Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Στα δικαστήρια πήγε τον K. Βουτσά η ανιστόρητη Μ. Ρεπούση – «Δεν είναι συνωστισμός μαλ…σμένη, 350.000 σφάχτηκαν μεταξύ τους;» Το βίντεο-έπος με τις δηλώσεις

Η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση είχε καταθέσει αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας της σε βάρος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά.

Αφορμή για τη διένεξη που θα λυθεί στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας στάθηκε ο χαρακτηρισμός «μα@@μένη» με τον οποίο ‘στόλισε’ ο γνωστός ηθοποιός τη Μαρία Ρεπούση για τον «συνωστισμό στην αποβάθρα της Σμύρνης».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο κ. Βουτσάςθυμήθηκε τη συγκεκριμένη φράση που είχε προκαλέσει σάλο και ξέσπασε κατά της κ. Ρεπούση.

«Γιατί όλοι έχουμε ρίζες και περισσότερο εσείς οι Πόντιοι έχετε ρίζες μέσα από την ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός όπως είπε μία κυρία. Τι κυρία; Μία μα@@μένη» είπε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: ...

«Συγγνώμη για το μια, ε; Τι συνωστισμός, μωρή. 350.000 κόσμος συνωστίστηκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;».

Η συζήτηση της αγωγής της κ. Ρεπούση σε βάρος του κ. Βουτσά είχε προσδιοριστεί για την Πέμπτη αλλά αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο.



https://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: