Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΙΕΡΟΠΟΛΙΤΕΣ από σήμερα

Ανακοινώθηκε λοιπόν ο Καποδίστριας 2 ή ο κατά ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλλικράτης για να μας μπερδέψουν τάχα μου ότι πρόκειται για διαφορετικό πράγμα από της "κακιάς" Νέας Δημοκρατίας.
Επτά οι Δήμοι στο νομό και εμείς - ξεπουλημένοι, έναντι υπόσχεσης αντιδημαρχίας, από τον ανίκανο, προδότη λόγω γονιδίων και ανεπαρκή γαλάνη, είμαστε πια πρωταθλητές, συγγνώμη ΙΕΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, δηλαδή δημότες της ιεράς πόλεως μεσολογγίου, πάρτο αλλιώς θα βρεις.
Θα σας δείξουμε πως αντιμετωπίζουν και λύνουν τα προβλήματα στο νέο μας Δήμο, της ιεράς πόλεως ντεεε! άντε κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε
Θα δείτε, ποιοι ζητάνε να είναι πρωτεύουσα και μεγαλύτερος δήμος του νομού.
Θα καταλάβετε τι μας περιμένει.
Θα δείτε ένα video από το δημοτικό συμβούλιο των ιεροπολιτών, με θέμα την... μετατόπιση κατά 3 μέτρα ενός περιπτέρου της κεντρικής πλατείας.
Προφανώς οι ιεροπολίτες τα έχουν λύσει τα υπόλοιπα θέματά τους και τους έχουν μείνει ΜΟΝΟ τα περίπτερα.
Αρχίζει η συνεδρίαση, σε λίγο τα μπινελίκια, ακατάληπτες ιεροπολίτικες φιλοφρονήσεις του τύπου, τι λες ρε μαλάκα, εγώ δεν λέω μαλακίες εσύ λες, είπες σε μένα ρε ότι λέω μαλακίες; συνεχίζεται η διαλογική συζήτηση επιπέδου, ακολουθεί η αποχώρηση (ναι, ναι, συνέβη κι αυτό) του μικρού τους δήμαρχου γιαννάκη (ιδίας σχολής με τον νικολέωντα), συνεχίζουν τα μπινελίκια και ι πολιτισμένος διάλογος, μην λέτε μαλακίες φωνάζει ο αντιδήμαρχος έργων, ο δικός μας αντίστοιχος φραγκούλης, επικρατεί χάος, κάποιος προσπαθεί να πάρει τον λόγο να αναλύσει την θέση του για το περίπτερο, ΔΕΝ τα καταφέρνει μέσα στον γενικό χαμό και λύεται η συνεδρίαση,
Αποτέλεσμα
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ.
Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει.
Απολαύστε το video


Κασσάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: