Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

-Αλέξη, κανείς δεν δίνει σημασία σε ένα διεφθαρμένο κράτος-ζητιάνο

Λίγο πριν τον εθνικό ακρωτηριασμό;


Kανείς ισχυρός δεν δίνει σημασία σε ένα ξοφλημένο διεφθαρμένο κράτος-ζητιάνο. Ο Ρεξ Τίλερσον (ο Αμερικανός ΥΠΕΞ) κλείστηκε 3,5 ώρες μέσα σε ένα δωμάτιο με τους Ερντογάν-Τσαβούσογλου. Ο Πούτιν συμφώνησε με τον Ερντογάν να του πουλήσει S-400. To Iσραήλ έκλεισε συμφωνία με την Αίγυπτο για το φυσικό αέριο.

Aπό τον killbill

Η Μέρκελ πατάει επίσης σε πολλές βάρκες, είναι και με τους Σκοπιανούς αλλά και με τους Τούρκους. Οι τελευταίοι είναι πολύ καλοί πελάτες των γερμανικών πολεμικών βιομηχανιών. Αίφνης όλοι παίζουν μεταξύ τους και ο ψωριάρης χώρια το ρίχνει στην ενδοσκόπηση για το ποιός από τους προηγούμενους που τον κυβερνούσαν τα πήρε από την NOVARTIS την ίδια ώρα που οι σημερινοί κυβερνώντες τα παίρνουν από αλλού.

Μάλιστα ντρέπονται να γράψουν και το όνομα του Αρχιράπερ Κουρουμπλή ο οποίος εμφανίζεται να έχει και τις πιο πρόσφατες συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της Novartis άρα αν τα πήρε στην περίπτωσή του το αδίκημα είναι το μόνο που δεν ...έχει παραγραφεί.

Κανείς λοιπόν δεν παίζει με τον ψωριάρη μια και αισθάνονται εξαπατημένοι από το κράτος-αγύρτη όπως ακριβώς αισθάνθηκε ο Ντράγκι.

Η Κολομβία των Βαλκανίων βαδίζει ολαταχώς στον διασυρμό, στο εξευτελισμό και στον εθνικό ακρωτηριασμό.

Την ίδια στιγμή προκαλεί η Άγκυρα εξέδωσε νέα Νavtex δεσμεύοντας τις ίδιες περιοχές για συνέχιση των στρατιωτικών ασκήσεων έως τις 10 Μαρτίου, αφήνοντας τους Τσίπρα και Αναστασιάδη να μιλάνε μεταξύ τους και να βαυκαλίζονται πόσο μεγάλοι πολιτικοί άνδρες είναι.

Μείνετε συντονισμένοι με το Κουρδιστό Πορτοκάλι, το Ολοκαύτωμα πλησιάζει μπας και απαλλαγεί ο πλανήτης από τους τοξικούς Ελληνες πολίτες και πολιτικούς…


https://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: