Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

mr. president and the diethneis katsapliades of israel

ο κ. πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς του ψιλικομμένου τουμπεκί, κρύβεται από το πρωί
ο κ. πρόεδρος, κ. πρωθυπουργός, κ. υπουργός εξωτερικών, ΚΑΙ πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έχει βγάλει άχνα από το πρωί.
Έχει επιτεθεί ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, στρατός ξένης χώρας σε πλοίο με Ελληνική σημαία, στο οποίο επιβαίνουν Ελληνες πολίτες, και ο παραπάνω κύριος με τους πολλούς τίτλους, είναι εξαφανισμένος.
Εξαφανισμένος παραμένει και ο κ. αντιπροεδρος θεόδωρος παχύδερμος, λαλίστατος όταν πρόκειται να ... μιλήσει για το ασφαλιστικό τα γκρεμισμένα κοινωνικά δικαιώματα και την διάλυση του ιστού της Ελληνικής κοινωνίας και να υπερασπιστεί το "έργο" της ξεπουλημένης και προδοτικής κυβέρνησής του. Ο κ. αντιπρόεδρος, δηλώνει εδώ, πόσο κατά της βίας είναι. Βέβαια βία για τον κ. παχυδερμόπουλο, είναι εκείνη που είνα δίπλα στον κολαράκο του και απειλέι την καρεκλίτσα του. (οι λέξεις κολαράκος και καρεκλίτσα, όταν μιλάμε για τον αυτόν το κύριο είναι φυσικά για να γελάσουμε)
Επίσης εξαφανισμένος και ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών δρούτσας.
Πού είστε ρε;
Οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν στα πλοία της πρωτοβουλίας "Ελεύθερη Γάζα" χρησιμοποιώντας ακόμα και πολεμικά ελικόπτερα.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η πρώτη επίθεση έγινε 150 μίλια από τις ακτές του Ισραήλ, για να μας υπενθυμίσει πόσο σέβεται το Ισραήλ το Διεθνές Δίκαιο.
Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.
Kαι γράφω πρώτη επίθεση, γιατί κανείς και τίποτα δεν εγγυάται ότιοι διεθνείς κατσαπλιάδες οι Ισραηλινοί δεν θα επιτεθούν ξανά.
Βλέπετε η Σοσιαλιστική Διεθνής δια του προέδρου της και η Ελλάδα δια του πρωθυπουργού της, που είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο, κοιμούνται ακόμη.

Συντρόφια, εκτός του ότι σας κορόϊδεψε, έχει και ψυχή κούνελου.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ



στην ωραία φωτό μας ο κ. πρόεδρος κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: