Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΜΒΟΥ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΝΕΑ

Μας ήρθε με e-mail και το δημοσιεύουμε
Η μεγάλη ανατροπή χθες στο κόμβο του Κεφαλοβρύσου. Οι κάτοικοι του Αιτωλικού όχι μόνο δεν συμφώνησαν με την Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα ενάντια στο σχέδιο Καλλικράτης αλλά οδήγησαν τα πράγματα εκεί που το συναίσθημα και η αγανάκτηση οδηγεί.
Η απόφαση της συντονιστικής επιτροπής ήταν, όχι ο ... αποκλεισμός του κόμβου ΑΛΛΑ το μοίρασμα προκηρύξεων, στους διερχόμενους οδηγούς, που θα ανάφερε για την θέληση των κατοίκων του Αιτωλικού να παραμείνουν ανεξάρτητος Δήμος.
Ο κόσμος που συμμετείχε στη κινητοποίηση έκανε το ακριβώς αντίθετο. Απέκλεισε το δρόμο και αδρανοποίησε στη πράξη το ρόλο της συντονιστικής επιτροπής που βρισκόταν εκεί ως θεατής των εξελίξεων.
Δημότες του Αιτωλικού κάθε ηλικίας πήραν μέρος σε μια κινητοποίηση άνευ σχεδιασμού και προηγουμένου. Ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα αυτών έστω των μερικών δεκάδων ανθρώπων ήταν απερίγραπτος.
Επιτέλους το Αιτωλικό έκανε την παρουσία του στον αγώνα κατά του σχεδίου που θέλει την επαρχεία στο περιθώριο και τους ανθρώπους της να τρέφονται από της σάρκες τους.
Καλή συνέχεια.

Δυστυχώς λένε οι πληροφορίες μας, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ήρεμα και τόσο ευχάριστα σήμερα


ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: