαλούσαν γέλιο τα λεγόμενά μας έτσι; Τώρα όμως κάποιος πιο πατριοσοσιαλιστής από εσάς, έκανε πράξη τις εντολές τις κυβέρνησης και αυτό σας έτσουξε. Όταν εμείς γράφαμε για την γελοιότητα των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης και την κοροϊδία που μας πασάρει μέσα από την απόλυτη τρομοκρατία των ειδήσεων εσύ και οι φίλοι σου βάζατε το ν στο αστείο. Ακόμη και το ερώτημά μας για το μέλλον του τόπου μας μετά το σχέδιο Καλλικράτης και αυτό αστείο σου φάνηκε. Πως είναι δυνατόν να μην έχουμε να φάμε να μας κόβουν μισθούς και συντάξεις, αλλά παρόλα αυτά να μαθαίνουμε ότι το σχέδιο Καλλικράτης θα στοιχήσει 4 δις; Αλλά εσύ και οι φίλοι σου τα βλέπατε όλα αστεία και φαιδρότητες. Ψάξε αλλού να φορτώσεις τη βλακεία σου και την ενδοτικότητά σου αγαπητέ σχολιαστή. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που σας κάρφωσαν, εμείς μέχρι το τέλος θα επιμείνουμε για το πεζοδρόμιο, το σεβασμό προς το πολίτη, την ανάπτυξη του τόπου. Αν θέλαμε να κάνουμε κακό στη συγκεκριμένη επιχείρηση το σίγουρο είναι ότι θα το είχαμε κάνει προ πολλού και να είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα άγγιζε ούτε το ΦΠΑ ούτε τίποτε άλλο, κάνε μια βόλτα στο εσωτερικό και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Παρόλο που είχαμε την ευκαιρία μετά τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον μας.
4ον. Τα υπόλοιπα περί προσώπων και συλλόγων που φοροδιαφεύγουν και μάλιστα μας απειλείς ότι θα πας εσύ να καταγγείλεις στην ΥΠΕΔΑ, σε πληροφορούμε ότι δεν μας αγγίζει. Η μέχρι τώρα προσπάθειά σας είναι να ταυτοποιήσετε το ΜΕΠ με πρόσωπα και θεσμούς. Η εμμονή σας αυτή σας οδηγεί σε λάθος δρόμο και κατακραυγή, από το σύνολο του κόσμου. Πόσο πιό απλό θα ήταν να δίνατε απαντήσεις σε ερωτήματα, αμφισβητήσεις ή ακόμη και κακόβουλα σχόλια των πολιτών του Αιτωλικού; Μάλλον αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει γιατί απαντήσεις δεν υπάρχουν.
5ον. Και για το τέλος θα ήθελα και εγώ να σχολιάσω τα γραφόμενά σου. Θα αποδεχθώ τα όσα λες και κατακρίνεις μόνο αν μάθω ότι πήγες στη τοπική οργάνωση και τους είπες ότι αυτό δεν είναι σοσιαλισμός, είναι μια στυγνή μορφή εξουσίας που αναγκάζει τους πολίτες της χώρας να γίνουν ρουφιάνοι και επαίτες.
Όσο για την ανωνυμία, αν δεν κάνω λάθος και εσύ υπογράφεις ως ανώνυμος.
Και όσον αφορά τους κουκουλοφόρους στην περίοδο της κατοχής και το θεάρεστο έργο τους, τι να σου πω βρε παιδί μου, δεν έχω ακριβείς πληροφορίες για τη μεθοδολογία και τη δράση τους. Πιστεύω αν ρωτούσες το δήμαρχο θα είχες ποιο καλές και αξιόπιστες πληροφορίες.

ΜΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: