Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Ο πιο ΦΘΗΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να ΕΡΘΕΙ κάποιος στο ΑΙΤΩΛΙΚΟ

Κύριε Τειρεσία και εσείς κυρία Γέκια μου, φίλοι μου συνσυντάκτες και συνδιαχειριστές του παρόντος ιστολογίου.
Σας παρακαλώ πολύ, μέρες που είναι, βλέπω αρχίσατε πάλι με τους εν Αθήναις. Δεν λέω ότι δίκιο δεν έχετε, πλην όμως αφήστε τα τώρα και να επικεντρωθούμε στις άγιες μέρες. Θα έρθουν στον τόπο μας επισκέπτες, να συνγιορτάσωμε το Άγιον Πάσχα, γι αυτό το λόγο πρέπει να δείξουμε το κοινωνικό μας profil. Να δώσουμε συμβουλές, φίλοι μας να προσέχετε στο δρόμο τις στροφές και τις λακκούβες, να μην τρέχετε, μην προσπερνάτε επικίνδυνα, κάντε υπομονή γιατί θα έχει πολλή κίνηση, σιγά - σιγά με το καλό να έρθετε. Επειδή όμως περνάμε και οικονομική κρίση και κάποιοι από εσάς μπορεί να ζορίζεστε και ίσως να σκέφτεστε να μην έλθετε, οι Μ.Ε.Π. δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, σας προτείνουν τον φθηνότερο τρόπο για να είστε κοντά μας αυτές τις ημέρες.
Βήμα 1. Γράφεστε.... μέλη του συνδέσμου (ξέρετε ποιός είναι ο σύνδεσμος, ένας είναι).
Βήμα 2. Μαζεύεστε 50 άτομα.
Βήμα 3. Παίρνετε τηλέφωνο τον κυρ' αντώνη τον μπρούκλη που κατοικοεδρεύει στην Νομαρχία.
Βήμα 4. Του τονίζετε ότι είστε 50 ψηφοφόροι και οτι σκέφτεστε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ να τον ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές.
Βήμα 5. Του τονίζετε επίσης ότι καταβάλλετε τεράστια προσπάθεια για να διατηρήσετε ζωντανή την ιστορική μνήμη του Πάσχα, γιορτή που δεν γιορτάζεται σε κανένα άλλο μέρος της γης. (Αυτό είναι για το ξεκάρφωμα, για να έχει δικαιολογία)
Βήμα 6. Τρέχετε στο σπίτι σας και ετοιμάζετε τα πράγματά σας.
Βήμα 7. Επιβιβάζεστε στο λεωφορείο που εν τω μεταξύ έχει καταφτάσει.
Βήμα 8. Τσουπ, να σαστε.
Βήμα 9. Επιστρέφετε με το καλό σπίτι σας και η κυρία πρόεδρος στέλνει ευχαριστήρια επιστολή που δημοσιεύεται στα "γεφύρια"
Βήμα 10. Την διαβάζουμε εμείς και σας κράζουμε αναλόγως, μαζί τους υπόλοιπους συνδημότες μας.στην ωραία φωτό μας: Η ειρηνική διαδήλωση μελών του συνδέσμου, έξω από το γραφείο του κυρ΄ Μπρούκλη.

Βεβαίως εδώ γεννάται ένα ερώτημα.
Τι αξίζει παραπάνω;
Η αξιοπρέπειά σας, η τα 50-60 ευρώ που είναι το κόστος για να έρθετε.
Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση σας είναι η δεύτερη.
Οπότε δεν προχωράτε καθόλου στο Βήμα 1.
Αλλά και όσοι έχετε από καιρό προχωρήσει σε αυτό το βήμα, γιατί τους επιτρέπετε και σας ξεφτιλίζουν για τα 10 ευρώ του λεωφορείου;
Τέλος πάντων εσείς ξέρετε καλύτερα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και με ασφάλεια να μας έρθετε και το εννοώ απολύτως.

Μέσος Μαύρος Δάχτυλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι γειά σας, ο Σπυρίδων Τρακαδόρος είμαι πάλι. Σας είχα αφήσει μήνυμα και στο άρθρο σας, Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ, για εκείνο το τηλέφωνο ρε παιδιά, το ξεχάσατε. Για κοιτάξτε το σας παρακαλώ και είναι ο γάμος δηλαδή το έθιμο εννοούσα της Λιαστής ντομάτας με σκόρδο ΚΑΙ ριγανη, την Δευτέρα του Πάσχα και έχουμε μια βιάση καταλαβαίνετε. Είναι κρίμα, θα πρέπει να πληρώσουμε από την τσέπη μας για να πάμε και θα χάσει και τόσους ψήφους ο άνθρωπος.
Ευχαριστώ εκ μέρους του συνδέσμου μας.