ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!
Με νόμο – κόλαφο που προωθεί ο αν. Υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, το κράτος θα δημεύσει άμεσα τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν προκύψει από εγκληματική δραστηριότητα καθώς και τα δεσμευμένα από το δημόσιο…περιουσιακά στοιχεία υπό διερεύνηση προσώπων.
Ο νόμος θα έχει αναδρομική ισχύ και δεν θα επηρεάζεται από τυχόν «ασυλία» εμπλεκομένων ή παραγραφές, αφού η παρουσία και μόνο των περιουσιακών στοιχείων που δεν δικαιολογούνται καθιστά το αδίκημα συνεχές.
Ο νόμος που αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι τον Μάρτιο θα υλοποιήσει άμεσα την ...λαϊκή απαίτηση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» και θα οδηγήσει βαριά ονόματα της πολιτικής ενώπιον της δικαιοσύνης. Ονόματα που μέχρι σήμερα έχαιραν πρωτοφανούς ασυλίας.
Ο αριθμός των προσώπων στους οποίους θα εφαρμοστεί άμεσα η διάταξη, υπερβαίνουν τους 90. Και μιλάμε για βαριά ονόματα.
https://olympia.gr/
Γλυκά Νερά: Νέα τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι – 16χρονος νοσηλεύεται σε
σοβαρή κατάσταση
-
Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί συγκρούστηκε με
το όχημα.
Το άρθρο Γλυκά Νερά: Νέα τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι – 16χρονος νο...
Πριν από 43 δευτερόλεπτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου