Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Κατά μέτωπον επίθεση Κατσούλη, ενάντια σε καραπάνο και κομιστές

Η φράση τα σύννεφα είναι βαριά, μάλλον είναι πολύ επιεικείς ώστε αντιπροσωπεύει την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο καραπάνος με όλους αυτούς που αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν στον ολισθηρό δρόμο της λαμογιάς, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος και την επιβολή φίμωτρου , ώστε κανείς δημότης να μην μπορεί να μιλήσει.

Μετά λοιπόν τις αγωγές για εκφοβισμό ενάντια στον πρώην δήμαρχο Π. Κατσούλη, στον πρόεδρο των ψαράδων του Αιτωλικού Θ. Μπότα και στον γιατρό Β. Μπρούμα, αλλά και σε πολλού άλλους που δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία αυτή τη στιγμή, οι μηνυόμενοι γίνονται μηνυτές και αντεπιτίθενται κατά μέτωπον στην συμμορία καραπάνου.


Σήμερα έχουμε στα χέρια μας την αγωγή που κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Κατσούλης, τόσο ενάντια στον καραπάνο, όσο και ενάντια στους Καρβέλη, Καραπαπά, Σκαρμούτσου, Παπαδόπουλου Γεωργίου, Σταθόπουλου, Μπουσμπουρέλη και Μπαλαμπάνη.


Οι κύριοι αυτοί είχαν καταθέσει αγωγή εναντίον του Κατσούλη και του ζητούσαν 800.000 ευρώ για μια ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο πρώτος και κατήγγειλε την κομπίνα που είχε στηθεί στην υπόθεση Χαλαζιά, για εικονικά τιμολόγια και αγορές που έγιναν μόνο στη φαντασία του καραπάνου και κατέληξαν βέβαια στην τσέπη του.

Το κλου της υπόθεσης είναι ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ήδη παραπέμψει για την υπόθεση Χαλαζιά, τους Καρβέλη και Μπουζμπουρέλη (δύο εκ των βαριά θιγομένων καραπανιστών) με βαρύτατες κατηγορίες, για παράβαση καθήκοντος και χορήγηση ψευδών βεβαιώσεων.

Αυτό σημένει ότι ο Κατσούλης κινείτε εκ του ασφαλούς και εκτός από τα ...χρήματα που θα τους πάρει, θα φορτώσει με ποινές τους συνεργάτες του καραπάνου, όπερ και συνεπάγεται ότι θα χάσουν τη θέση τους στο δημοτικό συμβούλιο.


Το χειρότερο βέβαια θα έρθει όταν το χέρι της δικαιοσύνης απλωθεί πάνω τους για να τους στολίσει με ποινές φυλάκισης και κατασχέσεις περιουσίας.

Μάλλον τότε θα δούμε και θα ακούσουμε πως κελαηδάν οι καρδερίνες, τότε είναι που θα σημάνει και το σπάσιμο του αποστήματος που κρύβει όλες τις βρομιές και τις μίζες καραπάνου.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πάει στη ψειρού γιατί ο καραπάνος παίρνει το 25% ως μίζα από κάθε προμήθεια και έργο.


Ο λούκουμος όμως θα είναι για το τέλος και ελπίζουμε να έρθει πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές, ώστε να αποκαλυφθούν τα ιντερέσα της τριανταφύλλου του κουρουμπλή, του δημητρίου και εμμέσως του κούστα, με τον δήθεν πολιτικό ή ταξικό εχθρό, αν προτιμάτε.

Αναμένουμε ανάλογες κινήσεις και από τους άλλους δημότες που έχει θίξει ο καραπάνος με τα καραπανάκια του.

Διαβάστε την πρώτη και την τελευταία σελίδα της αγωγής Κατσούλη.




ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΤΑΓΩΓΗ

         Παναγιώτη Κατσούλη του Αλεξάνδρου, με Α.Φ.Μ. 050081400, πρώην Δημάρχου, Δημοτικού Συμβούλου Ι.Π. Μεσολογγίου και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας», κατοίκου Μεσολογγίου (οδός Δ. Θέμελη 18)
                                                                         ΚΑΤΑ

        Των:
  1. Καραπάνου Νικόλαου, Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,
  2. Καρβέλη Σπυρίδωνος, Αντιδημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου,
  3. Καραπαπά Γεώργιου του Χαραλάμπους, μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και προέδρου Φ.Ο.Σ.Δ.Α., 4ης γεωγρ. Περιφέρειας,
  4. Σκαρμούτσου Αναστάσιου του Ιωάννη Αντιδημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου,
  5. Παπαδόπουλου Γεώργιου του Αναστασίου, μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του δήμου,
  6. Σταθόπουλου Λάμπρου του Αθανασίου Αντιδημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου.
  7. Μπουσμπουρέλη Δημήτριου, προέδρου του Πνευματικού - Κοινωνικού - Αθλητικού Κέντρου του δήμου,
  8. Μπαλαμπάνη Δημήτριου του  Γεωργίου, μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας του δήμου,  κατοίκων απάντων Ι. Π. Μεσολογγίου.
*****************
ΕΠΕΙΔΗ, με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει δικαιώματός μου, με την παρούσα ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ στους εναγόμενους, ότι προς απάντηση-αντίκρουση-ανταπόδειξη των θεμάτων της αγωγής τους, που κατέθεσαν εναντίον μου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου την 22-12-2017 με α.α. ΤΜ 195/17  και προς απόδειξη των πραγματικών ισχυρισμών και της εν γένει παρούσης αγωγής μου θα εξετάσω: α) ενώπιον του κ. Ειρηνοδίκη Μεσολογγίου την ημέρα  Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα 22, 23 και 26 Μαρτίου αντίστοιχα και ώρα 10:00 π.μ., και 11 π.μ. τον μάρτυρα Παπαδόπουλο Παναγιώτη του Ευθυμίου, Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας και Αν. Διοικητή Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας., Δημοτικό Σύμβουλο-Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κάτοικο Μεσολογγίου οδός Αρτεμίου Μίχου αρ. 14. και β) ενώπιον του κ. Ειρηνοδίκη Αθηνών την ημέρα Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα 22, 23, 26 Μαρτίου αντίστοιχα και ώρα 10:00 π.μ. και 11 π.μ. τους μάρτυρες, i) Μοσχανδρέου Χρήστου του Παναγιώτη, Ιδρυτή της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ & Σ Μοσχανδρέου, Επιχειρηματία-Διαφημιστή, κάτοικο Μεσολογγίου, οδός Κων. Τρικούπη αρ. 2 και ii) Κωνσταντόπουλο Δημήτριo του Χρήστου, Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗ.ΣΥ., κάτοικο Αθηνών οδός Βουλής αρ. 4, και ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι εναγόμενοι με την παρούσα να παραστούν κατά την παραπάνω εξέταση.
        ΕΠΕΙΔΗ για την κατάθεση της παρούσας προσκομίζω το υπ' αριθμ.        
                    Γραμμάτιο προκαταβολής του Δ.Σ.M.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος μου
ΖΗΤΩ
       - Να γίνει δεκτή η παρούσα αγωγή μου.
       - Να υποχρεωθεί οι εναγόμενοι για τις αιτίες, που αναφέρονται στην παρούσα, ο μεν πρώτος να μου καταβάλλει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.0000) ευρώ και έκαστος των λοιπών να μου καταβάλει το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων ευρώ (120.000), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της παρούσας και έως την ολοσχερή εξόφληση.
         -Να κηρυχθεί η απόφαση που θα εκδοθεί προσωρινώς εκτελεστή και
         -Να καταδικασθούν οι εναγόμενοι στη δικαστική μου δαπάνη και την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου μου.
                                               
Μεσολόγγι,  16  Φεβρουαρίου 2018
                
  Ο ενάγων                                                    Ο πληρεξούσιος δικηγόρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: