Ένα σχέδιο που από την εποχή των φεουδαρχών, αποτελούσε διακαή πόθο προσάρτησης στην προσωπική περιουσία κάθε μαθητευόμενου σύγχρονου φεουδάρχη.
Η κυρία αυτή μίλησε λοιπόν στον ΟΗΕ, "αν είναι δυνατόν" για το προσφυγικό, έχοντας ως προϋπηρεσία, το κατόρθωμα της προσφυγοποίησης, ολόκληρης παραγωγικής μάζας ανθρώπων από τη δουλειά τους, από τον τόπο τους, από το μέλλον τους.
Εύλογο λοιπόν το ερώτημα, τι θέλει ο λύκος στο μαντρί;
Τι έχει να προσφέρει η όποια τριανταφύλλου, στο δράμα που περνούν οι πρόσφυγες και μαζί με αυτούς η χώρα μας;
Για να μην φτάσουμε μετά από κάμποσο καιρό και σκάσει η φούσκα της τριανταφύλλου, όπως έσκασε με την ράνια αντωνοπούλου και για να μην πέσει κανείς από τα σύννεφα έχοντας ηλίθια γκριμάτσα ψελλίζοντας οοοοο εεεεε ηηηηηη, καλό δεν θα ήταν να ψάξουν οι συνοδοιπόροι της, αν η κυρία αυτή είναι στη λίστα μισθοδοσίας των γνωστών ΜΚΟ που διευθύνει ο Σόρος ή κάποιο άλλο ματσωμένο αφεντικό του διεθνούς δουλεμπορίου;
Εμείς πρόταση κάνουμε, την ευθύνη ας την αναλάβουν αυτοί που ακόμη την ανέχονται.
Μ.Ε.Π
===================================================================================================================================================================================
«H Ελλάδα παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς»
Στις εργασίες της παγκόσμιας κοινοβουλευτικής ακρόασης των Ηνωμένων Εθνών με θέμα την ασφαλή και ομαλή μετανάστευση, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 22-23 Φεβρουαρίου, πήρε μέρος ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπίας της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU) η βουλευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Τριανταφύλλου.
Η κ. Τριανταφύλλου τοποθετήθηκε στις θεματικές, που αφορούσαν το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα και την προσπάθεια, που καταβάλλεται για ένα Παγκόσμιο Σύμφωνο, που θα αντιμετωπίζει τόσο τις αιτίες της μετανάστευσης, όσο και την ένταξη των προσφύγων στις χώρες υποδοχής.
Η βουλευτής εστίασε στην ανάγκη, να αντιμετωπιστούν οι αιτίες των προσφυγικών ροών, ήτοι οι πόλεμοι και οι οικονομικές ανισότητες. Τόνισε πως η Ελλάδα αντιμετώπισε τις ...μεταναστευτικές ροές σεβόμενη το Διεθνές Δίκαιο και δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον ανέφερε πως η Ελλάδα δε δημιουργεί εστίες πολέμου, αλλά παρόλα αυτά κλήθηκε, βρισκόμενη στη δίνη οικονομικής κρίσης, να αντιμετωπίσει μιαν ακραία κατάσταση λόγω της κατακόρυφης αύξησης των προσφυγικών ροών το 2015.
Στις ενότητες που αφορούσαν στην ένταξη των μεταναστών και την κοινωνική συνοχή, τόνισε τη σημασία της πρόσβασης στην Εκπαίδευση και την Υγεία καθώς και την καθιέρωση ενός συστήματος ασφαλισμένης εργασίας, ενώ ανέφερε ότι η πρόσβαση στη δημοκρατική διαδικασία και στη διαβούλευση ζητημάτων που αφορούν στους πρόσφυγες βοηθούν στην ομαλή τους ένταξη.
Τέλος, η κα Τριανταφύλλου χαιρέτισε την προσπάθεια για μια Παγκόσμια Συμφωνία για το μεταναστευτικό. Σημείωσε ωστόσο, πως επιβάλλεται, να σταματήσουν τα παράνομα κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων και να υπάρχει διεθνής συνεργασία σε ένα διεθνές πρόβλημα, όπως είναι το προσφυγικό.
http://sinidisi.gr/maria-triantafillou-diethni-akroasi-oie-nea-yorki-metanasteutiko-prosfigiko/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου