Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΚΥΡ γΙΩΡΓΗΣ, Η ΚΟΡΗ, ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΜΠΑ.

Εισερχόμενο e-mail στη θυρίδα μας.
Φίλος που μας γράφει το όνομα του, αλλά ζητάει να μην δημοσιευτεί, έχει ανταπόκριση από τη γιρτή ψαριού 2009. Είναι πολύ γλαφυρός και περιγραφικότατος.
Διαβάστε
Γιορτή ψαριού 2009. Ο καιρός δεν είναι καλός, μάλλον δεν θα πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα για τον Άρη που είχε αναλάβει την διοργάνωση, όμως τα παιδιά το πάλεψαν πολύ. Επιτρέψτε μου εδώ μιά μικρή παρενθεσούλα. Γιατί στις ανακοινώσεις και στις προσκλήσεις που μοίρασε ο δήμος "ξέχασε" να αναφέρει τον διοργανωτή Άρη; Γιατί κατά την πάγια τακτική τους, αυτή η τρισάθλια ομαδούλα που νομίζει ότι διοικεί τον Δήμο μας, προσπάθεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, να καπελώνει τα πάντα. Κάτι μου λέει ότι του χρόνου θα ψάχνουν για διοργανωτή της γιορτής, αλλά πάντα υπάρχει ο ικανότατος Μάκης που γνωρίζει από διοργανώσεις και χορηγίες και τελευταία έχει γίνει άξιος συνομιλητής του μικρούλη μας δήμαρχου, (μπράβο δήμαρχε), κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, το μεροκάματο να βγαίνει. Κλείνει η παρενθεσούλα. Συνεχίζω τώρα με τη γιορτή μας. Εκεί στην άκρη του κεντρικού, στην δυτική πλευρά, έχει στήσει ο διοργανωτής Άρης την ψησταριά του. Δίπλα υπάρχει και άλλη μία ψησταριά. Ποιός την έστησε ρε παιδιά; Έλα μου ντε..... Είναι η prive ψησταριά της παρέας του κυρ' γιώργου και της φερόμενης ώς υποψήφιας δημάρχου, κόρης με κληρονομικό χάρισμα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Η συμμετοχή σας στη γιορτή του ψαριού και η στήριξη της είναι καθοριστική. Μας τιμάτε με την παρουσία σας. Αλλά γιατί δεν τρώτε ρε παιδιά από τα ψάρια που τρώμε και εμείς; Γιατί είναι κλουβίσια; Ε κυρ γιώργο μου ο δικός σου ο δήμαρχος τα πήρε. Τι πράμα; Αυτά είναι για εμάς; Για την πλέμπα; Μράβο σας κυρ' γιώργο, ωραία στηρίζεις τις εκδηλώσεις του δήμου στον οποίο εάν το θυμάσαι είσαι δημοτικός σύμβουλος. Και εσείς, κόρη με το κληρονομικό χάρισμα; Μας δείχνεται τι ώραία θα περνούσαμ(τ)ε εάν κάναμε καμμιά μ......; Ευχαριστούμε πολύ για την προειδοποίηση. Θα το θυμηθούμε όταν θα έρθει η ώρα.
Τι πράγμα; Δεν το κάνατε γιατί μας θεωρείτει πλέμπα αλλά γιατί δεν είχατε από τρία ευρώ να αγοράσετε τα ψάρια που πολυλαγε ο Άρης για να ενισχύσει το ταμείο του και είπατε να φέρετε σπιτικό φαγητό; Ε καλά, άμα είναι έτσι ας τα ζητάγατε βρε σεις, θα σας τα δίνανε τσάμπα. Τα παιδιά του Άρη είναι μεγαλόψυχα.
Εν πάσει περιπτώσει, για όποιο λόγο και να το κάνατε, οι φορείς της πόλης μας και οι συνδημότες σας, σας ευχαριστούν που στηρίζετε ηθικά και οικονομικά τις εκδηλώσεις τους. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.


Δημότης Αιτωλικού (έτσι μας ζήτησε να υπογράψουμε)
Για την αντιγραφή
Ο Γραμματοσυλλέκτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η παρεα αυτη οπως ειδαμε εσπασε πιατα και ποτηρια με αποτελεσμα ο κυρ γιωργος που λετε να τραυματιστει στο ματι (περαστικα στον ανθρωπο) ...ουτε ενα γλεντι της προκοπης δεν μπορουν να κανουν.