Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Βρήκαμε τον χαμένο, δίδυμο αδερφό του προέδρου της ΔΕΥΑΜ.








Ιδού και ο δίδυμος αδελφός του, ο κατά κόσμων crazy frog. Η αλήθεια είναι ότι όταν τον συναντήσαμε, παρόλο το βαρύ συγκινησιακό κλίμα που επικράτησε, το πρώτο πράγμα που έκανε ο crazy frog, ήταν να αφήσει μουστάκι. Σε μια ανταποδοτική κίνηση αβρότητας ο ΤΣΟΥΝΑ-ΚΑΣ φόρεσε τη κάσκα και τα γυαλιά του crazy frog.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα του νερού του Αιτωλικού, ακύρωση της αύξησης του τιμολογίου και της επίσημης ανακοίνωσης από την ιερά πύλη της ομώνυμης πόλης, περί ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού της βρύσης μας, είπαμε να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας ώστε να δώσουμε μια ανάσα αισιοδοξίας και χαράς στο ταλαιπωρημένο κορμί (συνώνυμες λέξεις: φιδίσιο, Μαντόνα, κολόνα), του προέδρου της ΔΕΥΑΜ κκ ΤΣΟΥΝΑ-ΚΑ. 

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τον δίδυμο αδελφό του. 

Μπορεί ο ένας να ζει στο κόσμο των χρωμάτων και ο άλλος στη κοσμάρα του, αλλά οι ομοιότητες είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικές. 

Ιδού ο μέγιστος νερουλάς, ο άνθρωπος με τον υψηλότατο δείκτη κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, χάριν του οποίου διαχειρίζεται το κοινωνικό αγαθό που λέγετε νερό. 

Η επιτυχημένη πορεία του στο θέμα της διαχείρισης του νερού τόσο στο δήμο Οινιάδων, όσο και στο νέο ιερό δήμο της ιεράς πόλης, τον καθιστά αναντικατάστατο ως πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ. 

Μετά από σκληρή δουλειά στην οικοδομή με το πηλοφόρι και το μυστρί, αυτός ο γίγας άκουσε τη φωνή της συνείδησή του και αυτομόλησε στη διαχείριση του νερού ώστε να φέρει ανάπτυξη ευημερία και ευτυχία στους υπηκόους του νέου ιερού δήμου.


Δεν μπορώ να ασχοληθώ με άλλο τομέα, είχε πει στη αρχή, του ιερού δημάρχου, το είναι μου (εξ απ ανέκαθεν, όπως θα έλεγε και ο γαλάνης), ανήκει στο νερό, στους διψασμένους και αφυδατωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜ. Θα κάνω το νερό, να έχει αξία, ίση με το βάρος του, σε χρυσάφι. Αυτό υποσχέθηκε στον ιερό δήμαρχο και πράγματι έτσι έγινε. 


Το βίντεο που παρακολουθήσατε με τις ιαχές των Αιτωλικιωτών, δεν ήταν διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες, ήταν η έκφραση θυμού απέναντι στον ιερό δήμαρχο, γιατί τόσο καιρό, είχε κρυμμένο σε κάποια ντάπια της ιεράς πόλης αυτόν τον άνθρωπο. Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη όταν ο ιερός δήμαρχος ανακοίνωσε ότι στη συγκέντρωση δεν παρίσταται ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. ΤΣΟΥΝΑ-ΚΑΣ. 


Λογικό είναι ο λαός, το πλήθος, να ξεσπάσει σε αποδοκιμασίες και υστερίες. Πως θα φιλήσουμε σταυροκουμπωτά αυτόν τον άνθρωπο, πως θα του πλύνουμε τα πόδια, πως θα του δώσουμε ένα ποτήρι νερό να πιεί (κατάλληλο από τη βρύση) αυτού του ταπεινού γίγαντα; 

ΤΣΟΥΝΑ-ΚΑ ζεις, εσύ μας οδηγείς, ηγέτη μας, έχουμε σβήσει από τη μνήμη μας, αυτά που έκανες στο δήμο Οινιάδων, μπορεί οι δημότες σου να μην είχαν να πιουν νερό για μερικές εβδομάδες, λόγω του ότι τα χρήματα πληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ χάθηκαν στο δρόμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. Εσένα να έχουμε στο τιμόνι και ξερό ψωμί. 


Πάμε όλοι μαζί, ΤΣΟΥΝΑ ΚΑΣ- ΤΣΟΥΝΑ ΚΑΣ- ΤΣΟΥΝΑ ΚΑΣ
Για όσους δεν ξέρουν ελληνικά μεταφράζουμε, CRAZY FROG, CRAZY FROG, CRAZY FROG OUAOU


Σε αυτό το βίντεο θα δείτε, την αντίδραση του προέδρου , στο όνομα και μόνο του Αιτωλικού.







Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: