Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Καταγγελία κατά Π. Κουρουμπλή από τον εφοπλιστή που κάνει απεργία πείνας: « Υποστηρίζει συγκεκριμένες ναυτιλιακές»

     
Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προχώρησε ο Γιώργος Στεφάνου, ένας εκ των ιδιοκτητών της «Golden Starr Ferries», ο οποίος πραγματοποιεί από χθες απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Πάει να μου καταστρέψει την εταιρεία γιατί υποστηρίζει άλλες ναυτιλιακές εταιρείες. Κάποια διαπλοκή υπάρχει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση που αφορά στην εταιρεία του, ο κ. Στεφάνου έκανε λόγο για «παράνομες και παράλογες προφάσεις και αιτιολογίες, για να μην υπογραφεί η πρόταση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών προκειμένου τα πλοία της εταιρείας να ξεκινήσουν δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Ίος-Σαντορίνη-Ηράκλειο».

«Εγώ προσάρμοσα τα δρομολόγια, πήρα το κακό ωράριο αναχώρησης 9:30 το πρωί από Κρήτη, αλλά δεν υπογράφει ο Κουρουμπλής» εξήγησε στη συνέχεια ο κ. Στεφάνου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το επιχείρημα που του προβάλλεται είναι η θέση της ...Hellenic Seaways «ότι συμπίπτουμε στο λιμάνι της Σαντορίνης».

«Μετά το ΣΑΣ που λαμβάνει απόφαση, οι εταιρείες δεν πρέπει να βάζουν κανένα θέμα και να βάζουν αντιρρήσεις για τα δρομολόγια» τόνισε.

«Απευθύνω μήνυμα στον Τσίπρα που αγωνίζεται. Λυπάμαι που εδώ και δύο μήνες που αγωνίζομαι δεν έχει στείλει στο υπουργείο Ναυτιλίας άτομα να ρωτήσουν τι συμβαίνει. Ο Κουρουμπλής λέει συνέχεια ψέματα και προφάσεις για να μην υπογράψει. Το γράμμα με το οποίο έκανε παράπονα η Seaways είναι παράνομο», επεσήμανε ο κ. Στεφάνου.

Όσον αφορά στη βραδινή εξέλιξη με την διαβεβαίωση του κ. Κουρουμπλή ότι θα λήξει το θέμα του τις επόμενες τρεις ημέρες ο κ. Στεφάνου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «λέει ψέματα».

«Εγώ είμαι σε απεργία πείνας γιατί θέλει να κλείσει την Golden Star Ferries. Ντροπή του. Η εταιρεία μου έχει αφήσει 75 εκατ. ευρώ τα τελευταία 3 χρόνια», είπε κλείνοντας ο κ. Στεφάνου.



http://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: