Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ


Πριν ασχοληθούμε με θέματα καθημερινότητας και εκλογών θα θέλαμε να διαβάσετε μια επιστολή που αλιεύσαμε από άλλο blog। Αφορά την γρίπη των χοίρων ή τη νέα γρίπη όπως αποκαλείτε σήμερα. Το θέτουμε προς ενημέρωσή σας, ως μια διαφορετική άποψη, για την πραγματικότητα που μας περιβάλλει. Το Μ.Ε.Π επικροτεί και θα προωθεί απόψεις και πρακτικές που αποβάλουν την σαλαμοποίηση που πάνε να μας επιβάλουν τα ΜΜΕ, οι κυβερνήσεις και οι παγκόσμιοι οργανισμοί. Σπέρνοντας τον τρόμο, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, σκοπό έχουν να μας περιορίσουν, να μας αφαιρέσουν και να ποδοπατήσουν κάθε έννοια Δημοκρατίας, κοινωνικότητας και εξέλιξης. Ο άνθρωπος ο ξεκομμένος από την κοινωνία τη φύση και την ελεύθερη βούληση, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πειθήνιο όργανο στους σχεδιασμούς και στην ακατάσχετη δίψα τους, για χρήμα και εξουσία. Το πρόσχημα ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό μας, μας έχει κουράσει, θα θυμάστε με πόσο όμορφο τρόπο μπήκε στη ζωή μας η παρακολούθηση της καθημερινότητάς μας από κάμερα. Όλα ξεκίνησαν από μια αθώα εκπομπή που λέγονταν big brother. Δεν συμφωνούμε με τα συνθήματα που κατά καιρούς ρίχνονται στο τραπέζι, ¨όπως¨ τώρα όλοι μαζί θα κάνουμε αυτό ή το άλλο. Πρόσφατα μας είπαν να κλείσουμε όλοι μαζί το διακόπτη του ρεύματος για να δώσουμε το μήνυμα της σωτηρίας του πλανήτη. Πόσο κωμικό φαντάζει αυτή τη στιγμή; Ξέρετε ποιος έχει αυτές τις φαινομενικά αθώες ιδέες; Είναι οι ίδιοι που κατασκεύασαν τον ιό των πουλερικών και τώρα των χοίρων. Για το καλό μας όμως θα πρέπει υποχρεωτικά να βάλουμε στον οργανισμό μας το εμβόλιο με άγνωστες συνέπειες για την υγεία μας. Και αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε θα σας δώσουμε μια είδηση που δεν ακούσατε στις τηλεοράσεις από τους έγκυρους δημοσιογράφους.

Απαλλαγή από τη νομική ευθύνη για παρενέργειες του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων εξασφάλισαν εταιρείες στις ΗΠΑ

Την απαλλαγή τους από κάθε νομική ευθύνη κατάφεραν και εξασφάλισαν εταιρείες που παρασκευάζουν το εμβόλιο κατά της νόσου των χοίρων ή νέας γρίπης Α στις ΗΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά οι εταιρείες μένουν στο απυρόβλητο σε όλα τα ενδεχόμενα παρενεργειών που ίσως εμφανιστούν από τη χρήση των...

εμβολίων. Κάτω όμως από αυτό το καθεστώς, ποιός θα πάει να κάνει το εμβόλιο; Όταν κατά γενική ομολογία δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για κλινικές δομικές και για ανάλυση τυχόν παρενεργειών, πώς θα πάει ο πολίτης με ασφάλεια να προμηθευτεί το εμβόλιο;
newsblog

Ακολουθεί η επιστολή

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
παίρνω την πρωτοβουλία να σας στείλω την ακόλουθη επιστολή, την οποία έστειλα ήδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ομοιοπαθητική Ένωση και άλλους φορείς με την παράκληση να τη μεταδώσετε προς κάθε φίλο, γνωστό σας ή άλλο φορέα, με στόχο την ορθή ενημέρωση και την πρόληψη μιας ενδεχόμενης τραγικής πανδημίας που σύμφωνα με αναφορές και έρευνες μπορεί να κοστίσει την υγεία ή και τη ζωή ακόμη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.


Ονομάζομαι Βίκυ Χρυσού και είμαι Ελληνίδα blogger -διαχειρίστρια της σελίδας TOXOTIS,
αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής.

Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-
• όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,
• αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και
• απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...
αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...

Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...

Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-
• BIOTERRORISM EVIDENCE
• CRIMINAL CHARGES
• Injunction Mass Vaccinations.docx

Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"
Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει
• 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
• 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
• 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία )

Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση... !

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!

Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!

Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε

ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!
Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

...ειδικά όσους έπονται με πρόσχημα τη "γρίπη των χοίρων" -κλικ στην εικόνα!
************************************************************************************************

Δείτε επίσης άλλα σχετικά άρθρα ανά θεματική ενότητα:
• γρίπη των χοίρων
• εμβόλια

Για μια τοποθέτηση σας σχετικά, τη συμμετοχή σας ίσως στις κινητοποιήσεις ή/και την ενημέρωση των πολιτών σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού

ΥΓ: θερμή παράκληση η παρούσα επιστολή να ανακοινωθεί και σε κάθε άλλο συνεργαζόμενο με εσάς φορέα στο θέμα της υγείας και της δικαιοσύνης ή της ενημέρωσης των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά
ΒΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: