Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Νέο μήνυμα στη θυρίδα του ταχυδρομείου.
Αυτή τη φορά πρόκειται για καινούριο φίλο, που δηλώνει ότι μας ανακάλυψε από κάποιο link άλλου blog, και θέλει μέσω του ιστολογίου μας να καταθέσει επισήμως υποψηφιότητα για δήμαρχος της πόλης μας, στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Επειδή όμως όπως μας γράφει, βλέπει ότι ασχολούμεθα εκτεταμένα με τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων, θέλει να τον βοηθήσουμε να καταλάβει εάν έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για αυτή τη δουλειά.

Το μήνυμα.

Κύριοι,
Ονομάζομαι Σωτήρης Σωτηρόπουλος και κάνοντας surfing στο internet ανακάλυψα το blog σας μέσω κάποιου link.
Διαπίστωσα αιφνιδίως, ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τον δήμαρχό σας και επειδή έχω έναν διακαή πόνο να δημαρχεύσω κάπου, θα ήθελα μέσω της σελίδας σας, να καταθέσω την υποψηφιότητα μου για τη θέση.
Όμως θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά την σύνταξη του βιογραφικού μου που θα παρουσιαστεί στους δημότες και υποψήφιους ψηφοφόρους μου. Είμαι απόφοιτος Λυκείου, γεννημένος στην Αθήνα και είμαι μόνιμος κάτοικος.... Ορεστιάδας.
Όταν ήμουνα μικρός, στο σχολείο, όλοι μου έλεγαν ότι είμαι εντελώς ανίκανος για οτιδήποτε.
Ο πατέρας μου με έδερνε καθημερινά, γιατί σε ηλικία 19 ετών δεν είχα μάθει ακόμα να δένω τα κορδόνια των παπουτσιών μου.
Παρόλα αυτά, εγώ κατάφερα να γίνω μόνιμος δημόσιος υπάλληλος να πάρω όλες τις προαγωγές και σήμερα έχω το βαθμό του καφετζή Α΄.
Φυσικά στη δουλειά μου, με διακρίνει και με κάνει ξεχωριστό, εκείνη η παιδική ανικανότητα, αν και πέρυσι έμαθα τελικά να δένω τα παπούτσια μου, (τουλάχιστον το δεξί και τώρα παλεύω με το αριστερό).
Επίσης ξέρω να σκουπίζω μόνος μου τη μύτη μου, να καθαρίζω τα αυτιά μου και να ξύνω το κεφάλι μου.
Είμαι δεξιός ψάλτης και στα φρονήματα δεξιός, αλλά αυτό δεν είναι θέμα, μπορώ να γίνω ότι κόμμα θέλετε.
Είμαι Πρόεδρος της Ε.Ε.Α.Α.Ο. (Ένωση Εντελώς Ανίκανων Ατόμων Ορεστιάδας), Γραμματέας της Π.Ε.Ε.Α.Α. (Πανελλήνια Ένωση Εντελώς Ανίκανων Ατόμων) και μέλος της Ο.Ε.Ε.Α.Α. (Οικουμενική Ένωση Εντελώς Ανίκανων Ατόμων) και μέλος (τιμητικά, λόγω εξαιρετικών επιδόσεων) της Α.Ε.Ε.Α.Α. (Αμερικάνικη Ένωση Εντελώς Ανίκανων Ατόμων). Σας ενημερώνω δε, ότι έχω ήδη συζητήσει την πρόθεση μου με άλλα μέλη όλων αυτών των ενώσεων και έχουν δηλώσει ότι θα με στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους στο έργο μου.
Αυτή την ενημέρωση σας την κάνω απλώς για να καταλάβετε ότι όλοι οι ανίκανοι είναι με το μέρος μου.
Επίσης είμαι Πρόεδρος της Σ.Λ.Φ.Τ.Π.Ε. (Συμμετοχική Λέσχη Φίλων Τηγανιτής Πατάτας Ελλάδας), είμαι μόνιμο μέλος της Ο.Κ.Δ.Ε. (Ομοσπονδία Κουτσών Δρομέων Ελλάδας) και μέλος του Δ.Σ. του σταδίου Τραχανοπλαγίας Κατσιχωρίου, που πέρυσι πήρε φωτιά γιατί είχα αφήσει το γκαζάκι ανοιχτό.
Τέλος σας ανακοινώνω πως εκτός της έντονης κοινωνικής μου δράσης και η σχέση με τις τέχνες και τον πολιτισμό είναι πάρα πολύ καλή.
Στο δημοτικό είχα παίξει σε μία παράσταση με θέμα το 1821, το δέντρο, με φοβερή επιτυχία και αυτό με έκανε να λατρέψω το θέατρο και τις τέχνες γενικότερα.
Το 1998 μάλιστα είδα στον κινηματογράφο τη γνωστή ταινία υψηλής διανόησης «Ο Τομ και ο Τζέρρυ σε νέες περιπέτειες»
Ήμουν και υποψήφιος στις εκλογές για το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου των παιδιών μου, αλλά δυστυχώς δεν εκλέχτηκα.
Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο με τα προσόντα μου, θέλω τη γνώμη σας για το εάν με αυτό το βιογραφικό πληρώ τις προϋποθέσεις για τη θέση του δήμαρχου της πόλης σας.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Σωτήριος Σωτηρόπουλος

Ο Γραμματοσυλλέκτης απαντά:
Κύριε Σωτήρη, εμείς θα θέσουμε το βιογραφικό σας στη διάθεση των δημοτών και θα τους καλέσουμε να σχολιάσουν στο παρακάτω ερώτημα
Θα είναι ο κύριος Σωτήρης καλύτερος δήμαρχος από τον τωρινό;
Περιμένουμε τα σχόλια σας ώστε να δώσουμε μια απάντηση στον άνθρωπο να ξέρει τι να κάνει.


Ο Γραμματοσυλλέκτης
Η φωτό συνόδευε το μήνυμα και μας δείχνει το επιτελείο του κυρίου Σωτήρη με το οποίο θα διοικήσει την πόλη, αν και όταν τελικά εκλεγεί.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν κάτοικος Αιτωλικού θα τον ψήφιζα, εδώ ψήφισα Γαλάνη δεν θα ψηφίσω αυτόν που λέει τουλάχιστον ότι είναι ανίκανος; Για να μην τον κακολογούμε όμως, αν ο δικός μας συγκριθεί με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους που διορίστηκαν από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι στη μέση της κλίμακας. Οπότε να ευχαριστήσετε τις δυνάμεις αυτές που μας τον φέρανε και δεν μας φέρανε καναν άλλον, όπως έκανε κάποιος συμπολίτης μας που ευχαρίστησε το Δήμαρχο επειδή όπως είπε, κατάλαβε ότι κάνει λάθος έργο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα τον φήφιζα γιατί δεν μπορεί να είναι χειρότερος απ΄ το δικό μας. Κανείς δεν μπορεί να είναι χειρότερος απ΄ τον δικό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ,
ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ,
ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ,
ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΩ-ΤΗ-ΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Διαβάστε δυνατά, και συλλαβιστά, σαν σε προεκλογική συγκέντρωση.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που παρεμβαίνω στην προσπάθειά σας για ανάδειξη νέου Δημάρχου, αλλά θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι ακόμη και ανίκανος ή οτιδήποτε άλλο να είσαι δεν επαρκεί. Θα πρέπει να πάρετε το ΟΚ από παραθρησκευτικές οργανώσεις ή να είστε τακτικός επισκέπτης του Όρους. Αν έχετε εξασφαλίσει το πρώτο θα γίνετε Δήμαρχος, αν το δεύτερο, στη χειρότερη περίπτωση Αντιδήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λέει ο παραπάνω σχολιαστής για παραθρησκευτικές οργανώσεις και για όρος, εμείς σαν οικογένεια (5 ψήφοι) στηρίζουμε και ψηφίζουμε Σωτηρόπουλο. Και αυτό γιατί μας δηλώνει πόσο ανίκανος είναι και έτσι ξέρουμε τουλάχιστον τι ψωνίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωτό Σωτηρόπουλο (6ψήφοι)

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το βιογραφικό του κ.Σωτηρόπουλου μπερδεύτηκα λίγο. Εάν δεν υπέγραφε ως Σωτηρόπουλος θα έπερνα όρκο ότι πρόκειται για τον νυν δήμαρχο "κύριο" Γαλάνη.
Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν ήταν τόσο άχρηστος ως δημόσιος υπάλληλος, όπως ο κ.Σωτηρόπουλος, αλλά ως δήμαρχος...!!!(πιπέρι στο στόμα μου).

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά λέτε να έχει δίκιο ο από πάνω σχολιαστής και να μας κάνει πλάκα ο Δήμαρχος; Δηλαδή να έχει στείλει αυτός το e-mail και να διενεργεί μυστική δημοσκόπηση;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο κύριος Σωτηρόπουλος θα φαινόταν σαν η ιδανική λύση, σε σχέση με την σημερινή κατάσταση. Έτσι οι φίλοι μου και εγώ αποφασίζουμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του.
Τρείς νέοι ψηφοφόροι.