Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ

Το φάγατε το παιδί θαύμα, ντροπή σας, τι σας έκανε δηλαδή! Επειδή είναι ο μοναδικός κατάδικος Δήμαρχος εν ενεργεία; Και τι με αυτό; Άφησε πίσω του κοτζάμ έργο, παρακαταθήκη για τον επόμενο. Άιντε Κωστάκη …πάλι σου φέξε, για να μην κοροϊδευόμαστε με την τακτική του Κώστα Ζαπάτα (αντιπολίτευση με χρήση υπνοστεντόν) δεν γίνετε να κερδίζονται εκλογές. Όμως πράγματι ο Δήμαρχός μας άφησε το απόλυτο τίποτα, ένα κενό που θα πρέπει ο επόμενος Δήμαρχος όχι απλώς να γεμίσει, αλλά να κερδίσει και τα χρόνια που χάθηκαν.
Όμως τι παιδί θαύμα θα ήταν ο Δήμαρχός μας αν μια τέτοια ατυχής συγκυρία θα ήταν ικανή να σταματήσει τη δημιουργική του πορεία για το κοινωνικό σύνολο; Αποκλειστικές πληροφορίες μας λένε ότι ο Δήμαρχος έχει κλείσει από τώρα στούντιο γνωστής εταιρίας δίσκων. Οργανώνει και εκπαιδεύετε για την νέα κάθοδο του προς τη δόξα και το λαό. Καταφέραμε και μπήκαμε σ αυτό το στούντιο και ηχογραφήσαμε από μακριά το ταλέντο του. Επειδή δεν είχαμε οπτική επαφή και δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε τα λεγόμενά μας, προσθέσαμε τις φωτογραφίες που του έχουμε αφιερώσει όλο αυτό τον καιρό. Δεν είχαμε ποτέ αμφισβήτηση για το ταλέντο του, εξάλλου και ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία το επιβεβαίωνε αρπάζοντας το μικρόφωνο. Μια φορά δεν του το έδωσαν και τα έβαλε με την κυρά-Γίτσα. Άνδρας αυτό το παιδί με το α Κεφαλαίο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλές εισπράξεις, θα σου χρειαστούν Δήμαρχε, έρχονται τα πρόστιμα.
Υ.Γ
Για τους έχοντες μειωμένη αντίληψη θα υπάρχει ειδική έκδοση, λόγο ευαισθησίας και αλληλοϋποστήριξης του πρώτου πολίτη της πόλης μας.




Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: