Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

O αντιπρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής είναι Ισραηλινός και πρόεδρος ο Παπανδρέου



ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΧΛΙΑΡΕΣ


Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ είναι και αντιπρόεδρος στην Σοσιαλιστική διεθνή που είναι πρόεδρος ο Παπανδρέου. Γιαυτό μην περιμένετε και μεγάλες αντιδράσεις από την χώρα μας.
Χαλαρά το πάμε το θέμα της Γάζας μην μας πούνε και τίποτα. Δεν χρειάζεται να...


μας βάλουν και χέρι τώρα που είμαστε σε δύσκολη θέση. Ο Παπανδρέου δεν θα έκανε ποτέ ανάκληση του πρέσβη όπως έκαναν οι Τούρκοι. Είπαμε ότι δεν ήταν κυβερνητικά τα πλοία με την φιλανθρωπική βοήθεια. Άρα δεν ανακατεύεται το κράτος. Και δεν ντρεπόμαστε...


Επιβεβαιωση των παραπανω το Δελτιο Τυπου που εξεδωσε η Ελληνικη αποστολη του Free Gaza στην οποια μεταξυ αλλων αναφερουν :

"Η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τη ζωή και την ασφάλεια ελλήνων πολιτών που επέβαιναν σε σκάφη που έφεραν την ελληνική σημαία, αλλά συνεχίζει τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ, την ίδια στιγμή που αυτό καταλαμβάνει ελληνικό έδαφος και κακοποιεί έλληνες πολίτες. Ελληνες επιβαίνοντες, μέλη της ελληνικής αποστολής και εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για την Γάζα» καλούσαν στο Υπουργείο Εξωτερικών και έβρισκαν τα τηλέφωνα κλειστά."

http://www.shiptogaza.gr/

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΡΕΖΑ TV


Δεν υπάρχουν σχόλια: