Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Με απόφαση Δημάρχου και έγκριση από το Υπουργείο, Δωρεάν νερό στους Αιτωλικώτες.

Δωρεάν νερό θα δίνει πλέον ο Δήμαρχος Μεσολογγίου στους Αιτωλικιώτες, μιας και η πηγή του Κεφαλοβρύσου, κρίθηκε οριστικά ως τελικός αποδέκτης βιολογικού καθαρισμού του Κεφαλοβρύσου.


Απομένει η επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το Υπουργείο, ώστε να ξεκινήσουν και όλες οι απαραίτητες εργασίες, ώστε όλοι οι βόθροι να οδηγούνται πλέον στη πηγή.


Κατόπιν μέσω των πετρωμάτων θα γίνεται μια φυσική διύλιση του νερού και θα επαναχρησιμοποιείτε, ως εναλλακτική πηγή νερού στις καλλιέργειες, με το αβαντάζ της εξοικονόμησης χρήσης λιπασμάτων, μιας και πλέον αυτά θα είναι περιττά.


Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη και πρωτοποριακή κίνηση, την οποία ο Δήμαρχος την φύλαγε ως επτασφράγιστο μυστικό, ώστε να αιφνιδιάσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και δη τους Συριζέους, αφού  τους άφησε πρώτα να εκτεθούν με τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις τους σε πολλά επίπεδα, όπου είχαν απώτερο στόχο, την μη χρηματοδότηση των σχεδίων του, από την Περιφέρεια και την κεντρική Κυβέρνηση.


Βέβαια παραμένει το ερώτημα τι θα γίνει με το νερό ύδρευσης του Αιτωλικού.


Από ότι γνωρίζουμε, έχει αποφασισθεί η διανομή δωρεάν πόσιμου νερού με ... υδροφόρες σε όλη την πόλη του Αιτωλικού. Μάλιστα, αυτές θα είναι δύο μαζί, ώστε η μια να μοιράζει πόσιμο νερό και η άλλη νερό για τη σωματική υγιεινή.


Μέχρι νεοτέρας, το υπάρχον δίκτυο ύδρευσης, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη χρήση στην τουαλέτα, κοινώς καζανάκι.


Όσα είχαν ακουστεί για νερό από τον Εύηνο και αναθέσεις στην ΤΕΡΝΑ, επίσης αποδείχθηκαν, προπέτασμα καπνού, για να μπορέσει ο Δήμαρχος, να μετρήσει τις δυνάμεις του εντός του συνδυασμού του. Πετυχαίνοντας για μια ακόμη φορά τον απόλυτο αιφνιδιασμό, ο οποίος ήταν ακόμη και για τον ίδιο, απρόσμενα ευχάριστος.


Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Αιτωλικού, όχι μόνο συμφώνησαν στα λεγόμενά του, αλλά διάβαζαν απέξω ακόμη και έγγραφα αλληλογραφίας του Υπουργείου, μιμούμενοι τη φωνή του.


Αποκαλύφθηκε τελικά ότι, η νέα πηγή υδροδότησης του Αιτωλικού θα είναι από τη θέση Τρύπιο Κοτρόνι, το οποίο μάλιστα είναι παραδόξως, εντός της λιμνοθάλασσας.


Αυτό επετεύχθη μετά από πολύμηνες έρευνες, από εξειδικευμένο ίδρυμα θαλασσίων ερευνών και με συμμετοχή του άοκνου επιστημονικού δυναμικού της ΔΕΥΑΜ, παραδίδοντας μαθήματα ήθους, μιας και η εργασία τους ήταν εθελοντική.


Έτσι με μια κίνηση ματ, ο Δήμαρχος απέκλισε κάθε περίπτωση μόλυνσης δημότη, από κολοβακτηρίδια και λοιπούς κακόφημους μικροοργανισμούς .

Μαθαίνουμε επίσης, ότι στο στενό του κύκλο ο Δήμαρχος ακούστηκε να επικαλείται την τελευταία επιστημονική ανακάλυψη του κ. Γεωργιάδη (καλεσμένος, επιστημονικός σύμβουλος από την ΕΥΔΑΠ) περί μαρουλιών και κολοβακτηριδίων. Μάλιστα επί λέξη είπε: Επιτέλους ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποιος και πόσα μαρούλια τρώει.


Είναι μια σημαντική μέρα για την πόλη του Αιτωλικού, η οποία θα δώσει φτερά για ανάπτυξη και υγεία σε όλους τους δημότες.


Από εδώ και στο εξής ο δρόμος για τους επενδυτές και κάθε είδους οικοτουρίστα, είναι ανοικτός, διότι στο Αιτωλικό δεν θα πίνεις πλέον νερό, θα πίνεις βελούδο.


Εμείς αφήνουμε στη δημόσια χλεύη, τις παρεμβάσεις οι οποίες μάλιστα ήταν και εξωθεσμικές, από διάφορες επιτροπές δήθεν πολιτών και κάποιων κομματικο-υποκινούμενων τύπων (Συριζοκαταστάσεις δηλαδή).


Αναφωνούμε όλοι μαζί μπράβο και πάλι μπράβο στον άξιο άνδρα του τόπου μας (για όσους δεν κατάλαβαν, για το δήμαρχο πρόκειται).

Μπράβο στους δημοτικούς μας συμβούλους, που με την εκκωφαντική τους σιωπή, υπέμεναν στωικά, τις αποδοκιμασίες και τις κακεντρέχειες κάποιων υστερόβουλων τύπων, που θελαν και θέλουν να γίνουν Βεζίρηδες στη θέση του πολυχρονεμένου μας.


Ζήτω η 1 Απριλίου 2016


Σε παγκόσμια πρώτη, δημοσιεύουμε το διαφημιστικό σποτ του δημόσιου ιερού γίγαντα Καραπάνου,
για το νερό ύδρευσης του Αιτωλικού.





Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: