Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

50 παληκάρια από... το Αγρίνιο.


Δεν του έφθαναν του ΠιΚατσου τα άλλα βάσανα είπε να γλυκάνει λίγο τον πικρό καφέ που τάισε το Μεσολόγγι με την κοροϊδία του στο θέμα του εφετείου. Έπε φέτος να μαστιγώσει αλύπητα τους Αγρινιώτες και δεν θα δεχθεί παρά μόνο 50 άτομα από την μπάντα του Αγρινίου (όπα μεγάλε πρόσεξε μη σκίσεις κανένα καλτσόν... απ΄' το ντουλαμά!) στην παρέλαση κατά τη διάρκεια των γιορτών εξόδου. Ξαμολήθηκαν και τα διάφορα παπαγαλάκια του σε δρόμους και σε πλατείες για να υποστηρίξουν τη νέα σύνθεση των γιορτών που εισηγήθηκαν 2 απριλιανοί και ένας δοσίλογος. Έτσι ίσως ξεχαστεί το θέμα του εφετείου, νοσοκομείου, ΤΕΙ οσονούπω. Ετυχε να πέσουμε πάνω σε κάτι γίγαντες συμβούλους του προχθές που προσπαθούσαν να πείσουν φέτος οι γιορτές εξόδου θα γίνουν ...όπως παλιακά!!!! Δηλ επι χούντας... τόσο παλιακά ρε γίγαντες, για να μην ξεχνιώμαστε δηλ αφού το λέτε με τόση χαρά σαν την...
παροιμοία για την τύπισα που θέλει να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά. Φυσικά ο ΠιΚατσου όλα αυτά σε συνενόηση με τους δύο βουλευτές που νοιώθουν ότι χάνονται στο Μεσολόγγι, ώστε να δημιουργήσει πάλι σύγχιση στον κόσμο και που ξέρεις μπορεί να τον περάσουν και για μεσία στο τέλος.
Σε αυτά τα πλαίσια έχει αμολυθεί σε ένα κηνυγητό αλληλοσπίλωσης τα μεγαλοστελέχια... του. Μας έλλεγε ένας τύπος πριν καμμια 10αρια μέρες ότι κομάντο δεν κάνει ο ΠιΚΑτσου αλλα ο αντιδήμαρχος και ο εργατοπατέρας!!! ε μην θέλετε και ονόματα... βρείτε τα!
Ο παρελαύνων


http://antidimos.blogspot.com/2011/04/50.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: