ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!
Με νόμο – κόλαφο που προωθεί ο αν. Υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, το κράτος θα δημεύσει άμεσα τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν προκύψει από εγκληματική δραστηριότητα καθώς και τα δεσμευμένα από το δημόσιο…περιουσιακά στοιχεία υπό διερεύνηση προσώπων.
Ο νόμος θα έχει αναδρομική ισχύ και δεν θα επηρεάζεται από τυχόν «ασυλία» εμπλεκομένων ή παραγραφές, αφού η παρουσία και μόνο των περιουσιακών στοιχείων που δεν δικαιολογούνται καθιστά το αδίκημα συνεχές.
Ο νόμος που αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι τον Μάρτιο θα υλοποιήσει άμεσα την ...λαϊκή απαίτηση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» και θα οδηγήσει βαριά ονόματα της πολιτικής ενώπιον της δικαιοσύνης. Ονόματα που μέχρι σήμερα έχαιραν πρωτοφανούς ασυλίας.
Ο αριθμός των προσώπων στους οποίους θα εφαρμοστεί άμεσα η διάταξη, υπερβαίνουν τους 90. Και μιλάμε για βαριά ονόματα.
https://olympia.gr/
Η WSJ για τον «μυστηριώδη άνδρα» που συνοδεύει την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
-
Η WSJ για τον «μυστηριώδη άνδρα» που συνοδεύει την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Χρήστος Μαραφάτσος: Ο άνθρωπος που «κινείται στο παρασκήνιο των ενεργειακών
συμφωνιώ...
Πριν από 10 ώρες



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου