Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Να γιατί ποτέ δεν τιμωρείται κανείς σ' αυτή την χώρα.

Γιατί ποτέ κανείς ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ
Γιατί ΠΑΝΤΑ, ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ, να υπάρχουν υποψίες ΑΛΛΑ, ενώ κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ δεν μπορούν να βρουν αποδείξεις.
Αυτό το πολιτικό σύστημα, έθρεψε την πολιτική ζωή του τόπου, και αυτή η πολιτική ζωή γέννησε άθλιους πολιτικάντηδες, που αναρριχήθηκαν σε θώκους υπουργείων, γενικών γραμματέων, δημαρχίσκων και διδαγμένοι από τους μέντορές τους, ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ με αυτούς, περιχαρακωμένοι στην ατιμωρησία.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ και ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
Γι αυτό πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη και να ψάξουμε για ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που ιδανικά πρέπει να είναι ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Γι αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό, για ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΆΝΩ ΣΑΣ, Η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΓΕΝΙΆ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΣΑΣ ΥΠΟΘΉΚΕΥΣΕ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΤΩΡΑ είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ

τι με έπιασε πάλι και γράφω τέτοια;
διαβάστε ένα (προπαγανδιστικό) άρθρο της (δημοκρατικής) Ελευθεροτυπίας και επιτρέψτε μου, μικρά σχολιάκια που θα τα ξεχωρίζετε από τα έντονα μαύρα γράμματα


"Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 14 Μαΐου 2010
Διαψεύδει η Εξεταστική, εμπλοκή 8 πολιτικών από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. με Siemens"

Με μία ημέρα καθυστέρηση τα μέλη της ... εξεταστικής επιτροπής (μέλη των εξεταστικών επιτροπών της βουλής, ορίζονται βουλευτές, όχι δικαστικοί, δικηγόροι ή ορκωτοί λογιστές, δηλαδή ο λύκος ορίστηκε να φυλάξει τα πρόβατα) για τη SIEMENS εξέδωσαν χθες ανακοίνωση στην οποία διέψευσαν (βγήκαν αμέσως, με μεγάλη βιάση, να διαψεύσουν, μην τυχόν και μείνει καμιά υποψία), τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αναφέρονταν σε εμπλοκή οκτώ πολιτικών από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στο σκάνδαλο με τη γερμανική εταιρεία.
Ωστόσο, παρά τη διάψευση, γεγονός είναι ότι τα σενάρια περί σύστασης προκαταρκτικής επιτροπής, αλλά και η ονοματολογία (απλώς ονοματολογία, πετάνε ονόματα, εκβιάζοντας ο ένας τον άλλον, - αν πεις γι αυτόν, τότε θα πω και εγώ για τον άλλον δικό σου - γιατί είναι ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ και όλοι τους τα πήραν, όλοι τους συναλλάχθηκαν με την SIEMENS) υπόπτων καλά κρατούν.
Στο πνεύμα αυτό ήταν άλλωστε και η δήλωση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής Σ. Βαλυράκη ο οποίος, αν και διαβεβαίωσε (προσέξτε σας παρακαλώ τι διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της επιτροπής) ότι «η επιτροπή δεν μπορεί να παραδώσει πρόσωπα στην προανακριτική επιτροπή χωρίς στοιχεία» (δεν βρήκανε, προσπάθησαν,, ίδρωσαν στο ψάξιμο, ΑΛΛΑ τελικά δυστυχώς, δεν βρήκανε ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ), έσπευσε να διευκρινίσει πως «δεν μπορούμε όμως να αθωώσουμε κανέναν όταν έχουν προκύψει ισχυρές ενδείξεις». (μας πετάνε και την κοροϊδία τώρα: "ΟΜΩΣ λέει, δεν μπορούμε να αθωώσουμε κανένα, αν και έχουμε ισχυρές ενδείξεις" - να σας θυμίσω, ότι συλλαμβάνουν και καταδικάζουν πολίτες με ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ στοιχεία και ενδείξεις, όπως φαντάζομαι θα θυμόσαστε τον Κύπριο φοιτητή, που έφαγε το ξύλο της αρκούδας καταδικάστηκε τον πήγαν μέσα και μετά τον αθώώσαν και όλα αυτά γιατί; Γιατί φόραγε λέει ίδιο χρώμα παπούτσια με κάποιον που σε μια διαδήλωση είχε πετάξει βόμβα μολότοφ Και τώρα μας λένε, ότι δεν έχουν αποδείξεις!!!)

Η διαμορφωθείσα κατάσταση οδήγησε τον Θ. Παφίλη (αυτός ο λεβέντης, είναι ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ, το οποίο να σας θυμίσω ΌΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ) από το ΚΚΕ να κάνει λόγο για «οργανωμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού και επικοινωνιακά παιχνίδια τα οποία εστιάζονται στη μίζα και στο λάδωμα και συνδέονται με τις συγκρούσεις για τη διάσωση του δικομματισμού». (Μιλάει για μίζες και για λάδωμα το ΚΚΕ)
Αλλά και ο Δ. Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «παιχνίδια πολιτικών, κομματικών και εσωκομματικών σκοπιμοτήτων με στόχο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης και πιθανόν τη συγκάλυψη και το ναυάγιο του έργου της επιτροπής».
(Να σας ενημερώσω εδώ, αν βεβαίως δεν το ξέρετε, ότι σε αυτές τις επιτροπές συμμετέχουν βουλευτές από ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, και αναρωτιέμαι ο αφελής, γιατί αυτοί που δήθεν φωνάζουν και λένε όλες αυτές τις αηδίες, δεν καταθέτουν στην κοινή γνώμη τα στοιχεία που έχουν ΑΛΛΑ κρύβονται πίσω από τα ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ;)

Πάμε και στους μάρτυρες τώρα, εδώ είναι τα ωραία
Σ' ό,τι αφορά τις καταθέσεις των μαρτύρων, χθες την πόρτα της εξεταστικής πέρασε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Γ. Κορωνιάς. Ο λόγος για τον οποίο κλήθηκε ο συγκεκριμένος μάρτυρας ήταν ότι σε λογαριασμό της συζύγου του εντοπίστηκαν 75.000 ευρώ με καταθέτη τον φερόμενο ως διαχειριστή των μαύρων ταμείων της SIEMENS-Ελλάδας Πρ. Μαυρίδη.
Ο κ. Κορωνιάς ισχυρίστηκε, χωρίς βέβαια να πείσει τους βουλευτές, (α, δεν τους έπεισε, ευτυχώς δηλαδή τώρα, εμείς ησυχάσαμε) ότι δεν γνώριζε πώς συνέβη αυτό. (βρήκε 100.000 ευρώ στον λογαριασμό του και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ. Και αυτό βεβαίως, εμείς πρέπει να το αποδεχτούμε ως φυσιολογικό, διότι και εμείς βρίσκουμε τέτοια ποσά κάθε μέρα, άλλοτε 100.000 άλλοτε 200.000, εγώ θυμάμαι μια φορά μάλιστα είχα βρει 300.000 αλλά δεν αναρωτήθηκα από που ήρθαν, σιγά τα λεφτά που θα τους δώσω και σημασία) Δήλωσε ότι είχε δανείσει 100.000 ευρώ σε φίλο του επιχειρηματία. Εκείνος, όπως είπε, του επέστρεψε σε μετρητά τα 25.000 ευρώ και τα υπόλοιπα κατατέθηκαν σε λογαριασμό της συζύγου του με αποστολέα off shore εταιρεία η οποία ελέγχεται από τον Μαυρίδη. (καταλαβαίνετε, δάνεισε ένα μικρό καθημερινό ποσό 100.000 και εντελώς ξαφνικά, έρχεται ένας του δίνει 25.000 ευρώ που είχε απάνω του, σε μετρητά, και εντελώς παράδοξα μια off shore εταιρεία του ρίχνει 75.000 στον λογαριασμό της γυναίκας του. Όχι, πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί του, όλα αυτά είναι καθημερινότητα, συμβαίνουν σε όλους μας)

Ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής κατέθεσε και το στέλεχος της «Άλφα Χρηματιστηριακής» Αρ. Θεοδωρίδης διότι σε τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του (του πατέρα του, ξέρουν να κάνουν καλά τις δουλειές του τα λαμόγια) εντοπίστηκαν 850.000 ευρώ (850.000 ευρώ, αντιστοιχούν, για όσους θυμόσαστε ακόμα την ταπεινή δραχμούλα, τότε που είχε αξία το χρήμα, σε 280.000.000 δηλαδή 1.000 μισθοί ενός μισθωτού των 800 ευρώ, δηλαδή πάλι, μισθοί 83 ετών, να ζήσετε να τον θυμόσαστε τον μακαρίτη, και αυτός ΔΕΝ είχε ιδέα) που προέρχονταν από εμβάσματα δύο επιχειρηματιών οι οποίοι σχετίζονταν με τον Μ. Χριστοφοράκο . (αυτόν τον λεβέντη τον θυμόσαστε έτσι; ήταν ο mr. SIEMENS στην Ελλάδα, που πήγε να τον συλλάβει η ντορούλα, η ψηφίζω υπέρ του ΔΝΤ, αλλά τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε, γιατί ο παλιάνθρωπος έφυγε στο εξωτερικό και μετά κάνανε 152 φορές λάθος στα χαρτιά που ζητούσαμε την έκδοσή του στην Ελλάδα, για να καταθέσει και να δικαστεί και μετά πάει το πουλί πέταξε και μετά πάλι δεν ξανασχοληθήκανε μαζί του μέχρι να τον ξεχάσουμε ) Ο μάρτυρας δεν μπόρεσε να δώσει πληροφορίες για το ζήτημα υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του πάσχει από άνοια. (ο μάρτυρας αυτός αυτός λοιπόν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, για το πως βρέθηκαν στον λογαριασμό ενός γέρου με άνοια που εντελώς συμπτωματικά είναι πατέρας του, 1.000 μισθοί ενός μισθωτού των 800 ευρώ, δηλαδή πάλι, μισθοί 83 ετών.
Εγώ λοιπόν σου λέω, ότι ο άλλος έκανε λάθος, πήγε να καταθέσει κάτι χρωστούμενα που είχε, ένα γραμμάτιο αυτοκινήτου ας πούμε, μπερδεύτηκε και αντί να καταθέσει 85 ευρώ, είχε ψιλά απάνω του και κατέθεσε 850.00 ευρώ και δεν το κατάλαβε.
Ο γέρος είχε άνοια, δεν αναρωτήθηκε, ο γιος δεν το σκέφτηκε να ρωτήσει, ε λογικά λοιπόν δένουν όλα αυτά μεταξύ του.

Και αυτοί, αφού ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ και να ρωτήσουν, βρε παιδιά μη κανένας φουκαράς κατέθεσε παραπάνω στον λογαριασμό του γέρου με την άνοια 849,915 ευρώ παραπάνω και δεν το κατάλαβε;
να έρθει να τα πάρει πίσω)

καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν τιμωρείται ΠΟΤΕ κανένας.
Γιατί ΠΟΤΕ κανείς ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
Απλώς συμβαίνουν μια σειρά από ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ γεγονότα και μικρολαθάκια, τα οποία όμως εντάσσονται στην καθημερινότητά μας.
Μην είμαστε και παράλογοι τώρα.


Τειρεσίας
είναι πολλά τα λαμόγια παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: